sure 27.11.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Pierwsze dokonane zakupy do kuchni... http://www.gorenje.pl/kuchnia/piekarniki/piekarniki_kompaktowe?c=246143 http://www.gorenje.pl/kuchnia/piekarniki/piekarniki_kompaktowe?c=222731 zaryzykowałam... już myślałam, że zakupiłas dwa piekarniki! a poza wszystkim, to są ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Bo kupila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 kupiłas gorenje? hihi, odstawiłas siemensa, ja tezzz, po raz pierwszys w życiu i nie mam kaca. Podoba mi sie ten sprzęt, ja mam inną serie upatrzoną z tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 kupiłas gorenje? hihi, odstawiłas siemensa, ja tezzz, po raz pierwszys w życiu i nie mam kaca. Podoba mi sie ten sprzęt, ja mam inną serie upatrzoną z tej firmy Ja się chyba z siemensikiem też popsztykam bo drogi jest jak jasna cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 kupiłas gorenje? hihi, odstawiłas siemensa, ja tezzz, po raz pierwszys w życiu i nie mam kaca. Podoba mi sie ten sprzęt, ja mam inną serie upatrzoną z tej firmy Ja się chyba z siemensikiem też popsztykam bo drogi jest jak jasna cholera Nie dość, ze drogi to jeszcze spadł na jakości, a testowałam juz w domu wcześniej sporo różnych modeli siemensa, to wiem jaki był siemens z powiedzmy średniej półki cenowej a jaki teraz jest. Z ostatniego mojego rekonesansu wynika, ze modele średnie cenowo u siemensa, mają dość słabe wyposażenie i funkcjonalność w porównaniu z konkurencją. I tak dla przykładu w cenie takiego średniaka siemensowego można kupić gorenje -wypasiony piekarnik, z dotykowym panelem, w fajnej oprawie, z większą ilością funkcji. Z tego co widziałam, to siemens ma jeszcze ciągle porządne zmywarki, fajniejsze płyty grzewcze są bardzo drogie, piekarniki mają beznadziejne pokrętła. O, kupiłam za to fajny czajnik siemensa. No może urodą on nie grzeszy, ale czarny jest i wody nie rozlewa, tylko w tej samej cenie, niektóre inne marki, chyba np philips ma juz regulację temperatury wody w czajniku, a mój to zwykły baniak do grzania.Acha i pralkę mam kupowaną w styczniu u siemensa, to ją mogę jeszcze śmiało polecić. Bardzo ją lubie-ma jeszcze poprawny w miarę stosunek ceny do jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.11.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Pralkę i ja mam i jest dobra ale zaczęła głośno pracować i się tak zastanawiam czy nie zgłosić tego na gwarację???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Nawet nie wiedzialam, ze jest cos takiego jak regulacja temperatury wody w czajniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 a ja mam piekarnik z mikrofala siemensa i bardzo sobie chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Rasia, piękne te piekarniki Gratuluję udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 a ja mam piekarnik z mikrofala siemensa i bardzo sobie chwale No i baaardzo dobrze. Jak się coś dzieje ze sprzętem to należy to zgłaszac, nie ma na co czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.11.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 a ja mam piekarnik z mikrofala siemensa i bardzo sobie chwale No i baaardzo dobrze. Jak się coś dzieje ze sprzętem to należy to zgłaszac, nie ma na co czekać no i chyba zgłoszę bo chodzi duużo głośniej Cześć Rasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 kupiłas gorenje? hihi, odstawiłas siemensa, ja tezzz, po raz pierwszys w życiu i nie mam kaca. Podoba mi sie ten sprzęt, ja mam inną serie upatrzoną z tej firmy Ja się chyba z siemensikiem też popsztykam bo drogi jest jak jasna cholera Nie dość, ze drogi to jeszcze spadł na jakości, a testowałam juz w domu wcześniej sporo różnych modeli siemensa, to wiem jaki był siemens z powiedzmy średniej półki cenowej a jaki teraz jest. Z ostatniego mojego rekonesansu wynika, ze modele średnie cenowo u siemensa, mają dość słabe wyposażenie i funkcjonalność w porównaniu z konkurencją. I tak dla przykładu w cenie takiego średniaka siemensowego można kupić gorenje -wypasiony piekarnik, z dotykowym panelem, w fajnej oprawie, z większą ilością funkcji. Z tego co widziałam, to siemens ma jeszcze ciągle porządne zmywarki, fajniejsze płyty grzewcze są bardzo drogie, piekarniki mają beznadziejne pokrętła. O, kupiłam za to fajny czajnik siemensa. No może urodą on nie grzeszy, ale czarny jest i wody nie rozlewa, tylko w tej samej cenie, niektóre inne marki, chyba np philips ma juz regulację temperatury wody w czajniku, a mój to zwykły baniak do grzania.Acha i pralkę mam kupowaną w styczniu u siemensa, to ją mogę jeszcze śmiało polecić. Bardzo ją lubie-ma jeszcze poprawny w miarę stosunek ceny do jakości Hej! Zostaję przy płycie i zmywarce siemensa... Zmywarkę już mam, a płytę upatrzoną i muszę upolować w dobrej cenie... Taką: http://www.agd-rtv.net/images/img_mn/EH675TK11E.jpg A od moich zaprzyjaźnionych źródełek wiem, że gorenie w tych samych fabrykach robione co bosch i co najmniej tej samej jakości, a cenę ma niższą... sporo... O pralce i suszarce wolę nawet nie myśleć... I też nie słyszałam o regulacji temperatury w czajniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.11.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Ja chciałam się grzecznie przypomnieć ... no cóż gorenje ma niezłą opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Dzień dobry Co słychać z rana? Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.11.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ja chciałam się grzecznie przypomnieć ... no cóż gorenje ma niezłą opinię Witaj Kruelciu! Czyżbym o czymś zapomniała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.11.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Dzień dobry Co słychać z rana? Miłego dnia życzę Hej! Słonko świeci, jest pięęęęknie! Miłej niedzieli Tobie również i Wszystkim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.11.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Wróciłam i wpadłam się przywitać - kiedyś zaległości nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.11.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Wróciłam i wpadłam się przywitać - kiedyś zaległości nadrobię Cześć Gosiek! U mnie nie ma co nadrabiać, bo nic się nie dzieje... Domek powoli przemieniam w gawrę przed zimą... z jedną różnicą - na wiosnę nie przewiduje młodych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 dzień dobry niedzielnie płyta piękna a kiedy będą meble kuchenne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.11.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 witaj rasieńko u nas też pięknie. niestety ja chwilowo mogę to oglądać tylko zza szybki ale i tak człowiekowi milej na duszy jak słoneczko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts