Nefer 03.11.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Rasiul, jak się cieszę, ze dalej ciągniesz swój wozek. No i to wreszcie po kostce a nie po piachu Ciekawe jak długo tak pociągnę... NIe gadaj gupot - długo będziesz ciągnąć, bo źle mi się dziś śniłaś :) TO dobry znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Rasiul, jak się cieszę, ze dalej ciągniesz swój wozek. No i to wreszcie po kostce a nie po piachu Ciekawe jak długo tak pociągnę... NIe gadaj gupot - długo będziesz ciągnąć, bo źle mi się dziś śniłaś :) TO dobry znak ... nie wiem, czy mogę to czytać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja już nic więcej na ten temat nie napiszę. Nie nadaje się na publiczne opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.11.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja już nic więcej na ten temat nie napiszę. Nie nadaje się na publiczne opowieści No to teraz to już umrę z ciekawości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja już nic więcej na ten temat nie napiszę. Nie nadaje się na publiczne opowieści No to teraz to już umrę z ciekawości... No fucking way Się spotkamy to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.11.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja już nic więcej na ten temat nie napiszę. Nie nadaje się na publiczne opowieści No to teraz to już umrę z ciekawości... No fucking way Się spotkamy to pogadamy Mam Twoje śpiworki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 rasia blat będzie szary? gdzie zdjęcie chodniczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 rasia blat będzie szary? gdzie zdjęcie chodniczka? Moę z daleka będzie trochę szaro wyglądał... A chodniczek cyknę jak już wszystko zrobią... Dzień doberek! Mroźźźźźźxno strasznie... A Pan Jan Wspaniały przyszedł dzisiaj kończyć fundamenty pod schodki z tarasu... W takie dni, to palę w kominku od samego rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Łłłłłłaaaaałłłłłł, ale dobre wieści fotki poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dzień dobry proszęęęęęęęęęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.11.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dobrywieczerek ! Kostka mi się robi!!! Juuupiiiii! I końcowa miara na kuchnię się dzisiaj wzięła! I wybrałam kolorki frontów i blatu... Doberek ale Ci fajnisto zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.11.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Doberek Ojojoj już nie mogęsię doczekać fotek kuchni. Gratuluję kosteczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 i ja gratuluje kostki, u nas cos sie ciezko ekipie zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 no to cóż kawka i czekam :)witanko mnie też wiatr śmignął... zwłaszcza na porannym spacerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.11.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 po latach z nostalgią wspomina się błoto i deski rozłożone na drodze do drzwi świetnie że kostkę Ci kladą a kuchni się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Z nostalgia to wszyscy beda wspominali rasiowe "schody". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.11.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam, dzisiaj jakby cieplej albo po prostu mniej wieje. Wyobrażam jak się cieszysz z tej kostki a wierzę, że kuchni też już nie możesz się doczekać. A nas zżera ciekawość jak to wszystko będzie wyglądać. Ja najbardziej czekam na wyspę bo chcę mieć podobną, więc jak już będzie to poproszę o szczegółowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.11.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dzin dybry byłem wcorak w wawie ale timu na ic nie miolek..autko mom roswhalone .. w kanał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.11.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dzin dybry byłem wcorak w wawie ale timu na ic nie miolek..autko mom roswhalone .. w kanał... ale do poniedziałku naprawisz???? i co z brykietem??? a drewienko dorobili??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.11.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 hehe co do drewna powinni sie wyrobic przyjade łosobuffkhom sie nie martf:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts