rasia 02.11.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 jak zeszlas z gory ani wlasny pies ani synek cie nie poznał wis No Filip dał ciała na całego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.11.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasiu ja Cię nie poznałam dwa razy, raz jako czarnej a drugi raz jako białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Foty u mnie sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.11.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 to poproszę foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasia co Ci powiem to Ci powiem na tych fotach to na straszną smarkulę wyglądasz nie więcej jak 18 wiosen jak Ty to robisz kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 to poproszę foty Droge zgubilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.11.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasia co Ci powiem to Ci powiem na tych fotach to na straszną smarkulę wyglądasz nie więcej jak 18 wiosen jak Ty to robisz kobieto To chyba jakaś pomyłka, albo retusz czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasia co Ci powiem to Ci powiem na tych fotach to na straszną smarkulę wyglądasz nie więcej jak 18 wiosen jak Ty to robisz kobieto To chyba jakaś pomyłka, albo retusz czy co??? No mowilam, ze impry pomylilismy... Wszystko przez nawigacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.11.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasiu dziękuję. Miło było Was zobaczyć No i juz wiem, że na codzień nie pomykasz z mieczem a..... z dynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.11.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 cześć Rasia ... .. fajne zdjęcia ... chociaż nie mogłem przybyć .... jeszcze raz dziękuję za zaproszenie ... ... a teraz się oddalę .... bo jakoś żal doopę ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasiulek, cześć słoneczko Zgrasz nam zdjątka na płytę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasiulek, cześć słoneczko Zgrasz nam zdjątka na płytę? mi też, mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasiulka, mój M się pyta, czy smakowała wam jego naleweczka ? I mam jeszcze od niego prośbę (jeśli nie jest za późno) - jeśli zostały ci jakieś butelki po wódeczce i jeszcze ich nie wyrzuciłaś, to czy mogłabyś je gdzieś przechować, bo przydałyby mu się do przelewania nalewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.11.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasia.... i ja tez w ogonku się ustawiam z życzeniami bardzo sie cieszę, że balanga się udała buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.11.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasieńko kochana! Przepraszam, że piszę dopiero teraz Chciałam Ci serdecznie podziękować za możliwość poznania Ciebie, Twojej rodziny. Zobaczyłam Wasz piękny dom! Dzięki temu spotkaniu mogłam poznać tylu Forumowiczów! SERDECZNIE DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h035.gif Uśmiech, który nie schodził Ci z twarzy przez cały wieczór, noc i wczesny ranek mam przed oczami do teraz! A mój mąż szczęśliwy, że ja taka uradowana wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dobra metoda na czynienie męża zadowolonym No to zapraszamy częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Nelli - bardzo się cieszę że kolejny raz mogłyśmy się zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.11.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasiu dziękuję. Miło było Was zobaczyć No i juz wiem, że na codzień nie pomykasz z mieczem a..... z dynią mayland??? A jak to się stało, że Cię nie poznałam? Ty c....o jedna! Gdzieżeś się ukrywała Tłumacz mi się tu zaraz (może być u mnie) Nie no, tego to nie przeżyję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.11.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Nelli - bardzo się cieszę że kolejny raz mogłyśmy się zobaczyć ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A my pierwszy raz zobaczyliśmy MZIMU. No normalnie wygląda jak... DOBRE MZIMU Ale jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts