Malutka_ 19.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 MAŁGOŚKA gdzie sie wepchałaś z tym swoim postem... sio z mojego miejsca ja tłumaczyłam koleżance Malutkiej jak się kiedyś spotkamy to zweryfikujemy baaaa pewnie że tak ino do tego grona trzeba jeszcze Małgoś zabrać... by potem nie latała po całym forumie i się nie darła, że to niesprawiedliwe, bo piłyśmy bez niej A Małgoś jest najfajniejsza następnego dnia po "rozmowach" koło 6 rano wtedy Cię wyzywać będzie od świeżynek.... serio. może jakoś to zniose probe trzeba podjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 MAŁGOŚKA gdzie sie wepchałaś z tym swoim postem... sio z mojego miejsca ja tłumaczyłam koleżance Malutkiej jak się kiedyś spotkamy to zweryfikujemy baaaa pewnie że tak ino do tego grona trzeba jeszcze Małgoś zabrać... by potem nie latała po całym forumie i się nie darła, że to niesprawiedliwe, bo piłyśmy bez niej A Małgoś jest najfajniejsza następnego dnia po "rozmowach" koło 6 rano wtedy Cię wyzywać będzie od świeżynek.... serio. I od pierdzielonych rannych ptaszkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 w sumie to obydwie się chichracie zeby nie bylo wam smutno a cóż nam pozostało, hę? mamy za dużo czasu, a za mało kasy... i szajba bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 hmm nasza rozmowa się rozwija świeżynki, ptaszki.... co będzie dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 w sumie to obydwie się chichracie zeby nie bylo wam smutno a cóż nam pozostało, hę? mamy za dużo czasu, a za mało kasy... i szajba bije Otoz to... Inaczej tylko w leb by sobie mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 MAŁGOŚKA gdzie sie wepchałaś z tym swoim postem... sio z mojego miejsca ja tłumaczyłam koleżance Malutkiej jak się kiedyś spotkamy to zweryfikujemy baaaa pewnie że tak ino do tego grona trzeba jeszcze Małgoś zabrać... by potem nie latała po całym forumie i się nie darła, że to niesprawiedliwe, bo piłyśmy bez niej A Małgoś jest najfajniejsza następnego dnia po "rozmowach" koło 6 rano wtedy Cię wyzywać będzie od świeżynek.... serio. I od pierdzielonych rannych ptaszkow. se złagodziła :P wtedy to inaczej leciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 w sumie to obydwie się chichracie zeby nie bylo wam smutno a cóż nam pozostało, hę? mamy za dużo czasu, a za mało kasy... i szajba bije no tak a sprzątanie czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Doberek A Wy i tu sobie dokuczacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 w sumie to obydwie się chichracie zeby nie bylo wam smutno a cóż nam pozostało, hę? mamy za dużo czasu, a za mało kasy... i szajba bije Otoz to... Inaczej tylko w leb by sobie mozna... ja tam nie wiem... Ty to może i w łeb... a ja to po prostu ide na cały dzień do cukierni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Nitu, to ty do cukierni, a ja lece do garów, bo mi zaraz mała się obudzi i koniec będzie tej zabawy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 w sumie to obydwie się chichracie zeby nie bylo wam smutno a cóż nam pozostało, hę? mamy za dużo czasu, a za mało kasy... i szajba bije no tak a sprzątanie czeka... ciiiiiiiiicho..... nie tak głośno... o sprzątaniu tak wprost mówić... ej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Nitu, to ty do cukierni, a ja lece do garów, bo mi zaraz mała się obudzi i koniec będzie tej zabawy.. oj skąd ja to znam... ale teraz już lepiej bo Bąki w przedszkolu... szkoda tylko, ze mi chorują zbyt często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 MAŁGOŚKA gdzie sie wepchałaś z tym swoim postem... sio z mojego miejsca ja tłumaczyłam koleżance Malutkiej jak się kiedyś spotkamy to zweryfikujemy baaaa pewnie że tak ino do tego grona trzeba jeszcze Małgoś zabrać... by potem nie latała po całym forumie i się nie darła, że to niesprawiedliwe, bo piłyśmy bez niej A Małgoś jest najfajniejsza następnego dnia po "rozmowach" koło 6 rano wtedy Cię wyzywać będzie od świeżynek.... serio. I od pierdzielonych rannych ptaszkow. se złagodziła :P wtedy to inaczej leciało I na koncu bylo cos o matce lekkich obyczajow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj to były czasy..... Ale MAlutka zapuściła mi jad słowem: sprzątanie... i chyba cza się będzie oddalić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj to były czasy..... Ale MAlutka zapuściła mi jad słowem: sprzątanie... i chyba cza się będzie oddalić ... Chyba trzeba jej bana zalatwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj to były czasy..... Ale MAlutka zapuściła mi jad słowem: sprzątanie... i chyba cza się będzie oddalić ... Chyba trzeba jej bana zalatwic. taaaa... ino pod jaki paragraf ją zapuszkujem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj to były czasy..... Ale MAlutka zapuściła mi jad słowem: sprzątanie... i chyba cza się będzie oddalić ... Chyba trzeba jej bana zalatwic. no no no....nie grozić tutaj a co sprzątanie to taka nieludzka robota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj to były czasy..... Ale MAlutka zapuściła mi jad słowem: sprzątanie... i chyba cza się będzie oddalić ... Chyba trzeba jej bana zalatwic. no no no....nie grozić tutaj a co sprzątanie to taka nieludzka robota? nie nooo ludzka... pewnie, ze ludzka.... ino męska :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj to były czasy..... Ale MAlutka zapuściła mi jad słowem: sprzątanie... i chyba cza się będzie oddalić ... Chyba trzeba jej bana zalatwic. no no no....nie grozić tutaj a co sprzątanie to taka nieludzka robota? nie nooo ludzka... pewnie, ze ludzka.... ino męska :P chyba że jest się słomianą wdową to trza rękawy zakasać.... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj to były czasy..... Ale MAlutka zapuściła mi jad słowem: sprzątanie... i chyba cza się będzie oddalić ... Chyba trzeba jej bana zalatwic. taaaa... ino pod jaki paragraf ją zapuszkujem ? Tresci faszystowskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts