rasia 26.11.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ja niestety słono zapłaciłam za kabel z tepsy, ale do tej pory nie mogę jakoś dostać tego neta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Rasia ale no weź pokaż nie ważne czy obciachowa czy nie ale jest ważna Nie wzięłam aparatu... Ale jak się zrobi, to pewnie i tak się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.11.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a jak ci sie udało neta załatwić? Wróciłam na kwilkę na ''stare śmieci''... Ale mimo neta śmigającego już tu bym nie mogła mieszkać... dobra terapia na wszelkie niedoskonałości nie dokończonego domku Uwielbiam ten nie dokończony domek coraz bardziej i bardziej i już właśnie podwijam kiecę i niego lecę!!! Pa! no to pomyślmy - jak tu sprawić, żeby niedokończony domek nie miał tej wady - powolnego netu? jeszcze u siebie tego nie rozpracowałam, nie mam chyba dostępu do upc, ani tepsy... ..jest cos sensownego poza nimi? ja mam Plusa i bardzo fajne hula Jestem z niego zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no Rasia nie ma że boli musisz coś dać na otarcie łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a jak ci sie udało neta załatwić? Wróciłam na kwilkę na ''stare śmieci''... Ale mimo neta śmigającego już tu bym nie mogła mieszkać... dobra terapia na wszelkie niedoskonałości nie dokończonego domku Uwielbiam ten nie dokończony domek coraz bardziej i bardziej i już właśnie podwijam kiecę i niego lecę!!! Pa! no to pomyślmy - jak tu sprawić, żeby niedokończony domek nie miał tej wady - powolnego netu? jeszcze u siebie tego nie rozpracowałam, nie mam chyba dostępu do upc, ani tepsy... ..jest cos sensownego poza nimi? ja mam Plusa i bardzo fajne hula Jestem z niego zadowolona serio? w plusie mam telefon, nawet jakąs promocję mi dawali... ..a jakie masz parametry, że tak fajnei hula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mnie też dobrze hula, tylko za dużo siedzę na necie i chłopcy jakieś stronki mi ściągają, co potem nie mogę zdjęć wkleić na forum:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.11.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a jak ci sie udało neta załatwić? Wróciłam na kwilkę na ''stare śmieci''... Ale mimo neta śmigającego już tu bym nie mogła mieszkać... dobra terapia na wszelkie niedoskonałości nie dokończonego domku Uwielbiam ten nie dokończony domek coraz bardziej i bardziej i już właśnie podwijam kiecę i niego lecę!!! Pa! no to pomyślmy - jak tu sprawić, żeby niedokończony domek nie miał tej wady - powolnego netu? jeszcze u siebie tego nie rozpracowałam, nie mam chyba dostępu do upc, ani tepsy... ..jest cos sensownego poza nimi? ja mam Plusa i bardzo fajne hula Jestem z niego zadowolona serio? w plusie mam telefon, nawet jakąs promocję mi dawali... ..a jakie masz parametry, że tak fajnei hula? męża muszę zapytać, bo nie wiem. jak uśpi dzieci, to się zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 a jak ci sie udało neta załatwić? Wróciłam na kwilkę na ''stare śmieci''... Ale mimo neta śmigającego już tu bym nie mogła mieszkać... dobra terapia na wszelkie niedoskonałości nie dokończonego domku Uwielbiam ten nie dokończony domek coraz bardziej i bardziej i już właśnie podwijam kiecę i niego lecę!!! Pa! no to pomyślmy - jak tu sprawić, żeby niedokończony domek nie miał tej wady - powolnego netu? jeszcze u siebie tego nie rozpracowałam, nie mam chyba dostępu do upc, ani tepsy... ..jest cos sensownego poza nimi? ja mam Plusa i bardzo fajne hula Jestem z niego zadowolona serio? w plusie mam telefon, nawet jakąs promocję mi dawali... ..a jakie masz parametry, że tak fajnei hula? męża muszę zapytać, bo nie wiem. jak uśpi dzieci, to się zapytam długo coś gadajom, albo dzieci nie mogą uspać Ja polecam wszystkim radiówke, trzeba znaleźć lokalnego dostawce, popytać sąsiadów, co im działa i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dzień dobry a ja lubię moją neostradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.11.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 nie lubię neostrady mam w domu i nie jestem zadowolona dodatkowo mam iPlusa i sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dlaczego nie lubisz neostrady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Pierwsze dokonane zakupy do kuchni... http://www.gorenje.pl/kuchnia/piekarniki/piekarniki_kompaktowe?c=246143 http://www.gorenje.pl/kuchnia/piekarniki/piekarniki_kompaktowe?c=222731 zaryzykowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.11.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Gorenje nie jest złe, ja wałkuje 6 rok kuchnia jest niezawodna i energooszczędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.11.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 oba kupilas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 oba kupilas?? No oba... do tej pory miałam jeden kompakt piekarnik z mikrofalą i często brakowało jeszcze jednego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.11.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Gorenje nie jest złe, ja wałkuje 6 rok kuchnia jest niezawodna i energooszczędna Mów mi tak... mów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 uuuuuuuuu Rasia pikne te zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 widzę że faktycznie ci net lepiej działa gratuluje zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.11.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 OOo u RAsi bendom jeść Fajne zakupy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts