wu 01.12.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Rasia ale główka odpoczęła co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Każdy mięsień dzisiaj czuję i jutro będę miała zakwasy... mrrraaauuuu.... Przewaliłam tonę ziemi i piachu... albo trzy tony... Dzień doberek ! Witaj Rasia w klubie My w zeszłym tygodniu przerzuciliśmy łopatą i grabiami za koparkowym 20ciężarówek dwudziestotonowych i cały wykop ziemi spod fundamentów z domu. Więc wiem co mówisz. Rozumie Ciebie Do tej pory bolą mnie ręce i wszystkie żyły. Ale za to jak ładnie będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.12.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Każdy mięsień dzisiaj czuję i jutro będę miała zakwasy... mrrraaauuuu.... Przewaliłam tonę ziemi i piachu... albo trzy tony... Dzień doberek ! Hej Rasia, zyjesz!! i jak sie zyje? Plot skonczony? nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Każdy mięsień dzisiaj czuję i jutro będę miała zakwasy... mrrraaauuuu.... Przewaliłam tonę ziemi i piachu... albo trzy tony... Dzień doberek ! Witaj Rasia w klubie My w zeszłym tygodniu przerzuciliśmy łopatą i grabiami za koparkowym 20ciężarówek dwudziestotonowych i cały wykop ziemi spod fundamentów z domu. Więc wiem co mówisz. Rozumie Ciebie Do tej pory bolą mnie ręce i wszystkie żyły. Ale za to jak ładnie będziesz miała Właśnie na to liczę... Mam swoją wizję, którą chcę zacząć realizować jeszcze przed zimą... Na razie najładniej jest w mojej wyobraźni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Przynajmniej masz wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Każdy mięsień dzisiaj czuję i jutro będę miała zakwasy... mrrraaauuuu.... Przewaliłam tonę ziemi i piachu... albo trzy tony... Dzień doberek ! Hej Rasia, zyjesz!! i jak sie zyje? Plot skonczony? nie pamietam Żyję! O jak dzisiaj czuję to doskonale... Beton skończony, a teraz muszę znaleźć dobrego i taniego ślusarza, który zrobi mi piękną furtkę i bramę... ...hmmm... rozmarzyłam się... ale to graniczy z cudem... Lecę popatrzyć co u Ciebie nowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Przynajmniej masz wizje Myślę, że nie jestem odosobniona w tej sytuacji... Gdybym miała kaskę już ogród bym miała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 powolutku jak sie ma wszystko naraz to potem człowiek nie ma sie czym cieszyc - a tak ciagle cos dochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 powolutku jak sie ma wszystko naraz to potem człowiek nie ma sie czym cieszyc - a tak ciagle cos dochodzi No jasne! Co ja bym wtedy robiła na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Rasia Efilo ma racje. Jak ktoś przyjedzie i posadzi wszystko za dwa dni, trawę z rolek rozwinie i wszystko już takie duże i zielone, to gdzie radość z zsadzenia, obserwowania jak rośnie, poszukiwania roślin, kwiatów....A wizje dobrze że są Twoje a nie pani od krajobrazu... chociaż wcale to nie jest złe korzystać z usług innych jak się nie ma pojęcia co z fantem zrobić.... Po to mamy forum, aby się wspierać, doradzać pytać, pomagać.... Ja tak myślę.... Rasia dobrze że zimę mamy bardzo łaskawą.... i my też grzebnęliśmy na działce, i może uda mi się tynki zrobić przed mrozami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Arnika tak zrobił mój sąsiad - w cztery dni z placu budowy zrobili mu ogródek z zieloną trawą. z jednej strony patrzę na to z zazdrością ale z drugiej... mnie by było żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Arnika tak zrobił mój sąsiad - w cztery dni z placu budowy zrobili mu ogródek z zieloną trawą. z jednej strony patrzę na to z zazdrością ale z drugiej... mnie by było żal a mnie nie ,chcę ogródek,nawet może być z rolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ja też chcę ogródek, ale z rolki trawa może być różna...., i chce mieć parę krzaków i może jakieś drzewko owocowe, i mąż chce swoje pomidory... z teściową... niech robią , A ja chcę stare odmiany róż wielkokwiatowych, bordowych, pachnących- Linkoln (chyba dobrze zapamiętałam... i może też być biały Chopin... Z zielonych to kosodrzewina .... Żadnej tui, bo w moim ogródku nie cmentarz (tak tuje i bukszpany kojarzą mi się z cmentarzem)..... Ale się rozmarzyłam........ Już chcę wiosnę............ Jak dobrze, że ta zima jest łagodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Arniko, myślę, że i tynki zdążycie zrobić i ja zdążę pogrzebać jeszcze w ziemi... A co do ogródka, to mam tak jak z całym życiem... lubię wszystko duże... ... więc wnerw mnie bierze jak mam sadzić jakieś dziubinki i czekać aż wyrosną... ... będę potrzebować więc duuużych sadzonek... i nie wykluczam trawy z rolki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 No niestety na trawę z rolki nie będę miała, a i kawałeczek byłoby do obsadzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 No niestety na trawę z rolki nie będę miała, a i kawałeczek byłoby do obsadzenia.... Ja myślę o jakimś malutkim kawałku, żeby od razu było widać efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Arniko, myślę, że i tynki zdążycie zrobić i ja zdążę pogrzebać jeszcze w ziemi... A co do ogródka, to mam tak jak z całym życiem... lubię wszystko duże... ... więc wnerw mnie bierze jak mam sadzić jakieś dziubinki i czekać aż wyrosną... ... będę potrzebować więc duuużych sadzonek... i nie wykluczam trawy z rolki... no to mamy podobnie mam dęba takiego 150 letniego,duży jest a teraz to mam jeno duzy bajzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 No niestety na trawę z rolki nie będę miała, a i kawałeczek byłoby do obsadzenia.... Ja myślę o jakimś malutkim kawałku, żeby od razu było widać efekt... To u mnie byłoby jakbyś wiaderko piasku wsypała do piaskownicy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Cze rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Hejka Małgoś! Malciu, z bajzlem to się możemy licytować... ja zawsze mam największy... w domu, na budowie, a zwłaszcza w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts