malka 23.11.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Wróciłam... w lesie wypiłam w lesie 1/3 flaszki... fajnie bo ciemno i nie widać jakie się bierze łyki... jak cudownie wszystkie smutki odpływają do koniuszków palców... tam zostają i drętwieją... stupor... to dobre określenie mojego aktualnego stanu... hmmm... już pół flaszki... łatwo mi to dzisiaj wychodzi... pierwsza rzecz, która dziś mi łatwo... ale zazdraszczam....ja nim bym wróciła z najblizszego lasu zdążyłabym wytrzeźwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.11.2009 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Wróciłam... w lesie wypiłam w lesie 1/3 flaszki... fajnie bo ciemno i nie widać jakie się bierze łyki... jak cudownie wszystkie smutki odpływają do koniuszków palców... tam zostają i drętwieją... stupor... to dobre określenie mojego aktualnego stanu... hmmm... już pół flaszki... łatwo mi to dzisiaj wychodzi... pierwsza rzecz, która dziś mi łatwo... ale zazdraszczam....ja nim bym wróciła z najblizszego lasu zdążyłabym wytrzeźwiec Malka Wielka! Jak do Was pojadę, tomnie gdzieś przytulicie? Muszę wyjechaźć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Wróciłam... w lesie wypiłam w lesie 1/3 flaszki... fajnie bo ciemno i nie widać jakie się bierze łyki... jak cudownie wszystkie smutki odpływają do koniuszków palców... tam zostają i drętwieją... stupor... to dobre określenie mojego aktualnego stanu... hmmm... już pół flaszki... łatwo mi to dzisiaj wychodzi... pierwsza rzecz, która dziś mi łatwo... ale zazdraszczam....ja nim bym wróciła z najblizszego lasu zdążyłabym wytrzeźwiec Malka Wielka! Jak do Was pojadę, tomnie gdzieś przytulicie? Muszę wyjechaźć...... Te, a jak zapraszam to nieeeee. Moze maly beforek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.11.2009 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tak mi smutno, że nie będę u Małgoś i Pitera......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.11.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Wróciłam... w lesie wypiłam w lesie 1/3 flaszki... fajnie bo ciemno i nie widać jakie się bierze łyki... jak cudownie wszystkie smutki odpływają do koniuszków palców... tam zostają i drętwieją... stupor... to dobre określenie mojego aktualnego stanu... hmmm... już pół flaszki... łatwo mi to dzisiaj wychodzi... pierwsza rzecz, która dziś mi łatwo... Boziu, jaki masz antydepresyjny las! A ten dzień, w którym tak nic nie wychodziło to się właśnie skończył jakies 40 minut temu i zaczął się ten następny, lepszy. Chyba nie to zebranie Młodej tak Cię przybiło? Bo przecież te wszystkie szkoly dzieci kiedyś skończą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tak mi smutno, że nie będę u Małgoś i Pitera......... Juz nigdy, nigdy? Wsiadaj w pociag i przyjezdzaj. Cos Ci do roboty znajdziemy. I tym razem to TY wybierz date, zeby nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.11.2009 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Wróciłam... w lesie wypiłam w lesie 1/3 flaszki... fajnie bo ciemno i nie widać jakie się bierze łyki... jak cudownie wszystkie smutki odpływają do koniuszków palców... tam zostają i drętwieją... stupor... to dobre określenie mojego aktualnego stanu... hmmm... już pół flaszki... łatwo mi to dzisiaj wychodzi... pierwsza rzecz, która dziś mi łatwo... Boziu, jaki masz antydepresyjny las! A ten dzień, w którym tak nic nie wychodziło to się właśnie skończył jakies 40 minut temu i zaczął się ten następny, lepszy. Chyba nie to zebranie Młodej tak Cię przybiło? Bo przecież te wszystkie szkoly dzieci kiedyś skończą... Szurku, jaki masz piękny, nowy avatarek! Musimy się kiedyś napić nad tym najpiękniejszym morzem na świecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.11.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Wróciłam... w lesie wypiłam w lesie 1/3 flaszki... fajnie bo ciemno i nie widać jakie się bierze łyki... jak cudownie wszystkie smutki odpływają do koniuszków palców... tam zostają i drętwieją... stupor... to dobre określenie mojego aktualnego stanu... hmmm... już pół flaszki... łatwo mi to dzisiaj wychodzi... pierwsza rzecz, która dziś mi łatwo... Boziu, jaki masz antydepresyjny las! A ten dzień, w którym tak nic nie wychodziło to się właśnie skończył jakies 40 minut temu i zaczął się ten następny, lepszy. Chyba nie to zebranie Młodej tak Cię przybiło? Bo przecież te wszystkie szkoly dzieci kiedyś skończą... Szurku, jaki masz piękny, nowy avatarek! Musimy się kiedyś napić nad tym najpiękniejszym morzem na świecie! To się szykuj, bo ja już niedługo tekturę zdejmuję z podłogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.11.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tak mi smutno, że nie będę u Małgoś i Pitera......... Juz nigdy, nigdy? Wsiadaj w pociag i przyjezdzaj. Cos Ci do roboty znajdziemy. I tym razem to TY wybierz date, zeby nie bylo. Małgoś, ja z Wami nawet i pod wodą... ale mi Anię i Dejwa zabieracie jak jestem we Wrocku... Bo ja 4.12 j3stem na Drzemie... a potem to już tyjko 40%... bo wiesz... pamietasz, to mój prezent urodzinkowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tak mi smutno, że nie będę u Małgoś i Pitera......... Juz nigdy, nigdy? Wsiadaj w pociag i przyjezdzaj. Cos Ci do roboty znajdziemy. I tym razem to TY wybierz date, zeby nie bylo. Małgoś, ja z Wami nawet i pod wodą... ale mi Anię i Dejwa zabieracie jak jestem we Wrocku... Bo ja 4.12 j3stem na Drzemie... a potem to już tyjko 40%... bo wiesz... pamietasz, to mój prezent urodzinkowy... No to przyjedz teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.11.2009 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Wróciłam... w lesie wypiłam w lesie 1/3 flaszki... fajnie bo ciemno i nie widać jakie się bierze łyki... jak cudownie wszystkie smutki odpływają do koniuszków palców... tam zostają i drętwieją... stupor... to dobre określenie mojego aktualnego stanu... hmmm... już pół flaszki... łatwo mi to dzisiaj wychodzi... pierwsza rzecz, która dziś mi łatwo... Boziu, jaki masz antydepresyjny las! A ten dzień, w którym tak nic nie wychodziło to się właśnie skończył jakies 40 minut temu i zaczął się ten następny, lepszy. Chyba nie to zebranie Młodej tak Cię przybiło? Bo przecież te wszystkie szkoly dzieci kiedyś skończą... Szurku, jaki masz piękny, nowy avatarek! Musimy się kiedyś napić nad tym najpiękniejszym morzem na świecie! To się szykuj, bo ja już niedługo tekturę zdejmuję z podłogi! Jejuśku!!! I może też oprócz tych wszystkich piękności zobaczę morze...!? Jak to Nefci dzisiaj trafnie swierdziła goopia jestem... Ale się cieszę,że tekturę spalisz w kominku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.11.2009 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Tak mi smutno, że nie będę u Małgoś i Pitera......... Juz nigdy, nigdy? Wsiadaj w pociag i przyjezdzaj. Cos Ci do roboty znajdziemy. I tym razem to TY wybierz date, zeby nie bylo. Małgoś, ja z Wami nawet i pod wodą... ale mi Anię i Dejwa zabieracie jak jestem we Wrocku... Bo ja 4.12 j3stem na Drzemie... a potem to już tyjko 40%... bo wiesz... pamietasz, to mój prezent urodzinkowy... No to przyjedz teraz. Jutro nie mogę, bo przychodzi pierwszy raz od kilku miesięcy Pani Ukrainka do sprzątania, której na oczy nie widziałam jeszcze, a przed nią pan mini elektryk do montażu lampek i domofonu... hi, hi patrzę na flaszkę.......... już 3/5..... I tak teraz w pijanym widzie bym wsiadłą do [pociągu bylejakiego, ale jutro będzie mnie boleć głowa, a muszę jechać do Mlodej szkoly i zrobic awanturke i pierdole konwenanse i przyjade do Was jak tylko bede miala kaskena bilet i taxi...boszeee co ja piszęeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.11.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Raśka, jak ja Cię love A bilet....da sie załatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.11.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 oj Rasiula ty jesteś THE BEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.11.2009 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 To jak lustro... dwoją mi się literki, ale jeszcze je poprawiam... piszę doo siebie... krzyczę... mam dośśśść... nie rozumiem ... .............. sama siebie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Tak mi smutno, że nie będę u Małgoś i Pitera......... Juz nigdy, nigdy? Wsiadaj w pociag i przyjezdzaj. Cos Ci do roboty znajdziemy. I tym razem to TY wybierz date, zeby nie bylo. Małgoś, ja z Wami nawet i pod wodą... ale mi Anię i Dejwa zabieracie jak jestem we Wrocku... Bo ja 4.12 j3stem na Drzemie... a potem to już tyjko 40%... bo wiesz... pamietasz, to mój prezent urodzinkowy... No to przyjedz teraz. Jutro nie mogę, bo przychodzi pierwszy raz od kilku miesięcy Pani Ukrainka do sprzątania, której na oczy nie widziałam jeszcze, a przed nią pan mini elektryk do montażu lampek i domofonu... hi, hi patrzę na flaszkę.......... już 3/5..... I tak teraz w pijanym widzie bym wsiadłą do [pociągu bylejakiego, ale jutro będzie mnie boleć głowa, a muszę jechać do Mlodej szkoly i zrobic awanturke i pierdole konwenanse i przyjade do Was jak tylko bede miala kaskena bilet i taxi...boszeee co ja piszęeee... Teraz wiesz... Inter Regio jezdzi za 36 zl w jedna strone. Troche trzepie, ale Beta przezyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.11.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a ja nawet przeżyłam rumuńską wycieczkę Świadków Jehowy i to na trzeźwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.11.2009 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Znowu ryczę... mam nadzieję, że nikt tego na trzezwo rano czyrtać nie będzie... ......................... tu bylo to co pisalam po pijaku... i się tego wstydzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Rasiaaaaaa, zmien kanal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.11.2009 00:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Rasiaaaaaa, zmien kanal. mieniłam... dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts