ghost34 01.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 rasia ..ale przecie nic złegio nie napisałem..o ssooo chozzi ..woghóle ja przeprasam..tyle ze nie fiem sa cio?? za mietki jezdem albo czegus nie jarzem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 rasia, witaj po wywczasach zdjęcia jakoś na klimaty górskie nie wskazują, ale wierzę na słowo My właśnie zarezerwowaliśmy sobie kwatery w Wiśle na drugą połowę lutego (z dziećmi) A potem już tylko kwilka i ruszamy sami w Dolomity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.02.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 rasia ..ale przecie nic złegio nie napisałem..o ssooo chozzi ..woghóle ja przeprasam..tyle ze nie fiem sa cio?? za mietki jezdem albo czegus nie jarzem.. ... bo ja przeczytałam, coś u Nefki napisał i strach mnie obleciał, że u mnie nie dasz rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 jak ja w laskach u takiej laski nie moglbym dac rady rasia....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 rasia, witaj po wywczasach zdjęcia jakoś na klimaty górskie nie wskazują, ale wierzę na słowo My właśnie zarezerwowaliśmy sobie kwatery w Wiśle na drugą połowę lutego (z dziećmi) A potem już tylko kwilka i ruszamy sami w Dolomity ale fajnie, tez chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.02.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 rasia, witaj po wywczasach zdjęcia jakoś na klimaty górskie nie wskazują, ale wierzę na słowo My właśnie zarezerwowaliśmy sobie kwatery w Wiśle na drugą połowę lutego (z dziećmi) A potem już tylko kwilka i ruszamy sami w Dolomity Klimaty górskie mówisz... to masz... Zrobione 30.01.2009 w Kocierzu http://img101.imageshack.us/img101/7604/kocierzge0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.02.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 jak ja w laskach u takiej laski nie moglbym dac rady rasia....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 fantastycznie wyglada ta choinka, ale jak na mnie za duzo wrazen. Cala rodzina idzie spac - jeszcze tylko zerknniemy w asyscie corki do dzienniczka na piramidke i lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.02.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 I jeszcze Spytkowice http://img355.imageshack.us/img355/2915/spytkowice1ui0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 cuuuudne mam nadzieję, że nam pogoda zimowa dopisze, bo chciałabym aby córcia trochę pouczyła się jazdy na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.02.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 cuuuudne mam nadzieję, że nam pogoda zimowa dopisze, bo chciałabym aby córcia trochę pouczyła się jazdy na nartach Teraz tam napadało... jest dobra temperaturka, jak przyjedziecie nie będzie za zimno, a dla Małych narciarzy, to ważne... będzie super pogoda!!! Udanego wypoczynku! Ale po powrocie z Dolomitów, to już się nie wykręcisz, żeby nie wiem co z rozpalenia kominka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.02.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 fantastycznie wyglada ta choinka, ale jak na mnie za duzo wrazen. Cala rodzina idzie spac - jeszcze tylko zerknniemy w asyscie corki do dzienniczka na piramidke i lulu Dobranocki i buziaki dla Aniołka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ale po powrocie z Dolomitów, to już się nie wykręcisz, żeby nie wiem co z rozpalenia kominka... Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze przed Dolomitami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.02.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ale po powrocie z Dolomitów, to już się nie wykręcisz, żeby nie wiem co z rozpalenia kominka... Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze przed Dolomitami Panowie Kominkowie zapowiedzieli się na ten czwarteczek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 oooo , to kiedy mozna zacząć pielgrzymować do ras(i)owego kominka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.02.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 oooo , to kiedy mozna zacząć pielgrzymować do ras(i)owego kominka ? właśnie ? może tak po kilka osób się umówimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.02.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 W najbliższą sobotę zlot czarownic u Neferci, to u mnie mogą być poprawiny w niedzielę, albo w następny weekendzik... do wyboru, do koloru.../pod warunkiem, że szary albo zielony / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 W najbliższą sobotę zlot czarownic u Neferci, to u mnie mogą być poprawiny w niedzielę, albo w następny weekendzik... do wyboru, do koloru.../pod warunkiem, że szary albo zielony / W następny weekendzik to dobry pomyśł Chociaż nie wiem czy wytrzymam:) Chyba zajadę na prywatną audiencję wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.02.2009 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 W najbliższą sobotę zlot czarownic u Neferci, to u mnie mogą być poprawiny w niedzielę, albo w następny weekendzik... do wyboru, do koloru.../pod warunkiem, że szary albo zielony / W następny weekendzik to dobry pomyśł Chociaż nie wiem czy wytrzymam:) Chyba zajadę na prywatną audiencję wczesniej Ja nie wiem jak do czwartku wytrzymam... już przebieram nogami... a potem sobota... ... chyba przyjadę by taxi... /bo to już po 13-tej będzie, prawda? / woooow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 a potem sobota... ... chyba przyjadę by taxi... /bo to już po 13-tej będzie, prawda? / woooow!!! MOgę Cię zgarnąć po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts