rasia 22.01.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 To chociaż pocieszające, że wsio rawno po kraju poszło... A Ty Justyś się ciesz, że pogoda do d...y jak w robocie siedzisz. Bo nie żal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.01.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 To chociaż pocieszające, że wsio rawno po kraju poszło... A Ty Justyś się ciesz, że pogoda do d...y jak w robocie siedzisz. Bo nie żal... racja. choć jak tak patrze przez okno to nad mozrem fajnie spacerują sobie ludzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 To chociaż pocieszające, że wsio rawno po kraju poszło... A Ty Justyś się ciesz, że pogoda do d...y jak w robocie siedzisz. Bo nie żal... racja. choć jak tak patrze przez okno to nad mozrem fajnie spacerują sobie ludzie ... i dogódź tu kobiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Zakopane wyludnione - pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a na narty nie ma szans? pytam bo młodemu się ferie zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Zakopane wyludnione - pięknie jest To chyba niemożliwe! Tam zawsze są tłumy, przecież... A prognozy śniegowe są, ale dopiero na przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.01.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Czesc Rasiula, feriowiczko - ale Wam fajnie tak oderwac sie na chwile od codzienności. Miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.01.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 drzwi http://img171.imageshack.us/img171/2034/69599938ts6.jpg ja pierniczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.01.2009 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Hej Dandi pijoku jeden! Znaczy że co, ze pieczesz pierniczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Twoja oranzeria juz jest boska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.01.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Rasia, to naprawdę Twoje drzwi wejściowe? Powiedz, że nie... proszę. Ja nie powinienem łazić po dziennikach innych ludzi bo mi się cała koncepcja mego domu zachwiewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.01.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 coś takiego.... dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.01.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 coś takiego.... przez tę twoją Elwirę też mi się zachwiewa Ty rzeźniczko Ty!!!!! Ja już nawet nie wiem czy wciąż chcę te czosnkowe wianki czy Nie. Teraz bym sobie walnął okna z aluminium i drzwi tekie jak ma Raśka i Twój prysznic ten murowany okrąglak. Widzisz jak mi się zachwiewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.01.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Drzwi Raśki sa dokładnie takie jak na focie - zaje.biście fajoskie , no nie? Osobiście przez nie dwa razy przechodziłam,więc wiem co mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.01.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 coś takiego.... przez tę twoją Elwirę też mi się zachwiewa Ty rzeźniczko Ty!!!!! Ja już nawet nie wiem czy wciąż chcę te czosnkowe wianki czy Nie. Teraz bym sobie walnął okna z aluminium i drzwi tekie jak ma Raśka i Twój prysznic ten murowany okrąglak. Widzisz jak mi się zachwiewa? huehuehue dobrze Ci tak uparciuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.01.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 P.S. a widziałeś rzeźniczy gabinet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.01.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 P.S. a widziałeś rzeźniczy gabinet? no baaaaa w jaśniejszej wersji widać nawet zaciukaną krowę zamiast fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 26.01.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dzięki Ilona za odwiedziny To okno w dachu nazywam po prostu świetlikiem, albo piramidką... jak się fachowo nazywa, to sama nie wiem... A na stawianie domku to teraz wymarzony moment, bo ceny spadają... więc pora zakasać rękawy i do roboty na wiosnę! Nie ma za co, z wielką przyjemnością oglądałam twój domek A jeśli chodzi o budowę to wiem że teraz jest świetny moment ale niestety muszę jeszcze troszkę poczekać na budowę mojego wymarzonego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 coś takiego.... przez tę twoją Elwirę też mi się zachwiewa Ty rzeźniczko Ty!!!!! Ja już nawet nie wiem czy wciąż chcę te czosnkowe wianki czy Nie. Teraz bym sobie walnął okna z aluminium i drzwi tekie jak ma Raśka i Twój prysznic ten murowany okrąglak. Widzisz jak mi się zachwiewa? No jak ja sobie popatrzyłam do dzienniczków naszych Dziewczynek to mi sie juz wianków czosnkowych daaaaawno odechciało. Ku wlasnemu zdziwieniu odkryłam, ze nowoczesne wcale nie musi odpychac, a wrecz moze przyciągac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.01.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts