Gość justyna_m 26.10.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Z Młodą wszystko oki, za to ja wyglądam jak Gołota Przewróciłam się wczoraj po ciemku i rąbnęłam pyskiem w kant łóżka... w kosekwencji moje usta przypominają usta cudnej Angeliny, tylko dlaczego w kawałku i do tego z obrzydliwym pęknięciem na skos??? , rusza mi się górna lewa jedynka i nie mogę ruszać głową, bo mi coś w karku strzeliło! Jedno jest pewne - jak powiedzał mój Księciunio - na Halloween już nie muszę się przebierać! A teraz lecę na prześwietlenie karku... łzy mi ze śmiechu poleciały ale bardzo ale to bardzo współczuję wypadku!!!!!!! mam nadzieję, że teraz szybciutko dojdziesz do siebie. dobrze, że wszystko tylko tak się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Dopiero doczłapałam się ze szpitala do swojego starego mieszkanka i wiecie co... będę żyć! Mam tylko miękki kołnierz założony... znaczy się, że to tylko więzadła plus moje zwyrodnienie... wrrrr... ale ja jestem zwyrodnialczo zwyrodniona! Tak jwk wyżej napisałam Gosiaczku... nic strasznego, żadnego zlamania lub zmiażdżenia, jedynie lekkie przemieszczenia... Mam kołnierz i nadal wyglądam jak Andrju powalce... Jedynka też żyć będzie!!! Ale straszyć będę w noc duchów!!! Jeeeeeeeeeeeeeesssssssssooooooooooo - jutro się odezwę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 No proszę. Dziennik z polecenia (może się kiedyś przyznam czyjego... ) i znowu nie żałuję. Tym bardziej, że prawie po sąsiedzku. Bardzo prawie, co prawda, ale bliżej niż do co poniektórych innych forumowych ziomali. Zdjęcia są przepiękne, dom równie, zadrzewionej działki zazdroszczę. A co do wypadku, to mówią, że dla kobiety najbardziej niebezpiecznym miejscem jest jest własny dom. Co prawda tu chodziło o przemoc domową, ale jak widać własne łóżko też może zaatakować. Zgłosiłaś drania na policję? Pozdrowienia z dalekiego sąsiedztwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Rasiu - dobrze, że nic poważnego Ci się nie stało całuski ślę gorące Jagna - miło Cię widzieć u Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Jagna - miło Cię widzieć u Rasi No właśnie. Gdzie to się starych znajomych nie spotyka, co? Rasiu, zapomniałam jeszcze napisać o piesach.... Kanapa bez psa (co najmniej jednego) wiele traci jednak, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.10.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam w ten słoneczny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.10.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Jagna - miło Cię widzieć u Rasi No właśnie. Gdzie to się starych znajomych nie spotyka, co? ano w różnych miejscach Rasiu, zapomniałam jeszcze napisać o piesach.... Kanapa bez psa (co najmniej jednego) wiele traci jednak, prawda? coś w tym rzeczywiście jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.10.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 I ja się witam w ten słoneczny poranek Dobrze Rasiu że nic Ci się poważnego nie stało. Uważaj na siebie O i widzę, że tu się na sobotę kolejny zlocik forumek szykuje Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 No proszę. Dziennik z polecenia (może się kiedyś przyznam czyjego... ) i znowu nie żałuję. Tym bardziej, że prawie po sąsiedzku. Bardzo prawie, co prawda, ale bliżej niż do co poniektórych innych forumowych ziomali. Zdjęcia są przepiękne, dom równie, zadrzewionej działki zazdroszczę. A co do wypadku, to mówią, że dla kobiety najbardziej niebezpiecznym miejscem jest jest własny dom. Co prawda tu chodziło o przemoc domową, ale jak widać własne łóżko też może zaatakować. Zgłosiłaś drania na policję? Pozdrowienia z dalekiego sąsiedztwa. Witam Ziomalkę z fanfarami! Możesz się przyznać - nie pogryzę, bo mi się jedynka rusza i muszę ją oszczędzać... Co do zadrzewienia działki, to kompletna klapa, bo mi prawie wszystkie drzewka uschły ... ale nadrobię to na wiosnę . Drań przesądził swój los tym niegodnym czynem - zostanie zarąbany i spalony w kominku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Jagna - miło Cię widzieć u Rasi No właśnie. Gdzie to się starych znajomych nie spotyka, co? ano w różnych miejscach Rasiu, zapomniałam jeszcze napisać o piesach.... Kanapa bez psa (co najmniej jednego) wiele traci jednak, prawda? coś w tym rzeczywiście jest Dwie stare kanapy, króre jeszcze chwilowo goszczą w salonie, zapisałam w spadku psiom. Witaj Maluszku, witaj Pasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 I ja się witam w ten słoneczny poranek Dobrze Rasiu że nic Ci się poważnego nie stało. Uważaj na siebie O i widzę, że tu się na sobotę kolejny zlocik forumek szykuje Miłego dzionka Witanko! A może wreszcie wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 I ja się witam w ten słoneczny poranek Dobrze Rasiu że nic Ci się poważnego nie stało. Uważaj na siebie O i widzę, że tu się na sobotę kolejny zlocik forumek szykuje Miłego dzionka Witanko! A może wreszcie wpadniesz? No może i bym się wyrwała Jak małż się zgodzi położyć Małą spać. Muszę przedyskutować ten temat Miło by było wreszcie się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 I ja się witam w ten słoneczny poranek Dobrze Rasiu że nic Ci się poważnego nie stało. Uważaj na siebie O i widzę, że tu się na sobotę kolejny zlocik forumek szykuje Miłego dzionka Witanko! A może wreszcie wpadniesz? No może i bym się wyrwała Jak małż się zgodzi położyć Małą spać. Muszę przedyskutować ten temat Miło by było wreszcie się spotkać Magi... odbierz priva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Rasia Ty wariatko. Pracuje nad P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.10.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 I ja się witam w ten słoneczny poranek Dobrze Rasiu że nic Ci się poważnego nie stało. Uważaj na siebie O i widzę, że tu się na sobotę kolejny zlocik forumek szykuje Miłego dzionka Witanko! A może wreszcie wpadniesz? No może i bym się wyrwała Jak małż się zgodzi położyć Małą spać. Muszę przedyskutować ten temat Miło by było wreszcie się spotkać Magi... odbierz priva! Odebrałam odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.10.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Możesz się przyznać - nie pogryzę, bo mi się jedynka rusza i muszę ją oszczędzać... Może kiedyś się spotkamy, to się przyznam. Wyklepię wszystko jak na spowiedzi! A zęby masz jeszcze i inne. Na przykład trzonowymi mogłabyś mi zmiażdżyć palec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.10.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 .A co do wypadku, to mówią, że dla kobiety najbardziej niebezpiecznym miejscem jest jest własny dom. Co prawda tu chodziło o przemoc domową, ale jak widać własne łóżko też może zaatakować. Potwierdzam w całej rozciągłości. Mnie ostatnio zaatakowało własne krzesło!! Nos jest w fazie gojenia... pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.10.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Rasia...wiem, wiem..nie smiej sie dziadku z czyjegos wypadku...ale parsklam smiechem....oplulam kompa Ja bardziej myslalam, ze szybciej kozla na tych schodach swoich wywiniesz niz pirueta w sypialni...no ale takie sa przypadki Ja wlasnie sobie skonczylam Bank Halloween Weekend, tylko dzieci nie mogly zrozumiec, ze bank halloween weekend (3 dniowy weekend z wolnym poniedzialkiem) juz teraz, a prawdziwe Halloween dopiero w przyszla sobote...mlodszy juz chcial z workiem po osiedlu lazic... Widze, ze rozpoczelas Halloween razem z moim mlodszym...ale On sie za duszka przebral Ty za Angeline...fajnie...mi biustu brakuje do tego przebrania Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Cze Rasiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dobry wieczór Rasieńko jak tam dzisiaj samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts