wu 28.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 o jak ładnie stuknęło 150 jak jedziecie na południe to ja po drodze jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 o jak ładnie stuknęło 150 jak jedziecie na południe to ja po drodze jestem Tak kolo 4 rano powinnismy byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ooooooo rany Rasia Ty uważaj na siebie kochanieńka mam nadzieję że dochodzisz do siebie i za bardzo się nie przemęczasz ja z FM trochę na bakier i dopiero teraz doczytałam u nas jelitówka się rozgościła a więc zdrówka życzę i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Bedziemy spiewac slubnemu, co by nam nie zasnal... A ja nie będę nic śpiewać, bo zamierzam się sponiewierać A co? Wybierasz sie z nami na poludnie? Yyyyyyyy miałam na myśli pewną Parapetówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Bedziemy spiewac slubnemu, co by nam nie zasnal... A ja nie będę nic śpiewać, bo zamierzam się sponiewierać A co? Wybierasz sie z nami na poludnie? Yyyyyyyy miałam na myśli pewną Parapetówę Yyyy, my zamierzamy z niej zniknac "na kamyka", wiec bedziemy musieli kierowcy spiewac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Co oznacza "na kamyka" ? Jeeeeeeeeesooooo przez te budowe to jakaś jestem niedoinformowana nooooooooo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Co oznacza "na kamyka" ? Jeeeeeeeeesooooo przez te budowe to jakaś jestem niedoinformowana nooooooooo .... To okreslenie jest copyrightem Rasi, a "na kamyka" to nie jakas brzydka pozycja, tylko ucieczka z imprezy w nocy, co by na rano byc w chacie. W wersji hardcore - na podwojnym gazie. Tego nie planujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Co oznacza "na kamyka" ? Jeeeeeeeeesooooo przez te budowe to jakaś jestem niedoinformowana nooooooooo .... To okreslenie jest copyrightem Rasi, a "na kamyka" to nie jakas brzydka pozycja, tylko ucieczka z imprezy w nocy, co by na rano byc w chacie. W wersji hardcore - na podwojnym gazie. Tego nie planujemy. Jest, jest, zajarzyłam - może dlatego,że w międzyczasie poszłąm sobie multiwitaminę walnąć :) Jakiś mam niż intelektualny... przepraszam bardzo Towarzystwo i dziękuję cierpliwej Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Małgoś uuuuuuuuuuu mnie by to nawet pasiło ale nie w tą noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Małgoś uuuuuuuuuuu mnie by to nawet pasiło ale nie w tą noc No tak, wyrzucasz nas. Nefcia - do uslug. Cierpliwosc trenuje codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Małgoś ale skąd ja będę niestety pokutować to nie będę mogła gościć akurat wtedy tak miłych gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No jakos to przezyjemy... Pomachamy Ci z daleka... Aleeeee do Wawki mozesz sie z nami zabrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Małgoś ale ja pokutować bedę całkiem w innej stronie do Wawki nijak nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Małgoś ale ja pokutować bedę całkiem w innej stronie do Wawki nijak nie po drodze O kuuuuurde, wymyslila se. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a zaraz tam ja małż sobie wymyślił a ja muszę się dostosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a zaraz tam ja małż sobie wymyślił a ja muszę się dostosować Hmmmm... Dalej nie rozumiem, ale wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Małgoś ale kiedy to proste trza teściową odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Małgoś ale kiedy to proste trza teściową odwiedzić Na cmentarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Małgoś uchowaj Boże ja mam dobrą teściową niech tam do 100 dociagnie lekko ale już bardzo dawno u niej nie byliśmy stęskniła się za Piotrusiem a i małżon chciałby rodzinne groby odwiedzić a że dość daleko trzeba sie turlać to nie uśmiecha mi się pokonywanie tej drogi dwa razy w niedzielę żeby i na groby moich bliskich zdążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ale na co zdazyc, skoro dzien zmarlych jest dopiero w poniedzialek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts