rasia 15.10.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Straaasznie dzisiaj wywala mi internet... Powiem tylko dobrywieczór zanim zniknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dzień dobrywieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 to i ja się dołączę dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Powudka! co to za śpiochanie w taki piękny poranek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.10.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dzień doberek znowu miałam odwyk forumowy - tym razem przymusowy prądu u nas nie było ponad 26 godzin Rasia - płot nie zając nie ucieknie. Jak nie teraz to pewnie za jakiś czas będzie I czekam na info jak taras się sprawuje po tej okropnej podłodze. Moja elewacja jak na razie te warunki wytrzymała. Mam nadzieję, że po zimie będzie tak samo Nitka - przecież powiedziałam, że kiedyś będę i jestem całuski miłego i ciepłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Cześć! Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 rasieńko pomyśl o drewnianym blacie. ociepli wizualnie kuchnie. ja chciałam białą kuchnię z czarnym blatem ale się wyleczyłam jak pooglądałam galerie producentów blatów - takie mało profesjonalne zdjęcia po prostu kuchni 'na co dzień' - wyglądały po prostu smętnie. jedyna kuchnia w takim tonie która wygląda super to kuchnia Irmy. aaa. i ja bym nie robiła tych drewnianych wstawek w szafkach No właśnie, też tak myślę. Podobają mi się takie kuchnie, ale tylko na profesjonalnych fotografiach (i u Irmy ), sama też chcę ocieplić biało-szarą kuchnię drewnianym blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Cześć Maluszku! Miło Cię widzieć jak podskakujesz tak radośnie rasiu co racja to racja - większość rzeczy na budowie to nie zające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.10.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dzień dobry mówię I chciałam powiedzieć, że moje brzózki po opadach śniegu w środę się trochę powyginały w łuk do ziemi, ale całe szczęście nie złamały się. Mam nadzieję, że podniosą się jeszcze i będziesz miała co wybrać dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Lidszu, to brzózki płaczące są, nowe odmiany Ci się wyhodowały, ciesz się bry wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dobry wieczór Rasieńko jakby Ci mało było Lidusiowych brzózek to kole mnie mnogo młodych rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Wpadłam zobaczyć co słychać, zeby być na bierząco i proszę - obgadują mi kuchnię... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.10.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 rasiu miałam ostatnio okazje chodzic po szklanych schodach. Wrażenie.....odlotowe. Myślałam, że lewituje w powietrzu Wiem, że trzeba sie przyzwyczaić, to oczywiste. Ale bałam się poręczy puścić Są użytkowane już rok. Spore natężenie ruchu. Nieco się porysowały ale nadal są ładne Moze kieeeeedys, będąc w Wawie uda mi się wprosic do Ciebie na "latanie" po Twoich schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 17.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Już wiem! Lepiej terazprzesadzić, wtedy szybciej ruszą na wiosnę. Ale tak jak się umawiałyśmy... w połowie listopada. Nie jestem znawcą tematu, ale czy listopad to nie za późno na przesadzanie brzozy? Chodzi mi o zjawisko suszy fizjologicznej i możliwość, że drzewo się nie "przyjmie"? Tym samym przyznaję się do podczytywania dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.10.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Famelia, miło że się ujawniłaś. Maylandzik, zaproszenie na latanie open! Irmo, jak miło, że prąd Ci oddali! Wpadł do mnie pewien bardzo miły stolarz z Olsztyna i uradzilismy, że blat będzie drewniany, z pełnego klejonego zaolejowanego dębu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 ... noooo jak miło to kiedy montaz kuchni? szufla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.10.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 ... noooo jak miło to kiedy montaz kuchni? szufla W grudniu po południu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.10.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Taras odciekł... jeszcze tylko odrobinka śniegu na nim leży i wygląda na to, że ... wygląda tak jak wyglądał... juuupiii! Super Duszku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Rasia, piękny dom i świetne pomysły na wnętrza. Przeczytałam dziennik, pozapisywałam sobie ciekawe rzeczy na przyszłość i dodałam do śledzenia. Komentarzy jest jednak tyle, że nie dam rady przez nie przebrnąć. Wybacz więc, jeśli będę się powtarzać. Chodzi mi o kafle w łazience dolnej, z czego jest podłoga w studio i jakiego producenta są okna. Mam też pytanie o ten ciąg okien z tyłu domu. Też mamy coś takiego zaprojektowane. Początkowo był to ciąg tafli, jednak potem konstruktor uznał, że w wysokim oknie nad schodami trzeba dodać zintegrowaną z ramą okienną listwę, maskującą wieniec przebiegający w ścianie kolankowej. U Was nie widzę takiego zgrubienia. Jak macie to rozwiązane? Czy był problem z zamóieniem takiego okna? Dziękuję z góry za odpowiedź i słowa wsparcia w moich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 dobry wieczór cześć Śmieszko jak to w grudniu i czemu po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts