rasia 17.10.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 dobry wieczór cześć Śmieszko jak to w grudniu i czemu po południu Bo jeszcze nawet nie zamówiona! czekam na drugą wycenę. Pierwsza jest całkiem, całkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 no jak pierwsza jest całkiem całkiem to już bjuti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.10.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Rasia, piękny dom i świetne pomysły na wnętrza. Przeczytałam dziennik, pozapisywałam sobie ciekawe rzeczy na przyszłość i dodałam do śledzenia. Komentarzy jest jednak tyle, że nie dam rady przez nie przebrnąć. Wybacz więc, jeśli będę się powtarzać. Chodzi mi o kafle w łazience dolnej, z czego jest podłoga w studio i jakiego producenta są okna. Mam też pytanie o ten ciąg okien z tyłu domu. Też mamy coś takiego zaprojektowane. Początkowo był to ciąg tafli, jednak potem konstruktor uznał, że w wysokim oknie nad schodami trzeba dodać zintegrowaną z ramą okienną listwę, maskującą wieniec przebiegający w ścianie kolankowej. U Was nie widzę takiego zgrubienia. Jak macie to rozwiązane? Czy był problem z zamóieniem takiego okna? Dziękuję z góry za odpowiedź i słowa wsparcia w moich komentarzach Witaj! Podłoga w studio, to Ipe. Kafle w łazience to Gredos 67 z Azteca Ceramicaznajdziesz je np. tu: http://magiawnetrza.pl/azteca-gredos-c-750_50_600_899.html?sStore=64702465aa69d299ead979153ccedb20 http://www.apoco.pl/data/gfx/pictures/large/2/0/4402_4.jpg te same mam wszędzie w holu, jadalni i kuchni. http://www.apoco.pl/data/gfx/pictures/large/2/0/4402_8.jpg A wszystkie okna, w tym konstrukcję świetlika i zimowego ogrodu, o który pytasz robiła mi firma Alltop z Lublina. Bardzo polecam. http://www.alltop.com.pl/okna.html Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki, bo piękny dom budujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.10.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Taras odciekł... jeszcze tylko odrobinka śniegu na nim leży i wygląda na to, że ... wygląda tak jak wyglądał... juuupiii! Super Duszku!!! nioo bo serducho na ramieniu mialem czy nie ma aby zlej karmy..jakowejs ciesze sie chociaz powinieniem, pewny tegoz być :)ale shit heappens..mami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Taras odciekł... jeszcze tylko odrobinka śniegu na nim leży i wygląda na to, że ... wygląda tak jak wyglądał... juuupiii! Super Duszku!!! nioo bo serducho na ramieniu mialem czy nie ma aby zlej karmy..jakowejs ciesze sie chociaz powinieniem, pewny tegoz być :)ale shit heappens..mami ale nie bedziesz bankrutował na własne zyczenie ?? MD S.06E.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Rasiu dzięki za odwiedzinki, dzięki dzięki za tą energie coś wniosła w me progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.10.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Rasia u Ciebie juz całkiem domowo i kominek...jak szyby, brudzą się bardzo? jak często Musisz je czyścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Rasia u Ciebie juz całkiem domowo i kominek...jak szyby, brudzą się bardzo? jak często Musisz je czyścić? Hej Aneta! Ostatnio szyby były myte jakieś trzy tygodnie temu. Brudzą się, ale baaardzo powoli. Znalazłam genialną piankę do mycia szyb kominkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Mysia, ja do tej pory jestem pod ogromnym wrażeniem! Synek,a Tobie co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.10.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 a mnie wszystko ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.10.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Rasia u Ciebie juz całkiem domowo i kominek...jak szyby, brudzą się bardzo? jak często Musisz je czyścić? Hej Aneta! Ostatnio szyby były myte jakieś trzy tygodnie temu. Brudzą się, ale baaardzo powoli. Znalazłam genialną piankę do mycia szyb kominkowych. ...o, to napisz, jaką? Ja jeszcze nie mieszkam, a szyba już nie pierwszej świeżości.. pozdrawiam popołudniowo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Sure, napiszę wieczorkiem, jak wrócę do domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.10.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Sure, napiszę wieczorkiem, jak wrócę do domku... dzięki! (a ja myślałam, ze piszesz z domku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.10.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Rasia, piękny dom i świetne pomysły na wnętrza. Przeczytałam dziennik, pozapisywałam sobie ciekawe rzeczy na przyszłość i dodałam do śledzenia. Komentarzy jest jednak tyle, że nie dam rady przez nie przebrnąć. Wybacz więc, jeśli będę się powtarzać. Chodzi mi o kafle w łazience dolnej, z czego jest podłoga w studio i jakiego producenta są okna. Mam też pytanie o ten ciąg okien z tyłu domu. Też mamy coś takiego zaprojektowane. Początkowo był to ciąg tafli, jednak potem konstruktor uznał, że w wysokim oknie nad schodami trzeba dodać zintegrowaną z ramą okienną listwę, maskującą wieniec przebiegający w ścianie kolankowej. U Was nie widzę takiego zgrubienia. Jak macie to rozwiązane? Czy był problem z zamóieniem takiego okna? Dziękuję z góry za odpowiedź i słowa wsparcia w moich komentarzach Witaj! Podłoga w studio, to Ipe. Kafle w łazience to Gredos 67 z Azteca Ceramicaznajdziesz je np. tu: http://magiawnetrza.pl/azteca-gredos-c-750_50_600_899.html?sStore=64702465aa69d299ead979153ccedb20 http://www.apoco.pl/data/gfx/pictures/large/2/0/4402_4.jpg te same mam wszędzie w holu, jadalni i kuchni. http://www.apoco.pl/data/gfx/pictures/large/2/0/4402_8.jpg A wszystkie okna, w tym konstrukcję świetlika i zimowego ogrodu, o który pytasz robiła mi firma Alltop z Lublina. Bardzo polecam. http://www.alltop.com.pl/okna.html Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki, bo piękny dom budujesz... dziękuję za namiary. Nawet wcześniej nie zwróciłam uwagi, że masz te same położone w innych pomieszczeniach. Kafle wyglądają imponująco. Trochę gorzej niestety z ceną Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Spirea, zawsze mozesz i nawet powinnaś się targować... ja początkowo miałam sprowadzać te kafle z Wiednia, bo było znacznie taniej, potem podałam cenę jak mnie satysfakcjonuje sprzedawcy bliżej mnie i dobiliśmy targu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.10.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 tak to pewnie trzeba będzie robić. Korzystniej jest też na pewno brać większą ilość,. tak np jak Ty zrobiłaś, że te same masz na większej powierzchni. Wtedy można wytargować większy upust. Ze względu na podłogówkę, planujemy kafle na całym parterze, poza gabinetem, będzie więc tego całkiem sporo. Masz też piękne schody, szczególnie po tych iluminacjach. Podoba mi się taki industrialny charakter. Obawiam się jednak takich ażurowych schodów. Potrafię się potknąć na prostej drodze, a moje dziecko poszło w moje ślady, więc będziemy szukać czegoś bardziej bezpiecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Rasia u Ciebie juz całkiem domowo i kominek...jak szyby, brudzą się bardzo? jak często Musisz je czyścić? Hej Aneta! Ostatnio szyby były myte jakieś trzy tygodnie temu. Brudzą się, ale baaardzo powoli. Znalazłam genialną piankę do mycia szyb kominkowych. ...o, to napisz, jaką? Ja jeszcze nie mieszkam, a szyba już nie pierwszej świeżości.. pozdrawiam popołudniowo, http://www.starwax.pl/index.php/pol/Produkty/Kominki/Czyszczenie-renowacja/Pianka-do-mycia-kominkow Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Używam chamskiej pianki Casto i jest suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.10.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ...dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.10.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 o to czuje ze wtopiłam, bo miałam w rękach w sklepie ten starwax i jakąs 2 zeta droższą. No wziełam tą droższą, ale jest taka sobie. Inna sprawa,że jak były Misiaczki to napierniczało się desek do kominka jak do kotłowni. No czas zacząć szanować swój kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts