rasia 28.01.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Rasia, to naprawdę Twoje drzwi wejściowe? Powiedz, że nie... proszę. Ja nie powinienem łazić po dziennikach innych ludzi bo mi się cała koncepcja mego domu zachwiewa... Dandi, łazikowanie po cudzych dzienniczkach jest jak Red Bull - dodaje skrzydeł... A jak drzwi obedrę z plasterków, to myślę, że będą trochę ładniejsze Dobrosiu poprzechodź jeszcze wiele razy, proszę... /mniam.../ Efilko lecę oglądać rzeźniczy gabinet, bo widzę, że mam strzaszniste zaleglości... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.01.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No i gdzie Ty nam przepadłas??!! No mamn adzieję,że mnie jeszze kiedyś przez drzwi przepuścisz i do cud okien dopuścisz NO i kominek bym chciała oblookac na żywca jak już go będziesz miała...A na wkupienie się znowu cosik upichcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.01.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No i gdzie Ty nam przepadłas??!! No mamn adzieję,że mnie jeszze kiedyś przez drzwi przepuścisz i do cud okien dopuścisz NO i kominek bym chciała oblookac na żywca jak już go będziesz miała...A na wkupienie się znowu cosik upichcę Dobrosiu Słodka wywiało mnie na ferie z młodymi i wracam dopiero w sobotę, ale za to kominek obgadałam telefonicznie i ma się zamontować już w pierwszej połowie lutego !!! I od razu będę Cię wypatrywać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.01.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kominek, już tak szybko No to będzie co podziwiać, jest genialny. A gdzie się feriujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.01.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 DubelI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.01.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 dubelII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.01.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 hihi , ja wiem ,że jestem blondi , ale nie trzeba mi tyle razy powtarzać żebym zajarzyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.01.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Hi, hi Najpierw mnie zawiesił, potem wywaliło, a na koniec okazało się, że i sklonowało Już się sprowadzam do mono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.01.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kominek, już tak szybko No to będzie co podziwiać, jest genialny. A gdzie się feriujesz? Edyś Ciebie też wypatruję w drugiej połowie lutego A feriuję się w Żywcu, czyli trochę na Pilsku, a trochę na Skrzycznem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.01.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Edyś Ciebie też wypatruję w drugiej połowie lutego A feriuję się w Żywcu, czyli trochę na Pilsku, a trochę na Skrzycznem... Ja cieeeeee.......naprawdę Już się cieszę. Ja byłam w Ślemieniu koło Żywca, w samym Żywcu zresztą też, co prawda latem, ale bardzo mi się podobało. Dużo wypoczynku życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.01.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 takim to dobrze ... i pewnie przy kominku jeszcze grzańca piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.01.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 takim to dobrze ... i pewnie przy kominku jeszcze grzańca piją Justyś Ty to jasnowidz jesteś chyba??? Dzisiaj młodą do Wiednia Księciuniowi sprzedałam i z młodym tylko zostałam i ze psem rzecz jasna... jutro więc czeka na nas Skrzyczne, bo trochę dzisiaj wreszcie posypało śniegiem A teraz znikam i udaję się w kierunku rzeczonego kominka, bo mnie młody z komputerka wykopuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.01.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 takim to dobrze ... i pewnie przy kominku jeszcze grzańca piją Justyś Ty to jasnowidz jesteś chyba??? Dzisiaj młodą do Wiednia Księciuniowi sprzedałam i z młodym tylko zostałam i ze psem rzecz jasna... jutro więc czeka na nas Skrzyczne, bo trochę dzisiaj wreszcie posypało śniegiem A teraz znikam i udaję się w kierunku rzeczonego kominka, bo mnie młody z komputerka wykopuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.01.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja byłam w Ślemieniu koło Żywca, w samym Żywcu zresztą też, co prawda latem, ale bardzo mi się podobało. Dużo wypoczynku życzę. Bo tu całkiem ślicznie jest każdą porą roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.01.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Wow już w połowie lutego, to super! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Rasia, już w lutym kominek będziesz mieć ? Ale fajowsko W takim razie ja też się wpraszam na oblukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Rasiu dzięki za opinię w sprawie gabinetu. Miłego kominkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 witanko..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.01.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 witanko..) Hej Duchu!!! Jak na ducha przystało pojawiasz się... i znikasz... na tydzień cały wakacje sobie zrobiłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 ghost obiecanki cacanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts