Maluszek 30.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ja to pewnikiem już jakieś resztki wyliżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ....no tak...mi puste kieliszki do umycia zostawili... jak zawsze... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.10.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Właśnie wyczytałam na stronie TVN Warszawa, że jutro będzie zamknięta ul. Arkuszowa na odcinku Wólczyńska-Estrady i Wólczyńska od Rejmonta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.10.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Rasia, Cos for you: http://karmatrendz.files.wordpress.com/2009/02/wooden-shelves-1.jpg Dechy i beton i struktura...wszystko na jednej fotce Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.10.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 rasiu chciałam podziękować za wczorajszą przemiłą niespodziankę buźka za to i za zaproszenie...niestety już mężowi obiecałam, że jedziemy w jego rodzinne strony. Cudownej zabawy Wam życzymy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.10.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Właśnie wyczytałam na stronie TVN Warszawa, że jutro będzie zamknięta ul. Arkuszowa na odcinku Wólczyńska-Estrady i Wólczyńska od Rejmonta Jak co roku, Magi, jak co roku od wieeeeelu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.10.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Rasia, Cos for you: http://karmatrendz.files.wordpress.com/2009/02/wooden-shelves-1.jpg Dechy i beton i struktura...wszystko na jednej fotce Maja I szkło! Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.10.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Właśnie wyczytałam na stronie TVN Warszawa, że jutro będzie zamknięta ul. Arkuszowa na odcinku Wólczyńska-Estrady i Wólczyńska od Rejmonta Jak co roku, Magi, jak co roku od wieeeeelu lat a czy ja jadac od Nadarzyna bede musiala objezdzac te ulice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.10.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Właśnie wyczytałam na stronie TVN Warszawa, że jutro będzie zamknięta ul. Arkuszowa na odcinku Wólczyńska-Estrady i Wólczyńska od Rejmonta Jak co roku, Magi, jak co roku od wieeeeelu lat Ja co roku tamtędy jeżdżę, mówiąc, że mieszkam, gdzie właśnie już mieszkam i policja mnie przepuszcza... Tam niestety wszystkie drogi prowadzą obok cmentarzy... albo przez Bemowo . Ale wieczorem, to już chyba będzie spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.10.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 rasiu chciałam podziękować za wczorajszą przemiłą niespodziankę buźka za to i za zaproszenie...niestety już mężowi obiecałam, że jedziemy w jego rodzinne strony. Cudownej zabawy Wam życzymy!!! Dzięki Justyś! Miło było Cię usłyszeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.10.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Właśnie wyczytałam na stronie TVN Warszawa, że jutro będzie zamknięta ul. Arkuszowa na odcinku Wólczyńska-Estrady i Wólczyńska od Rejmonta Jak co roku, Magi, jak co roku od wieeeeelu lat a czy ja jadac od Nadarzyna bede musiala objezdzac te ulice? Aniu, Ty jedzieś przez Babice, albo przez Bemowo... nie dojeżdżasz do Arkuszowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.10.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Właśnie wyczytałam na stronie TVN Warszawa, że jutro będzie zamknięta ul. Arkuszowa na odcinku Wólczyńska-Estrady i Wólczyńska od Rejmonta Jak co roku, Magi, jak co roku od wieeeeelu lat a czy ja jadac od Nadarzyna bede musiala objezdzac te ulice? Aniu, Ty jedzieś przez Babice, albo przez Bemowo... nie dojeżdżasz do Arkuszowej to sie ciesze ze nie bedziemy musieli kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.10.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Właśnie wyczytałam na stronie TVN Warszawa, że jutro będzie zamknięta ul. Arkuszowa na odcinku Wólczyńska-Estrady i Wólczyńska od Rejmonta Jak co roku, Magi, jak co roku od wieeeeelu lat a czy ja jadac od Nadarzyna bede musiala objezdzac te ulice? Aniu, Ty jedzieś przez Babice, albo przez Bemowo... nie dojeżdżasz do Arkuszowej to sie ciesze ze nie bedziemy musieli kombinowac Anju dzisiaj testowałam trasę z Nadarzyna do Rasi i jest cała przejezdna. Najlepiej jechać opłotkami, bo bez korków. Nadarzyn, Pruszków w Pruszkowie na Ożarów, dalej na Babice, kwirynów, Klaudyn, hkm co tam jeszcze po drodze, a Janów i prosto prościutko dalej. Nie stersuj się objazdami tylko wal prosto tą trasą, cho pewnie ze dwa razy zobaczysz znak STOP -że niby remont drogi-taka ściema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.10.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 dzieki Mysza my juz dojezdzamy do Belchatowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 dobry wieczór Rasieńko jak ja Wam zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 dobry wieczór Rasieńko jak ja Wam zazdraszczam jeszcze masz szansę do nas dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Liduś żadnych szans nie mam zostałam niejako ubezwłasnowolniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 A ja ubezwlasnowolnilam P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.10.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 No to gramy! Książe małżonek zaczął już wczoraj... właśnie zaległ na kanapie i potwornie chrapie... ... ale ciiiii... http://zycietoniebajka.blox.pl/resource/wielkanoc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 A Ty te urodziny to dzisiaj wlasnie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts