MonikaC 16.11.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Rasiunia i wszystkie ludzie wpisywac mi sie na poprawiny, bo sie obraze. jeju na jakie poprawiny Poprawiny betonuffki, na ktorej Cie nie bylo, wiec wiesz... Lepiej przyjedz. O mamma ja się chyba gdzieś ukryję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.11.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzień dobry mówię i znikam... Na wszystkie pytania odpowie SRP, czyli Samozwańczy Rzecznik Prasowy, jak wyżej.... Tak tylko w telegraficznym skrócie: NIC SIĘ NIE DZIEJE... kompletnie nic... , a i tak nie mam na nic czasu... jak to się dzieje??? Buziaki wszystkim przesyłam i ... hop... już mnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.11.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 co tak krótko???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.11.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Rasiu a kostka skonczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dobrze, że chociaż jakiś znak dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 normalnie jak król skrzatów u gordona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzień dobry Rasia no jak to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 normalnie jak król skrzatów u gordona kurde Efilko u Ciebie też minimini króluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 NIC SIĘ NIE DZIEJE... kompletnie nic... , a i tak nie mam na nic czasu... jak to się dzieje??? no ja mam tak samo, rozprzestrzenia się toto bardziej niż świńska grypa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 normalnie jak król skrzatów u gordona kurde Efilko u Ciebie też minimini króluje patrząc na awatar to nasze brzdące są w podobnym wieku więc i 'zainteresowania' podobne a swoją drogą byłam ciekawa czy ktokolwiek załapie, ale skojarzenie było tak nachalne że nie mogłam się powstrzymać zweryfikowałam w dzienniku (patrząc po buzi) - Twoja młodsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ja też jestem baaardzona bierząco z mini mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.11.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 czesć Rasia zwolnij trochę bo pędzisz jak rakieta nawet czasu pisać nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 normalnie jak król skrzatów u gordona kurde Efilko u Ciebie też minimini króluje patrząc na awatar to nasze brzdące są w podobnym wieku więc i 'zainteresowania' podobne a swoją drogą byłam ciekawa czy ktokolwiek załapie, ale skojarzenie było tak nachalne że nie mogłam się powstrzymać zweryfikowałam w dzienniku (patrząc po buzi) - Twoja młodsza. moja Zu oprócz mama, tata, i innych mało zrozumiałych słów w narzeczu mandaryńskim mówi całkiem wyraźnie baja stojąc przy telewizorze i nawet programy dla dzieci, które ogląda starszak nie są dla niej bają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 22.11.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Rasiu - mam takie mini-mini pytanko - jaką wyskość ma ostatecznie Twoje okno w kuchni i na jakiej jest wysokości? Przerabiałaś je chyba lub chciałaś przerobić? Mam podobny dylemat okienny i jestem ciekawa, jak to wyszło u Ciebie, bo wzrostu chyba jesteś mniej więcej takiego samego, a mnie też zależy, żeby coś widzieć przez otwór okienny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.11.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Rasiu - mam takie mini-mini pytanko - jaką wyskość ma ostatecznie Twoje okno w kuchni i na jakiej jest wysokości? Przerabiałaś je chyba lub chciałaś przerobić? Mam podobny dylemat okienny i jestem ciekawa, jak to wyszło u Ciebie, bo wzrostu chyba jesteś mniej więcej takiego samego, a mnie też zależy, żeby coś widzieć przez otwór okienny . Od podłogi do spodu parapetu mam 120, a do końca okna 230cm. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ooo, gospodynia sie objawila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.11.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hejka Kuchnia jest????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.11.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No kuchni ni ma jak nie było... ... może w przyszłym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.11.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Rasiu - mam takie mini-mini pytanko - jaką wyskość ma ostatecznie Twoje okno w kuchni i na jakiej jest wysokości? Przerabiałaś je chyba lub chciałaś przerobić? Mam podobny dylemat okienny i jestem ciekawa, jak to wyszło u Ciebie, bo wzrostu chyba jesteś mniej więcej takiego samego, a mnie też zależy, żeby coś widzieć przez otwór okienny . Od podłogi do spodu parapetu mam 120, a do końca okna 230cm. Pozdrawiam. Dzięki! Wydaje się krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.11.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Rasiu - mam takie mini-mini pytanko - jaką wyskość ma ostatecznie Twoje okno w kuchni i na jakiej jest wysokości? Przerabiałaś je chyba lub chciałaś przerobić? Mam podobny dylemat okienny i jestem ciekawa, jak to wyszło u Ciebie, bo wzrostu chyba jesteś mniej więcej takiego samego, a mnie też zależy, żeby coś widzieć przez otwór okienny . Od podłogi do spodu parapetu mam 120, a do końca okna 230cm. Pozdrawiam. Dzięki! Wydaje się krótsze. Do 120 cm trzeba jeszcze dodać 4 cm na parapet, to na wnękę okienną zostaje 100cm z haczykiem. Może dlatego wydaje się krótsze, że mam wysokość kuchni 300cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts