Gwoździk 01.11.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Byłam pod domem Rasi. Cisza, niewiele światła, więc nie pukałam - chyba odpoczywają po imprezie (i sprzątaniu). Z partyzanta zabrałam wózek i spyliłam ... ja z zazdrości , że mnie nie było .......też tak zrobiłem .... ... czyjś wózek poszedł na pniu ... Eh, nie ten co trzeba ... no na pewno nie Twój ... bo jakiś facet w nim spał ... ... ale udało mi się sprzedać z Osobą ... ... ino cena się zmieniła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja już taki widziałam na sprzedaż, w ktorym ktoś walił w klapę bagażnika krzycząc : Hilfe !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja już taki widziałam na sprzedaż, w ktorym ktoś walił w klapę bagażnika krzycząc : Hilfe !!! ..po prostu miał ten ktuś ze sobą psa Hil w bagażniku .... i ten pies narobił ze strachu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dzień dobry Misiaczki! Wyspana i wypoczęta się melduję. Wszystkim bardzo pięknie dziękuję za życzenia! Dziękuję Wszystkim, którzy dotarli, ściskam mocno Tych którym się nie udało i życzę zdrówka i wszelkiej pomyślności, przepraszam Tych o których zapomniałam... Mój zakręcony łepek ma ostatnio coraz mniejszą pojemność... W domku żadnych strat... Zepsute te Goście czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.11.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dzien dobry i podziekowania zasyłam maami jutro zadzwonie i sie wytłumacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja wraz ze swoją połóweczka ( nie tylko moją ) Bardzo ale to bardzo gorąco dziekuję za to że mogłam być gościem pod Waszym dachem w takim towarzystwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ubawiłam się na maxa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rasia - raz jeszcze samych pieknych chwil w tym pieknych domu i niech spełnią się twoje Dzisiejsze URODZINOWE ZYCZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasia a Ty się doliczyłaś ilu gości było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasia a Ty się doliczyłaś ilu gości było mój małż obstawia, ze ponad setka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasia a Ty się doliczyłaś ilu gości było mój małż obstawia, ze ponad setka setki nie było... ale prawie... ale i tak nie zdążyłam ze wszystkimi pogadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasia a Ty się doliczyłaś ilu gości było mój małż obstawia, ze ponad setka setki nie było... ale prawie... ale i tak nie zdążyłam ze wszystkimi pogadać... to replay trzeba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 i my dotarliśmy do domu, więc się meldujemy Rasiulka,cuuuuuuuuudna impreza, bardzo dziekujemy, że mogliśmy byc tam z Wami,a dom...miodzio i malinka, , dziennikowe fotki nawet ułamka piekności nie oddają. Buziaki ślemy i wielkie dzieki sto............lat, sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 i my dotarliśmy do domu, więc się meldujemy Rasiulka,cuuuuuuuuudna impreza, bardzo dziekujemy, że mogliśmy byc tam z Wami,a dom...miodzio i malinka, , dziennikowe fotki nawet ułamka piekności nie oddają. Buziaki ślemy i wielkie dzieki sto............lat, sto lat Peruka z głowy i pełen szacuneczek dla Małża Szanownego... niesłychanie dzielny... tylko biedny nie pobawił się chyba... Dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasia a Ty się doliczyłaś ilu gości było mój małż obstawia, ze ponad setka setki nie było... ale prawie... ale i tak nie zdążyłam ze wszystkimi pogadać... to replay trzeba zrobić Koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Koniecznie! Najpierw złap tlen po jednym nalocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 i my dotarliśmy do domu, więc się meldujemy Rasiulka,cuuuuuuuuudna impreza, bardzo dziekujemy, że mogliśmy byc tam z Wami,a dom...miodzio i malinka, , dziennikowe fotki nawet ułamka piekności nie oddają. Buziaki ślemy i wielkie dzieki sto............lat, sto lat Peruka z głowy i pełen szacuneczek dla Małża Szanownego... niesłychanie dzielny... tylko biedny nie pobawił się chyba... Dziękuję... oj dzielny, dzielny....odtransportował wesołą wycieczkę,zdrzemnął się 2 godzinki i pognaliśmy dalej na głębokie południe...suma 900 km ja mu juz na swój specjalny sposób podziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 i my dotarliśmy do domu, więc się meldujemy Rasiulka,cuuuuuuuuudna impreza, bardzo dziekujemy, że mogliśmy byc tam z Wami,a dom...miodzio i malinka, , dziennikowe fotki nawet ułamka piekności nie oddają. Buziaki ślemy i wielkie dzieki sto............lat, sto lat Peruka z głowy i pełen szacuneczek dla Małża Szanownego... niesłychanie dzielny... tylko biedny nie pobawił się chyba... Dziękuję... oj dzielny, dzielny....odtransportował wesołą wycieczkę,zdrzemnął się 2 godzinki i pognaliśmy dalej na głębokie południe...suma 900 km ja mu juz na swój specjalny sposób podziękuję O jeesoooooo!!! To ja dzisiaj nie zasnę, bo wyrzyt sumienie mi przegryzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Chciałam tylko nadmienić, że jak dziś wracałam z Pomidorów to jak zwykle trafiłam na czerwone światło na wahadle. Stoję. Nudzę się. Walczę z lewie działającą zapalniczką. A tu przez drogę przechodzi sarenka. Stanęłam na środku, obejrzała się za siebie i poszła. Patrzę - idzie druga i trzecia. Takie nieduże, śliczne. Jak się zrobiło zielone jechałam powolutku - nigdy nie wiadomo ile ich tam w krzaczorach siedzi Poszły do Rasi na poprawiny chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Chciałam tylko nadmienić, że jak dziś wracałam z Pomidorów to jak zwykle trafiłam na czerwone światło na wahadle. Stoję. Nudzę się. Walczę z lewie działającą zapalniczką. A tu przez drogę przechodzi sarenka. Stanęłam na środku, obejrzała się za siebie i poszła. Patrzę - idzie druga i trzecia. Takie nieduże, śliczne. Jak się zrobiło zielone jechałam powolutku - nigdy nie wiadomo ile ich tam w krzaczorach siedzi Poszły do Rasi na poprawiny chyba ... Tyle jedzenia zostało, że ktoś musiał mi pomóc, bo nawet moje dipsy już nie mają miejsca w brzuszkach... A poprawiny obowiązkowo! Ja się szybko regeneruję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Jeszcze miały miejsce ? Jeeesoooo po tym grupowym dokarmianiu ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Jeszcze miały miejsce ? Jeeesoooo po tym grupowym dokarmianiu ? :) Nooooo... to wszystko jasne dlaczego od rana nie garnęły się do jedzenia... i spały dłużej od nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts