MonikaC 19.10.2009 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dzień doberek z poniedziałku-miłego dzionka! Buziale dla Filipka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.10.2009 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dzień doberek z poniedziałku-miłego dzionka! Buziale dla Filipka!!! Łoooo matko i synku! Co Ty Monia robisz o tak nieludzkiej porze?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 co Ty Rasia robisz o tak nieludzkiej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 .... ja tam przychodze o ludzkiej witanko wszystkim moja szyba się budzi szybciej, ale za to potem sama oczyszcza jak już dobrze rozhulam ogień a zabrudzonej szyby nie znoszę... w tym temacie to mam chyba kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Bo Ty w ogole jakas dziwna jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Bo Ty w ogole jakas dziwna jestes. mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Bo Ty w ogole jakas dziwna jestes. mówisz? A nie? Niebezpiecznie sie z Toba zadawac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Bo Ty w ogole jakas dziwna jestes. mówisz? A nie? Niebezpiecznie sie z Toba zadawac... guuupia pisz mi tak jeszcze to faktycznie sie ludzie zaczną zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Bo Ty w ogole jakas dziwna jestes. mówisz? A nie? Niebezpiecznie sie z Toba zadawac... guuupia pisz mi tak jeszcze to faktycznie sie ludzie zaczną zastanawiać Ktore ludzie? Jeszcze sa jakies, ktore Cie nie znaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Bo Ty w ogole jakas dziwna jestes. mówisz? A nie? Niebezpiecznie sie z Toba zadawac... guuupia pisz mi tak jeszcze to faktycznie sie ludzie zaczną zastanawiać Ktore ludzie? Jeszcze sa jakies, ktore Cie nie znaja? to co syćkie mnie znajom ? nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Bo Ty w ogole jakas dziwna jestes. mówisz? A nie? Niebezpiecznie sie z Toba zadawac... guuupia pisz mi tak jeszcze to faktycznie sie ludzie zaczną zastanawiać zwlaszcza Ci ktorzy nie znaja jeszcze az tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Bo Ty w ogole jakas dziwna jestes. mówisz? A nie? Niebezpiecznie sie z Toba zadawac... guuupia pisz mi tak jeszcze to faktycznie sie ludzie zaczną zastanawiać Ktore ludzie? Jeszcze sa jakies, ktore Cie nie znaja? to co syćkie mnie znajom ? nie może być Mendo Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ooo właśnie.... ja na prawde miła jestem... i pomocna... i fajna.... i w ogólności lepsza niz ta Małgoś. serio serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 MAŁGOŚKA gdzie sie wepchałaś z tym swoim postem... sio z mojego miejsca ja tłumaczyłam koleżance Malutkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ooo właśnie.... ja na prawde miła jestem... i pomocna... i fajna.... i w ogólności lepsza niz ta Małgoś. serio serio jak to mówią podwójne zaprzeczenie daje potwierdzenie ,a podwojne potwierdzenie nie da zaprzeczenia, ale powiedzcie sobie : dobra, dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 MAŁGOŚKA gdzie sie wepchałaś z tym swoim postem... sio z mojego miejsca ja tłumaczyłam koleżance Malutkiej jak się kiedyś spotkamy to zweryfikujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ooo właśnie.... ja na prawde miła jestem... i pomocna... i fajna.... i w ogólności lepsza niz ta Małgoś. serio serio jak to mówią podwójne zaprzeczenie daje potwierdzenie ,a podwojne potwierdzenie nie da zaprzeczenia, ale powiedzcie sobie : dobra, dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ooo właśnie.... ja na prawde miła jestem... i pomocna... i fajna.... i w ogólności lepsza niz ta Małgoś. serio serio jak to mówią podwójne zaprzeczenie daje potwierdzenie ,a podwojne potwierdzenie nie da zaprzeczenia, ale powiedzcie sobie : dobra, dobra. I co sie glupio chichrasz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 w sumie to obydwie się chichracie zeby nie bylo wam smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 MAŁGOŚKA gdzie sie wepchałaś z tym swoim postem... sio z mojego miejsca ja tłumaczyłam koleżance Malutkiej jak się kiedyś spotkamy to zweryfikujemy baaaa pewnie że tak ino do tego grona trzeba jeszcze Małgoś zabrać... by potem nie latała po całym forumie i się nie darła, że to niesprawiedliwe, bo piłyśmy bez niej A Małgoś jest najfajniejsza następnego dnia po "rozmowach" koło 6 rano wtedy Cię wyzywać będzie od świeżynek.... serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts