Maluszek 09.11.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Maluszku, taka mała rzecz, a tak cieszy... Rasieńko - oj wyobrażam to sobie Ja bym ze szczęścia normalnie cały czas skakała i zazdraszczam okrutnie bo u mnie przy takiej pogodzie błoto koszmarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.11.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 o Libet się kładzie - mój faworyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Rasiu, napisz mi natychmiast, z czego jest Twoja barierka, bo nie wiem, czym rózni się od mojej! A się mnie pytają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 09.11.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 podłoga cuuuudna!!!już napisałam do Ducha czy ja taką mogem(u mnie pewne ograniczenia z uwagi na ogrzewanie podłogowe ) no i jeszcze jedno! nienawidzę schodów,ale jest coś co sprawiło że pożałowałam że ich nie mam -to własnie TE schody!!!po prostu idealne Pozdrawiam serdecznie!!!dzięki za cynka podłogowego to ozbacz jak u mnie zrobił na ogrzewaniu podłogowym Od razu będzie Ci lepiej. Dziś sobie leżałam pod kominkiem na mojej jatobce ...jak ja zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Rasiu, napisz mi natychmiast, z czego jest Twoja barierka, bo nie wiem, czym rózni się od mojej! A się mnie pytają... o proszę! skarżypyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.11.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witanko Rasiu, te moje brzózki cholery dość wysokie są sięgają do 1 pierwszego piętra, więc chyba nie ma szans na przewiezienie ich twoim brumem Chociaż wypatrzyłam dzisiaj 2-3 niższe, ale musisz sama przyjechać i ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Jednak z rad nie skorzystacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Rasiu, napisz mi natychmiast, z czego jest Twoja barierka, bo nie wiem, czym rózni się od mojej! A się mnie pytają... o proszę! skarżypyta no nie... ja miła jestem! I pomocna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.11.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Rasiu, napisz mi natychmiast, z czego jest Twoja barierka, bo nie wiem, czym rózni się od mojej! A się mnie pytają... Nooo nie wiem... Po prostu 4mm linka stalowa skręcana i 4 stalowe listwy... czy to wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.11.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witanko Rasiu, te moje brzózki cholery dość wysokie są sięgają do 1 pierwszego piętra, więc chyba nie ma szans na przewiezienie ich twoim brumem Chociaż wypatrzyłam dzisiaj 2-3 niższe, ale musisz sama przyjechać i ocenić To może faktycznie zgodnie z radą Małgoś przełożymy to na baaardzo wczesną wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.11.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 o Libet się kładzie - mój faworyt Jak na razie mój też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.11.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witanko Rasiu, te moje brzózki cholery dość wysokie są sięgają do 1 pierwszego piętra, więc chyba nie ma szans na przewiezienie ich twoim brumem Chociaż wypatrzyłam dzisiaj 2-3 niższe, ale musisz sama przyjechać i ocenić To może faktycznie zgodnie z radą Małgoś przełożymy to na baaardzo wczesną wiosnę? ale przyjechać do mnie możesz wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 o Libet się kładzie - mój faworyt Jak na razie mój też... i u mnie tez szary libet czesc Rasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Rasiu, napisz mi natychmiast, z czego jest Twoja barierka, bo nie wiem, czym rózni się od mojej! A się mnie pytają... Nooo nie wiem... Po prostu 4mm linka stalowa skręcana i 4 stalowe listwy... czy to wystarczy? to zupełnie tak samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 a widzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.11.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 No i dzisiaj Efilko nie odwiedzę Cię chyba, bo straszną galerię masz u siebie... A ja nic nie widzę, tylko mnie wywala... Nie kcesz mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.11.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam się U mnie też Libet-kolory jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzień dobry Efi to pewnie chce tylko tak sie jakoś składa że zawsze ktoś coś podrzuci u Niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.11.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 e tam - już jest nowa stronka. co prawda bez zdjęć się nie obeszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts