Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Rasiula ale pokażesz tą obcasową drewutnię co :D

obcesowa drewutnia bezwarunkowo - kiedy bedzie?

Powiem tak - nie zrobię zdjęcia, bo ona będzie po prostu obciachowa, ale najważniejsze, że drewno mi się nie zmarnuje przez zimę, a mam go chyba z 20 m3 jak mi obliczył Pan Jan :o Zrobiona jest na razie w połowie i wykorzystuję na nią wszystkie resztki jakie zostały z budowy, więc jednym słowem - piękna nie będzie :-? , ale będzie! :lol:

Idę teraz odebrać od blacharza moje autko po klepaniu błotnika i wreszcie pojadę do sklepu kupić sobie fajki!!! :lol: :lol: :lol:

a jak ci sie udało neta załatwić? :D

Wróciłam na kwilkę na ''stare śmieci''... 8) :lol: :lol: Ale mimo neta śmigającego już tu bym nie mogła mieszkać... :roll: :-? :D

dobra terapia na wszelkie niedoskonałości nie dokończonego domku :D

Uwielbiam ten nie dokończony domek coraz bardziej i bardziej i już właśnie podwijam kiecę i niego lecę!!! 8) 8) :D :D :D

Pa! :D

a jak ci sie udało neta załatwić? :D

Wróciłam na kwilkę na ''stare śmieci''... 8) :lol: :lol: Ale mimo neta śmigającego już tu bym nie mogła mieszkać... :roll: :-? :D

dobra terapia na wszelkie niedoskonałości nie dokończonego domku :D

Uwielbiam ten nie dokończony domek coraz bardziej i bardziej i już właśnie podwijam kiecę i niego lecę!!! 8) 8) :D :D :D

Pa! :D

no to pomyślmy - jak tu sprawić, żeby niedokończony domek nie miał tej wady - powolnego netu? :roll:

jeszcze u siebie tego nie rozpracowałam, nie mam chyba dostępu do upc, ani tepsy... ..jest cos sensownego poza nimi? :roll: