Gość justyna_m 05.11.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 hehe co do drewna powinni sie wyrobic przyjade łosobuffkhom sie nie martf:) ufff a brykiet jest??? za to, że tak nawalili to powinni gratis mi dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.11.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 no ta..aż tak dobrze nie ma oni wcale nie mysla ze nawalili..skoro dali lepsza klase w cenie natura..i w ich ocenie było w porzadku..we wtorek jak pisałem zapewniali mbie ze sie wyrobia dzisiaj jak na razie nie potrafie sie dodzwonic:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Duchu czy ty tez organizujesz brykiet?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 tyras cienszkho..ale na kiedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.11.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 czesc Rasiula i goscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a w jakiej cenie i jaki to? i ile za transport? prosze o info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.11.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 I ja witam Rasię i spółkę Fajnie że kostka się kładzie i kuchnia się mierzy Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.11.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jestem... na sekund trzy... ... nie mam na nic czasu... ... jak to się dzieje, że wraz z brakiem słońca doba dostaje samoskurczu? Kostka jeszcze nie skończona, bo nie zdążyłam zamówić tłucznia! Ale fundamenty na schody tarasowe wylane. Nitka narobiła dzisiaj więcej szkód niż kółek w gonitwie za własnym ogonem... plus ... kupę... Nie mam siły sprzątać tylu metrów codziennie! Mam absolutnie za duży dom /do samodzielnego sprzątania/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Trzymaj sie kochana i zalatw sobie jakas studentke do pomocy czy cus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dobry wieczór Rasia nooooo coś za coś masz dużo miejsca ale i dużo więcej miejsca do sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Roombe trzeba, mowilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.11.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Rasiu nie byłam u Ciebie ostatnio, czego bardzo żałuję ale coś Ci przynoszę, chyba, że znasz http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Warszawa%2C+pl.+Wilsona&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=0&y=0 Rasiu fota poszła na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.11.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Gosiaczku! Bardzo dziękuję! To niesamowite zobaczyć swój domek z lotu ptaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 rasia, ale u Ciebie błysk na działce, a ja swojego sajgonu się wstydzę nawet kosmici go widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.11.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 rasia, ale u Ciebie błysk na działce, a ja swojego sajgonu się wstydzę nawet kosmici go widzą Jaki błysk? Byłś, widziałaś... bajzel na całego... Ale przed kosmitami da się ukryć pod drzewami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 potrzebują 15 szt 100 letnich dębów, będę sadzić - moze cos mi się uda ukryć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Hej Rasiulka, to kiedy po moje brzozy przyjeżdżasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.11.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Hej Rasiulka, to kiedy po moje brzozy przyjeżdżasz ? Pozbierałam butelki... Teraz pozbieram siebie... I w przyszłym tygodniu jak nie będzie mrozu melduję się u Ciebie. A szpadel masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzień dobry ja nie wiem czy nie jest już za późno na przesadzanie przymrozki są jakby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Hej Rasiulka, to kiedy po moje brzozy przyjeżdżasz ? Pozbierałam butelki... Teraz pozbieram siebie... I w przyszłym tygodniu jak nie będzie mrozu melduję się u Ciebie. A szpadel masz? szpadla nie mam, ale mogę od rodziców wziąć. Tylko tak się zastanawiam, czy te brzózki, to się do twojego samochodu zmieszczą One dość wysokie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts