aniawmuratorze 01.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Jeszcze miały miejsce ? Jeeesoooo po tym grupowym dokarmianiu ? :) Nooooo... to wszystko jasne dlaczego od rana nie garnęły się do jedzenia... i spały dłużej od nas! Filip pilnował każdego z szaszłykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nie mowcie mi o jedzeniu, bo jestem glodna jak wilk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nie mowcie mi o jedzeniu, bo jestem glodna jak wilk. a co do lodowki masz daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja już nie mogę na żarcie patrzeć- naszło mnie i murzynka upiekłam... nie wiem po co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nie mowcie mi o jedzeniu, bo jestem glodna jak wilk. a co do lodowki masz daleko Nieeeeee, do kompa jestem przyklejona i nie moge klapac paszcza jak nauczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasiu pozdrowienia od mojego ślubnego przesyłam myślał że już nie wrócę .......................... na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja już nie mogę na żarcie patrzeć- naszło mnie i murzynka upiekłam... nie wiem po co ... ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasiu pozdrowienia od mojego ślubnego przesyłam myślał że już nie wrócę .......................... na noc O widzisz! Trzeba było zostać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasiu pozdrowienia od mojego ślubnego przesyłam myślał że już nie wrócę .......................... na noc O widzisz! Trzeba było zostać! tylko czy przesyłalabym teraz te pozdrowienia to nie wiem a wyszłyśmy z Nelli prawie ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasiu pozdrowienia od mojego ślubnego przesyłam myślał że już nie wrócę .......................... na noc O widzisz! Trzeba było zostać! tylko czy przesyłalabym teraz te pozdrowienia to nie wiem a wyszłyśmy z Nelli prawie ostatnie No a Nelli się coś nie odzywa... nie wiem nawet czy dojechała cało i zdrowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Odezwała się u siebie i poszła się zająć sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dobry pomysł! Idę dobić się tortem urodzinowym i w komono... Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Pieprzowka byla boska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dobranoc Rasieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasiu pozdrowienia od mojego ślubnego przesyłam myślał że już nie wrócę .......................... na noc O widzisz! Trzeba było zostać! tylko czy przesyłalabym teraz te pozdrowienia to nie wiem a wyszłyśmy z Nelli prawie ostatnie No a Nelli się coś nie odzywa... nie wiem nawet czy dojechała cało i zdrowo... Dojechała - śpij spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.11.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasieńko - bardzo Wam dziękuję za świetną imprezę Domek rewelka Podłogi cudniste I jeszcze raz wszystkiego najlepszego http://www.twojekwiaty.pl/do/image/_big/BOU06_59.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzień dobry a mnie normalnie skręca niskie uczucie zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.11.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzień dobry a mnie normalnie skręca niskie uczucie zazdrości ... i mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Gwoździk Bracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasieńko Jeszcze raz wszystkiego naj naj naj Imprezka bomba, towarzystwo bomba, domek sliczności, ma duszę i klimat No i jedzonko pychaaaaaaaaa. Dziękuję za udany wieczór i cieszę się bardzo, że Cię w końcu poznałam Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts