lidszu 23.10.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witanko Dla Igi zdrówka życzę Domek zamieszkany wygląda prześlicznie , a widząc ogrodzenie mogę powiedzieć tylko jedno: łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł szczena opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Rasiu dziękuję Ale to nie koniec.... 1. Czy w środku jest zbrojenie? Słupy czy także poziome? 2. Czy kleili na beton czy na jakiś klej te obrzeża? 3. Czy ostatni na górze jest położony całkiem poziomo czy ze spadkiem i w którą stronę? 4. Jak głęboka i czy zbrojona podmurówka była pod to ogrodzenie? Obrzeża mają wymiar 100x20x6 cm Zbrojone w poziomie, co 2-3, w pionie zbrojenie wychodzi z wylanego fundamentu/też zazbrojonego/ w miejscach łączenia jednego rzędu z drugim. Fuga pionowa między rzędami 2,5 cm, pozioma 1cm. Ostatni położony jest całkiem poziomo, ma ścięty brzeg tak jak wszystkie obrzeża krawężnikowe. Ścięte brzegi są od strony zewnętrznej ogrodzenia. Zwykła zaprawa z cementu i cemplastu z piaskiem... chyba Fundament: stopa plus 60 - 70 cm - zależy od planowanej wysokości podmórówki, mi ponad kostkę będzie wystawać jakieś 20 cm. Na koniec obrzeża będą umyte i zaimpregnowane. Czy o czymś zapomnialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.10.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No!!!!! To sie nazywa odpowiedź! Dziękuję Ci bardzo Rasiulku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 nie tniesz ich na części prawda? Nie tnę. Taki musiałam zrobić projekt, żeby wyszło bez cięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No!!!!! To sie nazywa odpowiedź! Dziękuję Ci bardzo Rasiulku Maylandziku, też chcesz takie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Rasiu ja mam działkę ogrodzoną i zagospodarowaną. Mamy ją juz ok. 30 lat więc ogrodzenie juz zmienialiśmy kilka lat temu. Choć nie jest to moje wymarzone to narazie tego nie zamierzam ruszać (oj paskudne jest ). Ale mnie interesuja takie nowinki co i jak. Ja zawsze takie pytania zadaję jak mnie coś zaciekawi Lubię wiedzieć co jest w środku a nie tylko na zewnatrz Mam co prawda ogrodzic jeszcze kawałek działko obok ale to ta część gospodarcza i czymkolwiek to ogrodzę tj siatką lub płotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Maylandziu ja pamiętam o Muratorze jeno nie spotkałam póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2009 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Rasiu ja mam działkę ogrodzoną i zagospodarowaną. Mamy ją juz ok. 30 lat więc ogrodzenie juz zmienialiśmy kilka lat temu. Choć nie jest to moje wymarzone to narazie tego nie zamierzam ruszać (oj paskudne jest ). Ale mnie interesuja takie nowinki co i jak. Ja zawsze takie pytania zadaję jak mnie coś zaciekawi Lubię wiedzieć co jest w środku a nie tylko na zewnatrz Mam co prawda ogrodzic jeszcze kawałek działko obok ale to ta część gospodarcza i czymkolwiek to ogrodzę tj siatką lub płotem. Aaaaha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Kochana ty nasza pijaczynko ty mraUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.10.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Doberek mam nadzieje, że Młoda już lepiej ale ślicznie mieszkacie no a ogrodzenie wyszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Doberek mam nadzieje, że Młoda już lepiej ale ślicznie mieszkacie no a ogrodzenie wyszło super nie chce mi się przepisywać .... (mam nadzieję, że pasie wybaczy) ...leniwy ale sprawiedliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Kochana ty nasza pijaczynko ty mraUUUU I trzeźwinko (po nurofenie) tysz kochana nasza ty! A co (Takie uczucia zdecydowanie wzmaga ścieżka dźwiękowa z Vicki Cristina Barcelona, co sobie w tle szumi...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 dobry wieczór sobotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.10.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Rasia ... śliczny dom, a w nim śliczna kanapa, a na kanapie śliczna dziewczynka, a obok dziewczynki śliczna psinka ... a podłoga jest śliczna też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.10.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Rasia, pieknie u Ciebie....po prostu pieknie.... .............ale plot................noooooooooo jacie!! Ja ciagle nie moge sie napatrzec na te dechy - pieknie wyszly...ale nie mowilam juz, ze pieknie u Ciebie? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.10.2009 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Kochani, dziękuję za wszyskie miłe słowa... ... łasa jestem na nie ostatnio okrutnie... Młoda już bardzo dobrze! Nifuroksazyd górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 No i dobrze, że wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.10.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Doberek mam nadzieje, że Młoda już lepiej ale ślicznie mieszkacie no a ogrodzenie wyszło super nie chce mi się przepisywać .... (mam nadzieję, że pasie wybaczy) ...leniwy ale sprawiedliwy To się musiałeś namachać pałeczkami, że Ci się nie chce teraz paluszkami.. I Pasie i Leniuszkowi baardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 dobry wieczór Rasieńko normalnie Halloween u Ciebie niezapomniany będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.10.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 dobry wieczór Rasieńko normalnie Halloween u Ciebie niezapomniany będzie ... już żałuję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts