Nelli Sza 02.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dobra metoda na czynienie męża zadowolonym No to zapraszamy częściej nio I bólem głowy nie trzeba się wykręcać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Prosze o wyjasnienie kto to jest w 2 rzedzie 1 z lewej i osoby postrzelona w piers i czolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Prosze o wyjasnienie kto to jest w 2 rzedzie 1 z lewej i osoby postrzelona w piers i czolo W piers to BetaGreta, a w czolo Pani Barankowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Prosze o wyjasnienie kto to jest w 2 rzedzie 1 z lewej i osoby postrzelona w piers i czolo W piers to BetaGreta, a w czolo Pani Barankowa. I czego tymi łoczami przewraca, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasiu dziękuję. Miło było Was zobaczyć No i juz wiem, że na codzień nie pomykasz z mieczem a..... z dynią mayland??? A jak to się stało, że Cię nie poznałam? Ty c....o jedna! Gdzieżeś się ukrywała Tłumacz mi się tu zaraz (może być u mnie) Nie no, tego to nie przeżyję! No co Ty, ona kolejnego minusa zarobila i tylko na zdjatkach nas widziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasiu dziękuję. Miło było Was zobaczyć No i juz wiem, że na codzień nie pomykasz z mieczem a..... z dynią mayland??? A jak to się stało, że Cię nie poznałam? Ty c....o jedna! Gdzieżeś się ukrywała Tłumacz mi się tu zaraz (może być u mnie) Nie no, tego to nie przeżyję! No co Ty, ona kolejnego minusa zarobila i tylko na zdjatkach nas widziala. I będzie zdawać karny egzamin z rozpoznawania twarzy na podstawie zdjęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.11.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Rasiu dziękuję. Miło było Was zobaczyć No i juz wiem, że na codzień nie pomykasz z mieczem a..... z dynią mayland??? A jak to się stało, że Cię nie poznałam? Ty c....o jedna! Gdzieżeś się ukrywała Tłumacz mi się tu zaraz (może być u mnie) Nie no, tego to nie przeżyję! No co Ty, ona kolejnego minusa zarobila i tylko na zdjatkach nas widziala. A, z postu wywnioskowałam, że była. Teraz rozumiem. Cieszę się, że nie przeszła mi koło nosa okazja poznania tej wariatki KOCHANEJ (bo już myślałam, że tak się stało Ale z drugiej strony - szkoda, szkoda, szkoda, że mayland nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Prosze o wyjasnienie kto to jest w 2 rzedzie 1 z lewej i osoby postrzelona w piers i czolo W piers to BetaGreta, a w czolo Pani Barankowa. I czego tymi łoczami przewraca, co? Bo mowie o ofiarach przemocy domowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A dlaczego ja rasiowych zdjeciow nie mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A dlaczego ja rasiowych zdjeciow nie mam? ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 oczywiście tu też nie zalapałam się na zdjęcia.Są gdzieś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 te co wklejala Rasia sztuk 4 sa na poprzedniej stronie, reszta w linku u Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ale Rasia to chyba ma jeszcze swoje foty nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No jasne, profesjonalny fotograf byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Prosze o wyjasnienie kto to jest w 2 rzedzie 1 z lewej i osoby postrzelona w piers i czolo Markotko, ta pierwsza z lewej a nad Nelli to sem ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 doberek spoznilam sie na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 doberek spoznilam sie na zdjecia U mnie jest wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Prosze o wyjasnienie kto to jest w 2 rzedzie 1 z lewej i osoby postrzelona w piers i czolo Markotko, ta pierwsza z lewej a nad Nelli to sem ja ciebie poznalam Chodzi mi o ta osobke kolo Zuzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Prosze o wyjasnienie kto to jest w 2 rzedzie 1 z lewej i osoby postrzelona w piers i czolo Markotko, ta pierwsza z lewej a nad Nelli to sem ja ciebie poznalam Chodzi mi o ta osobke kolo Zuzy z lewej jest Magi77, z prawej Nelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Przepraszam, że tak późno się wpisuję ale chcę też napisać, że imprezka była super.Miło było Was znowu zobaczyć i poznać nowe osoby.Z nieforumowych gości bardzo mi przypadł do gustu Kostek. Niesamowicie pozytywny człowiek.Natomiast mojemu mężowi zdecydowanie pieprzóweczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts