nitubaga 19.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj to były czasy..... Ale MAlutka zapuściła mi jad słowem: sprzątanie... i chyba cza się będzie oddalić ... Chyba trzeba jej bana zalatwic. no no no....nie grozić tutaj a co sprzątanie to taka nieludzka robota? nie nooo ludzka... pewnie, ze ludzka.... ino męska :P chyba że jest się słomianą wdową to trza rękawy zakasać.... niestety oj i widzisz, możemy sobie podać ręce... ja tyż taka będe od jutra już się żałobą pokrywam... i z tej żałości se chyba kieliszeczek naleweczki zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj to były czasy..... Ale MAlutka zapuściła mi jad słowem: sprzątanie... i chyba cza się będzie oddalić ... Chyba trzeba jej bana zalatwic. taaaa... ino pod jaki paragraf ją zapuszkujem ? Tresci faszystowskie? nooo ciepło, ciepło coś o wyzysku kobiet by się zdało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj i widzisz, możemy sobie podać ręce... ja tyż taka będe od jutra już się żałobą pokrywam... i z tej żałości se chyba kieliszeczek naleweczki zapodam ja nawet kieliszka nie mogę, bo karmię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj i widzisz, możemy sobie podać ręce... ja tyż taka będe od jutra już się żałobą pokrywam... i z tej żałości se chyba kieliszeczek naleweczki zapodam ja nawet kieliszka nie mogę, bo karmię..... ooo to Ty strasznie uciemiężona jesteś... Ty się lepiej przyłącz do nas... co prawda, będą Cię chcieli co jakiś czas wyrzucić, ale przynajmniej wesoło nam.... Małgoś już się rozsiada na tronie naszego odłamu to mi pomóź ją zrzucić.... nieee nie po to bym ja się tam rozsiadła.... choć jak będziesz nalegać to czemu nie.... :P po prostu zrzucić by Małgoś dooopsko się poobijało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj i widzisz, możemy sobie podać ręce... ja tyż taka będe od jutra już się żałobą pokrywam... i z tej żałości se chyba kieliszeczek naleweczki zapodam ja nawet kieliszka nie mogę, bo karmię..... ooo to Ty strasznie uciemiężona jesteś... Ty się lepiej przyłącz do nas... co prawda, będą Cię chcieli co jakiś czas wyrzucić, ale przynajmniej wesoło nam.... Małgoś już się rozsiada na tronie naszego odłamu to mi pomóź ją zrzucić.... nieee nie po to bym ja się tam rozsiadła.... choć jak będziesz nalegać to czemu nie.... :P po prostu zrzucić by Małgoś dooopsko się poobijało Dopiero co mi sie po imprezie wyleczylo. Ja Ci tu fuche proponuje a Ty tak wdziecznosc okazujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj i widzisz, możemy sobie podać ręce... ja tyż taka będe od jutra już się żałobą pokrywam... i z tej żałości se chyba kieliszeczek naleweczki zapodam ja nawet kieliszka nie mogę, bo karmię..... ooo to Ty strasznie uciemiężona jesteś... Ty się lepiej przyłącz do nas... co prawda, będą Cię chcieli co jakiś czas wyrzucić, ale przynajmniej wesoło nam.... Małgoś już się rozsiada na tronie naszego odłamu to mi pomóź ją zrzucić.... nieee nie po to bym ja się tam rozsiadła.... choć jak będziesz nalegać to czemu nie.... :P po prostu zrzucić by Małgoś dooopsko się poobijało czemu wyrzucić? jeszcze do odłamu nie weszłam i już mam kogoś zrzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj i widzisz, możemy sobie podać ręce... ja tyż taka będe od jutra już się żałobą pokrywam... i z tej żałości se chyba kieliszeczek naleweczki zapodam ja nawet kieliszka nie mogę, bo karmię..... ooo to Ty strasznie uciemiężona jesteś... Ty się lepiej przyłącz do nas... co prawda, będą Cię chcieli co jakiś czas wyrzucić, ale przynajmniej wesoło nam.... Małgoś już się rozsiada na tronie naszego odłamu to mi pomóź ją zrzucić.... nieee nie po to bym ja się tam rozsiadła.... choć jak będziesz nalegać to czemu nie.... :P po prostu zrzucić by Małgoś dooopsko się poobijało Dopiero co mi sie po imprezie wyleczylo. Ja Ci tu fuche proponuje a Ty tak wdziecznosc okazujesz. Ty mnie fuchę proponujesz? gdzie? Malutka bo tu cza działać szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ps... właśnie gmyram w Twoim dzienniku i już widze, ze projekt domku mi się podoba i inspiracje do pokoi chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj i widzisz, możemy sobie podać ręce... ja tyż taka będe od jutra już się żałobą pokrywam... i z tej żałości se chyba kieliszeczek naleweczki zapodam ja nawet kieliszka nie mogę, bo karmię..... ooo to Ty strasznie uciemiężona jesteś... Ty się lepiej przyłącz do nas... co prawda, będą Cię chcieli co jakiś czas wyrzucić, ale przynajmniej wesoło nam.... Małgoś już się rozsiada na tronie naszego odłamu to mi pomóź ją zrzucić.... nieee nie po to bym ja się tam rozsiadła.... choć jak będziesz nalegać to czemu nie.... :P po prostu zrzucić by Małgoś dooopsko się poobijało czemu wyrzucić? jeszcze do odłamu nie weszłam i już mam kogoś zrzucać? Grzeczna dziewczynka. W nagrode mozesz zostac wice-matriarcha... Nitu u mnie, u mnie fucha czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ... dobraaa... to Malutka w nagrodę za lojalnośc będzie Twoim vice... ale ja przyprowadzam swojego - ok? i już mam kandydaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ps... właśnie gmyram w Twoim dzienniku i już widze, ze projekt domku mi się podoba i inspiracje do pokoi chłopaków eee. to nie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ps... właśnie gmyram w Twoim dzienniku i już widze, ze projekt domku mi się podoba i inspiracje do pokoi chłopaków eee. to nie idę idź, idź... bo dla dziewczyn tez są.... i nawet nie różowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ps... właśnie gmyram w Twoim dzienniku i już widze, ze projekt domku mi się podoba i inspiracje do pokoi chłopaków tylko, że u mnie chłopak (starszy) i dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ... dobraaa... to Malutka w nagrodę za lojalnośc będzie Twoim vice... ale ja przyprowadzam swojego - ok? i już mam kandydaturę Nieeee, tylko nie to. Zadnych na D mi prosze nie przyprowadzac, chyba, ze Neferke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj i widzisz, możemy sobie podać ręce... ja tyż taka będe od jutra już się żałobą pokrywam... i z tej żałości se chyba kieliszeczek naleweczki zapodam ja nawet kieliszka nie mogę, bo karmię..... ooo to Ty strasznie uciemiężona jesteś... Ty się lepiej przyłącz do nas... co prawda, będą Cię chcieli co jakiś czas wyrzucić, ale przynajmniej wesoło nam.... Małgoś już się rozsiada na tronie naszego odłamu to mi pomóź ją zrzucić.... nieee nie po to bym ja się tam rozsiadła.... choć jak będziesz nalegać to czemu nie.... :P po prostu zrzucić by Małgoś dooopsko się poobijało czemu wyrzucić? jeszcze do odłamu nie weszłam i już mam kogoś zrzucać? Grzeczna dziewczynka. W nagrode mozesz zostac wice-matriarcha... Nitu u mnie, u mnie fucha czeka. ale mnie zaszczyt kopnął. no to z tej okazji dla Was moj ulubiony: http://www.sunband-designs.com/AVB/Drinks/Other/Sheridans.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Noooo, od razu lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ps... właśnie gmyram w Twoim dzienniku i już widze, ze projekt domku mi się podoba i inspiracje do pokoi chłopaków eee. to nie idę idź, idź... bo dla dziewczyn tez są.... i nawet nie różowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ooo sheridan.... mniam... lubimy, lubimy Małgoś Tyś cała pełna uprzedzeń wis? Malutka a chłopak Twój to w jakim wieku? bo sądzać po fotach jakich szukasz... pewnie z zblizonym do moich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 lepiej ale czemu tak słodko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Malutka a chłopak Twój to w jakim wieku? bo sądzać po fotach jakich szukasz... pewnie z zblizonym do moich... moj ma niedlugo 4, roznica miedzy dzieciakami 3 lata bez 2 tygodni. wiec impreza bedzie jedna. listopadowe dzieciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts