Gwoździk 13.10.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Rasiu dziekuje za telefon a co dostałaś od Rasi nową komórkę ???? ja też chcę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Rasiu dziekuje za telefon a co dostałaś od Rasi nową komórkę ???? ja też chcę ... a Ty nie dostales? no tak Ty dostales sypialniane haslo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Rasiu dziekuje za telefon a co dostałaś od Rasi nową komórkę ???? ja też chcę ... a Ty nie dostales? no tak Ty dostales sypialniane haslo .... święta racja ... z telefonu rezygnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ja też wolę sypialnię od telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A - dzień brywieczór - Fri zostawiła w gościach obrożę na paskudy... I przez całą powrotną drogę pytała, kiedy jeszcze w takie fajne goście pojedziemy i że nawet ten straszny wujek to on nie jest wcale taki straszny i da się na niego nie szczekać Jaki to mądry pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dobry wieczór Rasia jak patrzę na te zdjecia z dziurą na oczko to aż mi normalnie wisi jęzor z zazdrosci że ja mam tylko trzy brzózki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.10.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Zamorduję i trumnę się wykorzysta na miejscu Masz kochana głos jak pani prokurator S. myślłam, że ona dzwoni oświadczyć że pan P, znów się wymigał od przyjemnego spotkania ze mną No nie! Od prokuratorów, to mi jeszcze nikt nie wymyślał! A trumna się przyda... do spania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.10.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dobry wieczór Rasia jak patrzę na te zdjecia z dziurą na oczko to aż mi normalnie wisi jęzor z zazdrosci że ja mam tylko trzy brzózki U mnie wszystkie brzózki wyschły ...chciałabym chociaż trzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.10.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A - dzień brywieczór - Fri zostawiła w gościach obrożę na paskudy... I przez całą powrotną drogę pytała, kiedy jeszcze w takie fajne goście pojedziemy i że nawet ten straszny wujek to on nie jest wcale taki straszny i da się na niego nie szczekać Jaki to mądry pies No to kicha ... nie znalazłam obroży... Ale mądrą psicę zapraszamy zawsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dobry wieczór Rasia jak patrzę na te zdjecia z dziurą na oczko to aż mi normalnie wisi jęzor z zazdrosci że ja mam tylko trzy brzózki U mnie wszystkie brzózki wyschły ...chciałabym chociaż trzy... przyjeżdżaj kochana do mnie, ja mam ich kilka na działce i chcę się ich pozbyć, więc jeśli jesteś zainteresowana, to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.10.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dobry wieczór Rasia jak patrzę na te zdjecia z dziurą na oczko to aż mi normalnie wisi jęzor z zazdrosci że ja mam tylko trzy brzózki U mnie wszystkie brzózki wyschły ...chciałabym chociaż trzy... przyjeżdżaj kochana do mnie, ja mam ich kilka na działce i chcę się ich pozbyć, więc jeśli jesteś zainteresowana, to zapraszam Pewnieże jestem! Tylko kiedy można przsadzać brzózki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 takie mam i może dałoby się je jakoś wykopać http://img186.imageshack.us/img186/9409/p9110144.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 tu trochę lepiej je widać http://img36.imageshack.us/img36/2113/p9110145.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.10.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Śliiiczne! Muszę poczytać o przesadzaniu drzewek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 to masz je zaklepane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.10.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Już wiem! Lepiej terazprzesadzić, wtedy szybciej ruszą na wiosnę. Ale tak jak się umawiałyśmy... w połowie listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Już wiem! Lepiej terazprzesadzić, wtedy szybciej ruszą na wiosnę. Ale tak jak się umawiałyśmy... w połowie listopada. OK, przechomikuję je dla ciebie teraz przynajmniej masz pretekst, aby się do mnie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Już wiem! Lepiej terazprzesadzić, wtedy szybciej ruszą na wiosnę. Ale tak jak się umawiałyśmy... w połowie listopada. ruszą na wiosnę no nie wiem - już zima się zaczęła - za oknem mam ś n i e ż y c ę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.10.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam się w śnieżny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.10.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dzień dobrek Rasiu - troszkę się u Ciebie zmieniło jak byłam tu ostatnim razem Piękne schody :D Straszliwie mi się podobają Nie mogę się doczekać fotek ogrodzenia - wizualizacje wygladają super Zazdraszczam tarasu - mój zrobi się dopiero w przyszłym roku Kuchnia też będzie super miłego dnia Wszystim życzę śnieg u nas sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts