Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Rasia, to naprawdę Twoje drzwi wejściowe? Powiedz, że nie... proszę.

Ja nie powinienem łazić po dziennikach innych ludzi bo mi się cała koncepcja mego domu zachwiewa...

Dandi, łazikowanie po cudzych dzienniczkach jest jak Red Bull - dodaje skrzydeł... :lol: :lol: :lol:

A jak drzwi obedrę z plasterków, to myślę, że będą trochę ładniejsze :wink: :D

Dobrosiu poprzechodź jeszcze wiele razy, proszę... 8) :D :D /mniam.../

Efilko lecę oglądać rzeźniczy gabinet, bo widzę, że mam strzaszniste zaleglości... :oops: :D :D [/b]

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i gdzie Ty nam przepadłas??!! :-? No mamn adzieję,że mnie jeszze kiedyś przez drzwi przepuścisz i do cud okien dopuścisz :oops: NO i kominek bym chciała oblookac na żywca jak już go będziesz miała...A na wkupienie się znowu cosik upichcę :wink:

Dobrosiu Słodka wywiało mnie na ferie z młodymi i wracam dopiero w sobotę, ale za to kominek obgadałam telefonicznie i ma się zamontować już w pierwszej połowie lutego :p :D :D !!! I od razu będę Cię wypatrywać!!! 8)

Kominek, już tak szybko :o :wink:

No to będzie co podziwiać, jest genialny. :)

A gdzie się feriujesz? :lol:

Edyś Ciebie też wypatruję w drugiej połowie lutego :oops: 8) :D :D

A feriuję się w Żywcu, czyli trochę na Pilsku, a trochę na Skrzycznem... 8) :D :D

Edyś Ciebie też wypatruję w drugiej połowie lutego :oops: 8) :D :D

A feriuję się w Żywcu, czyli trochę na Pilsku, a trochę na Skrzycznem... 8) :D :D

Ja cieeeeee.......naprawdę :oops: :) Już się cieszę.

Ja byłam w Ślemieniu koło Żywca, w samym Żywcu zresztą też, co prawda latem, ale bardzo mi się podobało. :)

Dużo wypoczynku życzę. :)

takim to dobrze ... i pewnie przy kominku jeszcze grzańca piją :D

:lol: :lol: :lol: Justyś Ty to jasnowidz jesteś chyba??? 8)

Dzisiaj młodą do Wiednia Księciuniowi sprzedałam i z młodym tylko zostałam i ze psem rzecz jasna... jutro więc czeka na nas Skrzyczne, bo trochę dzisiaj wreszcie posypało śniegiem :D

A teraz znikam i udaję się w kierunku rzeczonego kominka, bo mnie młody z komputerka wykopuje :evil: :wink: :D

Gość justyna_m
takim to dobrze ... i pewnie przy kominku jeszcze grzańca piją :D

:lol: :lol: :lol: Justyś Ty to jasnowidz jesteś chyba??? 8)

Dzisiaj młodą do Wiednia Księciuniowi sprzedałam i z młodym tylko zostałam i ze psem rzecz jasna... jutro więc czeka na nas Skrzyczne, bo trochę dzisiaj wreszcie posypało śniegiem :D

A teraz znikam i udaję się w kierunku rzeczonego kominka, bo mnie młody z komputerka wykopuje :evil: :wink: :D

:lol: :lol: :lol: