lidszu 08.11.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Barierka cuuuuuudnaaaa !!!! Kostka też , ale czy mogę poprosić o zdjęcia w świetle dziennym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 dobry wieczór barierka jak barierka ale dipsy za nią zarąbisty widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 zara gotowa założyć sekte barierkową Ale tylko wlascicieli labkow przyjmuje. a hafciarek nie ale pewnie tylko z Koniakowa Kamykowi zrobia stringi modelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 barierka piękna, a jaka z niej gustowna buda dla futrzaków a kostka... no na razie niewiele widać, czekam, aż za dnia pstrykniesz fotę i po zgarnięciu piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Kamykowi zrobia stringi modelowe. zbereżnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Rasiu, witam się u Ciebie Pisałam już u Sure, ale powtórzę: barierka i schody to cudny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 No pisałam, że zapomniałam zrobić zdjęcia kostki za dnia... Ale dzisiaj wieczorem po raz pierwszy wjechałam autkiem do garażu!!! Wrażenie - bezcenne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 barierka - jak dla mnie idealna do tych schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Rasiu, witam się u Ciebie Pisałam już u Sure, ale powtórzę: barierka i schody to cudny zestaw Badzo dziękuję za miłe słowa. Ale jeszcze bardziej zapraszam Somsiadkę na kawkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 barierka - jak dla mnie idealna do tych schodów A Gucio już zdrowy? Bo trzeba karniaka wypić... Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 He,he... Gucio zdrowy, ale Mania chora A karniaczek - chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.11.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Rasiu, witam się u Ciebie Pisałam już u Sure, ale powtórzę: barierka i schody to cudny zestaw Badzo dziękuję za miłe słowa. Ale jeszcze bardziej zapraszam Somsiadkę na kawkę! A dziękuję, z przyjemnością kiedyś wpadnę I oczywiście zapraszam do siebie, na razie na kawkę z termosu, bo nawet czajnika na budowie nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 He,he... Gucio zdrowy, ale Mania chora A karniaczek - chętnie No to zdrówka dla Moni i... za Moni i Gucia zdrówko! I Twoje przy okazji, cobyś i Ty w kolejności nie zaniemogła... http://bi.gazeta.pl/im/7/6364/z6364167X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Buziaczki Rasiulka spadam lulu siem nasprzątalam dzisiaj na budowie a jutro przychodzą Ci od balaganu zebym przypadkiem nie zapomniala jak się sprząta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 No pisałam, że zapomniałam zrobić zdjęcia kostki za dnia... Ale dzisiaj wieczorem po raz pierwszy wjechałam autkiem do garażu!!! Wrażenie - bezcenne... Tego zazdroszczę... ... mój podjazd będą chyba znowu poprawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 No pisałam, że zapomniałam zrobić zdjęcia kostki za dnia... Ale dzisiaj wieczorem po raz pierwszy wjechałam autkiem do garażu!!! Wrażenie - bezcenne... Tego zazdroszczę... ... mój podjazd będą chyba znowu poprawiać... Łooo matko! Co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 No pisałam, że zapomniałam zrobić zdjęcia kostki za dnia... Ale dzisiaj wieczorem po raz pierwszy wjechałam autkiem do garażu!!! Wrażenie - bezcenne... Tego zazdroszczę... ... mój podjazd będą chyba znowu poprawiać... Łooo matko! Co się stało? bo im się conieco pofalował... jeszcze będziemy oceniać, jak bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Buziaczki Rasiulka spadam lulu siem nasprzątalam dzisiaj na budowie a jutro przychodzą Ci od balaganu zebym przypadkiem nie zapomniala jak się sprząta Kumam czaczę... Oj jak dobrze kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 08.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 podłoga cuuuudna!!!już napisałam do Ducha czy ja taką mogem(u mnie pewne ograniczenia z uwagi na ogrzewanie podłogowe ) no i jeszcze jedno! nienawidzę schodów,ale jest coś co sprawiło że pożałowałam że ich nie mam -to własnie TE schody!!!po prostu idealne Pozdrawiam serdecznie!!!dzięki za cynka podłogowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 No pisałam, że zapomniałam zrobić zdjęcia kostki za dnia... Ale dzisiaj wieczorem po raz pierwszy wjechałam autkiem do garażu!!! Wrażenie - bezcenne... Tego zazdroszczę... ... mój podjazd będą chyba znowu poprawiać... Łooo matko! Co się stało? bo im się conieco pofalował... jeszcze będziemy oceniać, jak bardzo... Pobiegłam do Ciebie, żeby ten podjazd zobaczyć... ale zrywa mi neta przy takiej ilości zdjęć... Pamietam tylko, że masz granitową szarą kostkę... śliczności , ale chyba trudną do układania... Będzie dobrze... tylko nie wiem czemu nie możesz wjechać do garażu? Jak masz coś reklamować, to przetestuj to we wszystkie strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts