Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rasia ..ale przecie nic złegio nie napisałem..o ssooo chozzi ..woghóle ja przeprasam..tyle ze nie fiem sa cio?? :oops: :oops: za mietki jezdem albo czegus nie jarzem..

... bo ja przeczytałam, coś u Nefki napisał i strach mnie obleciał, że u mnie nie dasz rady... :(

rasia, witaj po wywczasach :lol: :lol:

zdjęcia jakoś na klimaty górskie nie wskazują, ale wierzę na słowo :D

My właśnie zarezerwowaliśmy sobie kwatery w Wiśle na drugą połowę lutego (z dziećmi) :D :D :D A potem już tylko kwilka i ruszamy sami w Dolomity :D :D

Klimaty górskie mówisz... to masz... :D

Zrobione 30.01.2009 w Kocierzu

http://img101.imageshack.us/img101/7604/kocierzge0.jpg

cuuuudne :D :D

mam nadzieję, że nam pogoda zimowa dopisze, bo chciałabym aby córcia trochę pouczyła się jazdy na nartach :)

Teraz tam napadało... jest dobra temperaturka, jak przyjedziecie nie będzie za zimno, a dla Małych narciarzy, to ważne... będzie super pogoda!!! Udanego wypoczynku! :D

Ale po powrocie z Dolomitów, to już się nie wykręcisz, żeby nie wiem co z rozpalenia kominka... :wink: :lol:

Ale po powrocie z Dolomitów, to już się nie wykręcisz, żeby nie wiem co z rozpalenia kominka... :wink: :lol:

Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze przed Dolomitami :wink: :D

Panowie Kominkowie zapowiedzieli się na ten czwarteczek!!! :D

W najbliższą sobotę zlot czarownic u Neferci, to u mnie mogą być poprawiny w niedzielę, albo w następny weekendzik... do wyboru, do koloru.../pod warunkiem, że szary albo zielony :wink: /

:D :D :D

W następny weekendzik to dobry pomyśł :) Chociaż nie wiem czy wytrzymam:) Chyba zajadę na prywatną audiencję wczesniej :)

W najbliższą sobotę zlot czarownic u Neferci, to u mnie mogą być poprawiny w niedzielę, albo w następny weekendzik... do wyboru, do koloru.../pod warunkiem, że szary albo zielony :wink: /

:D :D :D

W następny weekendzik to dobry pomyśł :) Chociaż nie wiem czy wytrzymam:) Chyba zajadę na prywatną audiencję wczesniej :)

Ja nie wiem jak do czwartku wytrzymam... już przebieram nogami... :wink: :roll:

a potem sobota... 8) ... chyba przyjadę by taxi... :D /bo to już po 13-tej będzie, prawda? :wink: /

woooow!!!