malgos2 19.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 lepiej ale czemu tak słodko? No wlasnie, trzeba by czyms przepic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 lepiej ale czemu tak słodko? zawsze jakis szczegol mozna zmienic. jak na razie nic z tych pomyslow nie zastosuje w 100% wiec ciagle szukam inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 lepiej ale czemu tak słodko? No wlasnie, trzeba by czyms przepic. Sheridans za slaby %? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 najbardziej mi się spodobały wieszaczki i te malunki naokoło w całym pomieszczeniu (drzewa) - wyszło bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 lepiej ale czemu tak słodko? zawsze jakis szczegol mozna zmienic. jak na razie nic z tych pomyslow nie zastosuje w 100% wiec ciagle szukam inspiracji. to było a propos alkoholu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 lepiej ale czemu tak słodko? No wlasnie, trzeba by czyms przepic. Sheridans za slaby %? Za slodki. My tu bardzo alkoholowo rozwiniete jestesmy, nie wiem, czy zauwazylas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 lepiej ale czemu tak słodko? zawsze jakis szczegol mozna zmienic. jak na razie nic z tych pomyslow nie zastosuje w 100% wiec ciagle szukam inspiracji. to było a propos alkoholu! moje ciut starsze, bo 4 i prawie 6... ale widze, że szukamy podobnych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 zazdroszcze tych 4 lat. różnica z dwulatkiem jest ogromna jesli chodzi o potrzeby 'mieszkaniowe' więc pewnie zanim się wprowadzimy meble które kupiłam będą już przeterminowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 eee tam.... kupisz sobie drugiego bejbika i będzie jak znalazł ino celuj w dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 z zakupów nici już mi luby to zapowiedział dostatecznie wyraźnie. a zmieniać lubego nie mam zamiaru na jakiegos bardziej chetnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 z zakupów nici już mi luby to zapowiedział dostatecznie wyraźnie. a zmieniać lubego nie mam zamiaru na jakiegos bardziej chetnego. zawsze może być zaplanowany lub nie przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 z zakupów nici już mi luby to zapowiedział dostatecznie wyraźnie. a zmieniać lubego nie mam zamiaru na jakiegos bardziej chetnego. zawsze może być zaplanowany lub nie przypadek W dzisiejszych czasach kto w to uwierzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 eee no może się uda... nie można tracić nadziei.... choć faktycznie ja przy meblowaniu pokoju w mieszkaniu postarałm się by meble były młodzieżowe... tyle, ze w dziecięcej aranżacji... pierwszy rok b ył 100 fajerek i super... ale teraz już z misia Puchatka, Tygryska i innych takich wyrastają... i wiem, że następny musi im starczyć na 15 lat czyli uniwersum + zmienne dodatki co mi z tego wyjdzie - obaczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 i myślisz że przez 15 lat te meble będą wyglądać jak nowe? zakładam że jak mają 4-6 lat to w przeciągu najbliższych czterech je zdewastują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Cos Ty! Nitu je karmi trawa z gasienicami, one slabiutkie sa jak betki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Cos Ty! Nitu je karmi trawa z gasienicami, one slabiutkie sa jak betki... no wiesz.... przypnij sobie jeszcze jeden epitet... plotkara !!! Tobie to już nic w zaufaniu powiedzieć nie można Efi - ja zakładam, ze za 4 pójdą out. Ale też się chyba wcześniej nie przeprowadze - jak tak dalej pójdzie... także luzik... zostane tu z MAłgoś jako najleciwsze forumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Cos Ty! Nitu je karmi trawa z gasienicami, one slabiutkie sa jak betki... no wiesz.... przypnij sobie jescze jeden epitet... plotkara !!! Tobie to już nic w zaufaniu powiedziec nie można Efi - ja zakładam, ze za 4 pójdą out. Ale też się chyba wcześniej nie przeprowadze - jak tak dalej pójdzie... także luzik... zostane tu z MAłgoś jako najleciwsze forumki Nie przejmuj sie, reszta za 2 lata zacznie remontowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Nituś coś Ty. Ja nie walcze ramie w ramie z prawnikami a Kruszka zdąży wyrosnąć z mebli zanim je rozłożymy. Także jak kto chętny to oddam dziewczyńskie mebelki dla dwulatki za pół ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jak mi sie uda wyrobic w tym cwiercwieczu, to bardzo chetnie odkupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 eeeee nie sądze... bo Ty coś o kocie kiedyś mówiłas... po kocie Ci się odechce... to cza od razu a nie tak na raty... bo w końcu jest dzidziuś dla kota... czy kot.. dla dzidziusia, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts