rasia 25.11.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No zasypali Rasi dołek/i/ CZAD CHŁOPAKI Hej Monia! Jak zdrówko? A dziękuję już mi lepiej ale nie czuję się do końca wyleczona Jutro do pracy No jaktotak?! To już te dwa dni mógłby Ci lekarz darować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No zasypali Rasi dołek/i/ CZAD CHŁOPAKI Hej Monia! Jak zdrówko? A dziękuję już mi lepiej ale nie czuję się do końca wyleczona Jutro do pracy No jaktotak?! To już te dwa dni mógłby Ci lekarz darować? no już trudno - przeżyję - ledwo ale dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Biedna Monia ;( Dziewczyny ratunku, zerknijcie do mnie plissss, nie wiem co dalej, trza mnie popchnąc w którąś strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ... dzień dobry drewutnia dobra rzecz.... a jak obcasem kreślona to już zupełnie fajnie będzie wyglądać takie som najlepciejsie ... zdrówka wszystkim życze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzień dobry Rasiula ale pokażesz tą obcasową drewutnię co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.11.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzień dobry Rasiula ale pokażesz tą obcasową drewutnię co obcesowa drewutnia bezwarunkowo - kiedy bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzień dobry Rasiula ale pokażesz tą obcasową drewutnię co obcesowa drewutnia bezwarunkowo - kiedy bedzie? Powiem tak - nie zrobię zdjęcia, bo ona będzie po prostu obciachowa, ale najważniejsze, że drewno mi się nie zmarnuje przez zimę, a mam go chyba z 20 m3 jak mi obliczył Pan Jan Zrobiona jest na razie w połowie i wykorzystuję na nią wszystkie resztki jakie zostały z budowy, więc jednym słowem - piękna nie będzie , ale będzie! Idę teraz odebrać od blacharza moje autko po klepaniu błotnika i wreszcie pojadę do sklepu kupić sobie fajki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.11.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ale bym sobie zajarala Rasiu wez pare machów za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 jednym słowem trza samemu obaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 jednym słowem trza samemu obaczyc I znowu lepiej bym tego nie ujęła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a jak ci sie udało neta załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a jak ci sie udało neta załatwić? Wróciłam na kwilkę na ''stare śmieci''... Ale mimo neta śmigającego już tu bym nie mogła mieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no widzisz, do lepszego sie ponoć łatwo przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a jak ci sie udało neta załatwić? Wróciłam na kwilkę na ''stare śmieci''... Ale mimo neta śmigającego już tu bym nie mogła mieszkać... dobra terapia na wszelkie niedoskonałości nie dokończonego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a jak ci sie udało neta załatwić? Wróciłam na kwilkę na ''stare śmieci''... Ale mimo neta śmigającego już tu bym nie mogła mieszkać... dobra terapia na wszelkie niedoskonałości nie dokończonego domku Uwielbiam ten nie dokończony domek coraz bardziej i bardziej i już właśnie podwijam kiecę i niego lecę!!! Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 super ale masz sinusoide samych górek ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.11.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a jak ci sie udało neta załatwić? Wróciłam na kwilkę na ''stare śmieci''... Ale mimo neta śmigającego już tu bym nie mogła mieszkać... dobra terapia na wszelkie niedoskonałości nie dokończonego domku Uwielbiam ten nie dokończony domek coraz bardziej i bardziej i już właśnie podwijam kiecę i niego lecę!!! Pa! no to pomyślmy - jak tu sprawić, żeby niedokończony domek nie miał tej wady - powolnego netu? jeszcze u siebie tego nie rozpracowałam, nie mam chyba dostępu do upc, ani tepsy... ..jest cos sensownego poza nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.11.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ja mam pomarańczowy net... i chodzi, ale ostatnio zdjęć nie mogę wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A co to, oreńdż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Rasia ale no weź pokaż nie ważne czy obciachowa czy nie ale jest ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts