dobroszka 01.11.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 I ode mnie urodzinowe buziaki i przytulasy! Wszystkiego najlepszego Rasiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasiu, jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18 URODZIN !!! http://www.polishstyle.pl/media/Image/produkty/kat_402608.jpg jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję niesamowitym gospodarzom i gościom za dużą dawkę śmiechu i wspaniałą zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.11.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Czesc tu wieloryb Chcialam sie unizenie pokajac ze nie dalam rady, ale mialam gwaltowny atak kregoslupa od dwoch dni i niewiele ze mnie pozytku by bylo Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i wielkie buziaki przeprosinowe! http://media.bigoo.ws/content/gif/funny/funny_243.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.11.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasiulka, niech się wam dobrze mieszka w pomidorkach Było super! A teraz pora budzić panią barrankową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.11.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasiu, od nas tez zyczenia samych szczesliwych dni. My z Dejwem chodzimy i zachwycamy sie Twoim domem. dziekujemy za zajebista impreze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.11.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasiu ja również przesyłam najserdeczniejsze życzonka urodzinowe i wszystkiego dobrego Wam życzę w nowym domku!!! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasiunia, co ja Ci bede... Dzieki, dzieki, dzieki. I calusy urodzinowe przesylamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.11.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasia, sto lat!Gucio jednak angina, więc sama rozumiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.11.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 100 lat , Rasia .... wszystkiego naj ..... http://www.e-kwiaty.pl/images/br013-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasiulka ściskam Cię najmocniej na świecie Nech spełniają się wszystkie Twoje marzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dziękuję za wspaniałą atmosferę Gospodarzom gratuluję wspaniałego domu i nie chodzi tylko o mury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dziękuję za wspaniałą atmosferę Gospodarzom ..... ... a ja zazdroszczę tej wspaniałej atmosfery .... ... a Gospodyni życzę 100 lat w zdrowiu ... z Gospodarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dzień dobry Rasieńko spełnienia prawie wszystkich marzeń ( to tak żeby docenić ) zdrowia, uśmiechu i wielu lat w szczęściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Byłam pod domem Rasi. Cisza, niewiele światła, więc nie pukałam - chyba odpoczywają po imprezie (i sprzątaniu). Z partyzanta zabrałam wózek i spyliłam Buziole Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Byłam pod domem Rasi. Cisza, niewiele światła, więc nie pukałam - chyba odpoczywają po imprezie (i sprzątaniu). Z partyzanta zabrałam wózek i spyliłam Buziole Rasia żeby tylko Rasia policji nie wezwała że Ci autko gwizdnęli pod jej domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nefcia było zadzwonić bo jak Rasia foruma nie przeglądnie to zejdzie na zawał że bruma buchnęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 NIeeeeeeee domyśli się A poza tym co się ma martwić obcym brumem :) NIe miałam sumienia. Światła były przygaszone...ileż można mieć gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 sms-ek by styknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Byłam pod domem Rasi. Cisza, niewiele światła, więc nie pukałam - chyba odpoczywają po imprezie (i sprzątaniu). Z partyzanta zabrałam wózek i spyliłam ... ja z zazdrości , że mnie nie było .......też tak zrobiłem .... ... czyjś wózek poszedł na pniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Byłam pod domem Rasi. Cisza, niewiele światła, więc nie pukałam - chyba odpoczywają po imprezie (i sprzątaniu). Z partyzanta zabrałam wózek i spyliłam ... ja z zazdrości , że mnie nie było .......też tak zrobiłem .... ... czyjś wózek poszedł na pniu ... Eh, nie ten co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts