rasia 25.10.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 dobry wieczór Rasieńko normalnie Halloween u Ciebie niezapomniany będzie Już się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.10.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 dobry wieczór Rasieńko normalnie Halloween u Ciebie niezapomniany będzie ... już żałuję .... Nie żałuj, tylko kombinuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 A jak ja sie mam teleportowac w niedziele rano do Krk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 mnie nawet kombinowanie nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.10.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 A jak ja sie mam teleportowac w niedziele rano do Krk? Teleportciągiem? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 A jak ja sie mam teleportowac w niedziele rano do Krk? Teleportciągiem? :roll: Ale skad ja wezme teleportszyniste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.10.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 A jak ja sie mam teleportowac w niedziele rano do Krk? Teleportciągiem? :roll: Ale skad ja wezme teleportszyniste? Nooo... jeśli nie znajdziesz, to pozostaje Ci tylko śladami Łazuki wziąć korbę do odpalania samochodu... i po szynach do domciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 A jak ja sie mam teleportowac w niedziele rano do Krk? Teleportciągiem? :roll: Ale skad ja wezme teleportszyniste? Nooo... jeśli nie znajdziesz, to pozostaje Ci tylko śladami Łazuki wziąć korbę do odpalania samochodu... i po szynach do domciu... Tak jak Ty kiedys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.10.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 A jak ja sie mam teleportowac w niedziele rano do Krk? Teleportciągiem? :roll: Ale skad ja wezme teleportszyniste? Nooo... jeśli nie znajdziesz, to pozostaje Ci tylko śladami Łazuki wziąć korbę do odpalania samochodu... i po szynach do domciu... Tak jak Ty kiedys? No właśnie! Ale, ale! Karimaty pompowane mam, to tylko śpiworki potrzebujecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Rasia, a tak calkiem serio, to nie wiem jak bedzie, bo kurde mam niedziele caaaala wypchana i musze tu byc kolo 12 najpozniej, co by oznaczalo pociag o jakiejs nieludzkiej porze typu 8 rano. Bedziemy sie starac, ale obiecac nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2009 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 8.15 - nie rób scen Ja Cię niestety nie zawiozę na dworzec ooooooooooooooooooooooooooooooooonieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.10.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Hejka Małgoś może jakiś czarodziej/ka cię teleportuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Rasieńko - ależ u zrobiło się u Ciebie przytulaśnie w domku Ogrodzenie świetne wyszło - czekam na efekt finalny Mam nadzieję, że Młodziutka jest już w pełni zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.10.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Z Młodą wszystko oki, za to ja wyglądam jak Gołota Przewróciłam się wczoraj po ciemku i rąbnęłam pyskiem w kant łóżka... w kosekwencji moje usta przypominają usta cudnej Angeliny, tylko dlaczego w kawałku i do tego z obrzydliwym pęknięciem na skos??? , rusza mi się górna lewa jedynka i nie mogę ruszać głową, bo mi coś w karku strzeliło! Jedno jest pewne - jak powiedzał mój Księciunio - na Halloween już nie muszę się przebierać! A teraz lecę na prześwietlenie karku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Rasiula a Ty trzezwa bylas wczoraj? a tak serio to wspolczuje bardzo... na ktora impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.10.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Rasia daj znać po zdjęciu ale narozrabiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.10.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Rasiula a Ty trzezwa bylas wczoraj? a tak serio to wspolczuje bardzo... na ktora impreza? No właśnie dlatego, że trzeźwa kuś.wa byłam to ten kark usztywniłam! Więcej tego błędu nie popełnię i nie będę chodzić po ciemku ''na czeźwo''! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Rasia, zaczęłaś imprezę bez nas ? a tak na serio, to czekam na info po prześwietleniu i na pewno do soboty się wszystko wygoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Oj Rasia, Rasia...toś nabroiła Daj znać czy aby nic Ci się nie poprzestawiało i chodz ostrożniej , hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 o żesz Rasiu - trzymaj się cieplutko i daj znać co tam na prześwietleniu wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts