malgos2 26.10.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No pieknie... Na chwile Cie spuscic z oka. Z jedynkami juz tak jest - ciesz sie, ze nie zlamana i ze nos caly. I daj znac, co wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzień dobry Rasia ja weim że świnia ze mnie ale jak czytałam opis wypadku to wyłam ze śmiechu zwłaszcza w kontekście przebrania na Halloween ale baaardzo Ci współczuję i mam nadzieję że poza siniakami i stłuczeniami nic poważniejszego Ci się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 cze Rasia słuchaj ... tak przeglądałam Twój dziennik bo pamiętam, że wrzucałaś kiedyś sofy w kształcie U, no prawie pełnego U. napiszesz coś więcej o nich? A co bardziej konkretnie? Cholerciaa! Cały czas wywala mnie z neta! no, że wymiar tego sofa bym poznac chciała... i jakiś producent czy coś... i czy Ty to namacalnie macałaś... czy fotki z folderów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.10.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dopiero doczłapałam się ze szpitala do swojego starego mieszkanka i wiecie co... będę żyć! Mam tylko miękki kołnierz założony... znaczy się, że to tylko więzadła plus moje zwyrodnienie... wrrrr... ale ja jestem zwyrodnialczo zwyrodniona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.10.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dopiero doczłapałam się ze szpitala do swojego starego mieszkanka i wiecie co... będę żyć! Mam tylko miękki kołnierz założony... znaczy się, że to tylko więzadła plus moje zwyrodnienie... wrrrr... ale ja jestem zwyrodnialczo zwyrodniona! Rasiunia żyć będziesz to znaczy, że impreza będzie a tak na serio to nieźle żeś się urządziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dopiero doczłapałam się ze szpitala do swojego starego mieszkanka i wiecie co... będę żyć! Mam tylko miękki kołnierz założony... znaczy się, że to tylko więzadła plus moje zwyrodnienie... wrrrr... ale ja jestem zwyrodnialczo zwyrodniona! cieszę się, że to nic poważnego i że w sobotę się u ciebie spotkamy tylko proszę już ostrożnie stąpać w domu i do weekendu uważać na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.10.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dopiero doczłapałam się ze szpitala do swojego starego mieszkanka i wiecie co... będę żyć! Mam tylko miękki kołnierz założony... znaczy się, że to tylko więzadła plus moje zwyrodnienie... wrrrr... ale ja jestem zwyrodnialczo zwyrodniona! ... no to dobrze ... tzn. źle ale mogło być gorzej ... a lewa jedynka dalej żyje własnym życiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.10.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Cześć Ooo Angelina będzie u Rasi suuuper.Tylko szkoda że mnie to chyba nie budiet ale jutro potwierdzę na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.10.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Cześć Ooo Angelina będzie u Rasi suuuper.Tylko szkoda że mnie to chyba nie budiet ale jutro potwierdzę na 100% Wrrrrrr... nie czytałaś, że ja wredota jestem... i nie podaruję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.10.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Cześć Ooo Angelina będzie u Rasi suuuper.Tylko szkoda że mnie to chyba nie budiet ale jutro potwierdzę na 100% Wrrrrrr... nie czytałaś, że ja wredota jestem... i nie podaruję! Rasiu nawet nie wiesz jak ja bardzo chciałabym przyjechać ale mamy kilka spraw na głowie i nie wiem czy się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.10.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 O rany czekam na wieści jak prześwietlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 26.10.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Oj Rasiu, trafilam wreszcie do Ciebie,a tu jakiejs slabe njusy a ja w dodatku po prośbie W wolnej chwili , jesli mozesz, powiedz mi kto i jak robi Wasze ogrodzenie frontowe? Duzo zdrowka zycze i blyskawicznej rekonwalescencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.10.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dopiero doczłapałam się ze szpitala do swojego starego mieszkanka i wiecie co... będę żyć! Mam tylko miękki kołnierz założony... znaczy się, że to tylko więzadła plus moje zwyrodnienie... wrrrr... ale ja jestem zwyrodnialczo zwyrodniona! Tak jwk wyżej napisałam Gosiaczku... nic strasznego, żadnego zlamania lub zmiażdżenia, jedynie lekkie przemieszczenia... Mam kołnierz i nadal wyglądam jak Andrju powalce... Jedynka też żyć będzie!!! Ale straszyć będę w noc duchów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.10.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 to dobrze, że nic groźnego, ale zawsze to lepiej na haloween się przemalować A Gołota po pysku dostał ale i ok 300 tys$ a Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.10.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dopiero doczłapałam się ze szpitala do swojego starego mieszkanka i wiecie co... będę żyć! Mam tylko miękki kołnierz założony... znaczy się, że to tylko więzadła plus moje zwyrodnienie... wrrrr... ale ja jestem zwyrodnialczo zwyrodniona! Tak jwk wyżej napisałam Gosiaczku... nic strasznego, żadnego zlamania lub zmiażdżenia, jedynie lekkie przemieszczenia... Mam kołnierz i nadal wyglądam jak Andrju powalce... Jedynka też żyć będzie!!! Ale straszyć będę w noc duchów!!! o masz ci los to przebranie już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.10.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Oj Rasiu, trafilam wreszcie do Ciebie,a tu jakiejs slabe njusy a ja w dodatku po prośbie W wolnej chwili , jesli mozesz, powiedz mi kto i jak robi Wasze ogrodzenie frontowe? Duzo zdrowka zycze i blyskawicznej rekonwalescencji Hej Oksymoronku! Nie będę zbyt twórcza i skopiuję z poprzedniej strony: Rasiu dziękuję Ale to nie koniec.... 1. Czy w środku jest zbrojenie? Słupy czy także poziome? 2. Czy kleili na beton czy na jakiś klej te obrzeża? 3. Czy ostatni na górze jest położony całkiem poziomo czy ze spadkiem i w którą stronę? 4. Jak głęboka i czy zbrojona podmurówka była pod to ogrodzenie? Obrzeża mają wymiar 100x20x6 cm Zbrojone w poziomie, co 2-3, w pionie zbrojenie wychodzi z wylanego fundamentu/też zazbrojonego/ w miejscach łączenia jednego rzędu z drugim. Fuga pionowa między rzędami 2,5 cm, pozioma 1cm. Ostatni położony jest całkiem poziomo, ma ścięty brzeg tak jak wszystkie obrzeża krawężnikowe. Ścięte brzegi są od strony zewnętrznej ogrodzenia. Zwykła zaprawa z cementu i cemplastu z piaskiem... chyba Fundament: stopa plus 60 - 70 cm - zależy od planowanej wysokości podmórówki, mi ponad kostkę będzie wystawać jakieś 20 cm. Na koniec obrzeża będą umyte i zaimpregnowane. Czy o czymś zapomnialam... Buduje mi ten sam Pan Jan Wspaniały, który stawiał mi SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No to cale szczescie, ze Pani w jednym kawalku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Rasiu super że z tego nieszczęścia większych obrażeń nie ma ale przez Twoje opisy Piotrek zasnąć nie może bo ja pokwikuję ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 aś sięm kuźwa naszykowałas na impreze. Kiurka jak zwykle zwarta i gotowa. Rasiu trzymaj się ciepło i balsamuj te swoje usta, może bruzda zniknie i tylko cudowna miętkość i sprężystość usteczek andżelinowatych zostanie ;)I za wszelką cenę chroń jedynkę Biedactwo, a jak Iga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Wlasnie, wlasnie, mam nadzieje, ze jakis Contratubex masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts