ghost34 14.10.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzien doberek mami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dzień dobrek Rasiu - troszkę się u Ciebie zmieniło jak byłam tu ostatnim razem Piękne schody :D Straszliwie mi się podobają Nie mogę się doczekać fotek ogrodzenia - wizualizacje wygladają super Zazdraszczam tarasu - mój zrobi się dopiero w przyszłym roku Kuchnia też będzie super miłego dnia Wszystim życzę śnieg u nas sypie noooooo nareszcie cześć Maluszku cze Rasia cze goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 rasieńko pomyśl o drewnianym blacie. ociepli wizualnie kuchnie. ja chciałam białą kuchnię z czarnym blatem ale się wyleczyłam jak pooglądałam galerie producentów blatów - takie mało profesjonalne zdjęcia po prostu kuchni 'na co dzień' - wyglądały po prostu smętnie. jedyna kuchnia w takim tonie która wygląda super to kuchnia Irmy. aaa. i ja bym nie robiła tych drewnianych wstawek w szafkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 rasieńko pomyśl o drewnianym blacie. ociepli wizualnie kuchnie. ja chciałam białą kuchnię z czarnym blatem ale się wyleczyłam jak pooglądałam galerie producentów blatów - takie mało profesjonalne zdjęcia po prostu kuchni 'na co dzień' - wyglądały po prostu smętnie. jedyna kuchnia w takim tonie która wygląda super to kuchnia Irmy. aaa. i ja bym nie robiła tych drewnianych wstawek w szafkach Strzelam focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.10.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dzień dobrek Rasiu - troszkę się u Ciebie zmieniło jak byłam tu ostatnim razem Piękne schody :D Straszliwie mi się podobają Nie mogę się doczekać fotek ogrodzenia - wizualizacje wygladają super Zazdraszczam tarasu - mój zrobi się dopiero w przyszłym roku Kuchnia też będzie super miłego dnia Wszystim życzę śnieg u nas sypie Hej Maluszku! jak miło Cię widzieć! Mój taras dzisiaj calutki przykryty białą pierzynką ... zobaczymy czy dzielnie zniesie taką pogodę ... chrzest bojowy jak znalazł. Ogrodzenie chwilowo wstrzymane z powodu załamania pogody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.10.2009 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 rasieńko pomyśl o drewnianym blacie. ociepli wizualnie kuchnie. ja chciałam białą kuchnię z czarnym blatem ale się wyleczyłam jak pooglądałam galerie producentów blatów - takie mało profesjonalne zdjęcia po prostu kuchni 'na co dzień' - wyglądały po prostu smętnie. jedyna kuchnia w takim tonie która wygląda super to kuchnia Irmy. aaa. i ja bym nie robiła tych drewnianych wstawek w szafkach Strzelam focha Nie fochaj się Markotko...Twoja kuchnia też jest śliczna! Zapewniam Was, że jeżeli zdecyduję się na drewniany blat, to dreno będzie tylko w poziomie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.10.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 rasieńko pomyśl o drewnianym blacie. ociepli wizualnie kuchnie. ja chciałam białą kuchnię z czarnym blatem ale się wyleczyłam jak pooglądałam galerie producentów blatów - takie mało profesjonalne zdjęcia po prostu kuchni 'na co dzień' - wyglądały po prostu smętnie. jedyna kuchnia w takim tonie która wygląda super to kuchnia Irmy. aaa. i ja bym nie robiła tych drewnianych wstawek w szafkach Strzelam focha Nie fochaj się Markotko...Twoja kuchnia też jest śliczna! Zapewniam Was, że jeżeli zdecyduję się na drewniany blat, to dreno będzie tylko w poziomie... Myślę, że to bardzo dobry pomysł dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Pozdrowionka z pracy http://th.interia.pl/40,befa357191426382/slonko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.10.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ogrodzenie chwilowo wstrzymane z powodu załamania pogody... Spokojnie, poczekamy Nawet do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Czeee Rasia... ogrodzenie nie zając... ważne że już kominek możesz odpalić i z lampką wina na drewnianym schodeczku przycupnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 rasieńko pomyśl o drewnianym blacie. ociepli wizualnie kuchnie. ja chciałam białą kuchnię z czarnym blatem ale się wyleczyłam jak pooglądałam galerie producentów blatów - takie mało profesjonalne zdjęcia po prostu kuchni 'na co dzień' - wyglądały po prostu smętnie. jedyna kuchnia w takim tonie która wygląda super to kuchnia Irmy. aaa. i ja bym nie robiła tych drewnianych wstawek w szafkach Strzelam focha to nie było zamierzone się mi zapomniało o Twojej. to wszystko przez to że ciągle mam przed oczami Twoją mozaikę z salonu - strasznie mi się podoba i to głównie przyciąga uwagę na parterze już od wejścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 cos mi sie wydaje, ze jak ja widzialas to nie byla jeszcze wycyklinowana wiec mi tu nie sciemniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 nie ściemniam. tak właśnie było. zachwyciła mnie taka właśnie surowa. mam nadzieję że wycyklinowana prezentuje się równie uroczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 15.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witaj Rasia! Qrczę, oczarowana jestem Twoim domem!!!Te deski na podłodze położone na ukos - świetna koncepcja! I te kamyki, które są zatopione w żywicy (tak?) super! Masz bardzo przemyślaną wizję urządzenia swoich wnętrz i nie można do Ciebie znowu nie zajrzeć... Już czekam na dalsze relacje z niecierpliwością...Pozdrawiam serdcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.10.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hej Rasia Piekny taras masz....az rozchorowalam sie z zazdrosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.10.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 hihi nio nawet nieźle wyjszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 hihi nio nawet nieźle wyjszło Artysta jestes! Jak na lotto wygram to zapisze sie na cala gore naszego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.10.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 hihi nio nawet nieźle wyjszło Chwal sie, Duchu, chwal...jest czym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.10.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 hihi nio nawet nieźle wyjszło o własnie, skoro Mistrz na bieżąco z tarasami, może Mistrz raczy wejrzeć na to, plliiss? a ochy i achy nad tarasem Rasi już wyrażałam - i nadal jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.10.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witaj Rasia! Qrczę, oczarowana jestem Twoim domem!!! Te deski na podłodze położone na ukos - świetna koncepcja! I te kamyki, które są zatopione w żywicy (tak?) super! Masz bardzo przemyślaną wizję urządzenia swoich wnętrz i nie można do Ciebie znowu nie zajrzeć... Już czekam na dalsze relacje z niecierpliwością... Pozdrawiam serdcznie Witaj! Kamyczki są zalane zywicą. Bardzo dziekuję za miłe słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts