Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Każdy mięsień dzisiaj czuję i jutro będę miała zakwasy... mrrraaauuuu.... 8)

Przewaliłam tonę ziemi i piachu... albo trzy tony... :p :D :lol:

Dzień doberek ! :D

Witaj Rasia w klubie :wink:

My w zeszłym tygodniu przerzuciliśmy łopatą i grabiami za koparkowym 20ciężarówek dwudziestotonowych i cały wykop ziemi spod fundamentów z domu.

Więc wiem co mówisz. Rozumie Ciebie :wink:

Do tej pory bolą mnie ręce i wszystkie żyły.

Ale za to jak ładnie będziesz miała :p

Witaj Rasia w klubie :wink:

My w zeszłym tygodniu przerzuciliśmy łopatą i grabiami za koparkowym 20ciężarówek dwudziestotonowych i cały wykop ziemi spod fundamentów z domu.

Więc wiem co mówisz. Rozumie Ciebie :wink:

Do tej pory bolą mnie ręce i wszystkie żyły.

Ale za to jak ładnie będziesz miała :p

Właśnie na to liczę... 8) Mam swoją wizję, którą chcę zacząć realizować jeszcze przed zimą... Na razie najładniej jest w mojej wyobraźni... 8) :oops:

Hej Rasia, zyjesz!! :lol: :lol: :lol:

i jak sie zyje? Plot skonczony? nie pamietam :roll: :roll:

Żyję! O jak dzisiaj czuję to doskonale... :-? :lol: :lol: :lol:

Beton skończony, a teraz muszę znaleźć dobrego i taniego ślusarza, który zrobi mi piękną furtkę i bramę... 8) 8) 8) ...hmmm... rozmarzyłam się... ale to graniczy z cudem... :-?

Lecę popatrzyć co u Ciebie nowego... 8)

Rasia Efilo ma racje.

Jak ktoś przyjedzie i posadzi wszystko za dwa dni, trawę z rolek rozwinie i wszystko już takie duże i zielone, to gdzie radość z zsadzenia, obserwowania jak rośnie, poszukiwania roślin, kwiatów....

A wizje dobrze że są Twoje a nie pani od krajobrazu... chociaż wcale to nie jest złe korzystać z usług innych jak się nie ma pojęcia co z fantem zrobić....

Po to mamy forum, aby się wspierać, doradzać pytać, pomagać....

Ja tak myślę....

Rasia dobrze że zimę mamy bardzo łaskawą.... i my też grzebnęliśmy na działce, i może uda mi się tynki zrobić przed mrozami....

Arnika

tak zrobił mój sąsiad - w cztery dni z placu budowy zrobili mu ogródek z zieloną trawą. z jednej strony patrzę na to z zazdrością ale z drugiej... mnie by było żal

a mnie nie :oops: ,chcę ogródek,nawet może być z rolki

Ja też chcę ogródek, ale z rolki trawa może być różna...., i chce mieć parę krzaków i może jakieś drzewko owocowe, i mąż chce swoje pomidory... z teściową... niech robią :-? ,

A ja chcę stare odmiany róż wielkokwiatowych, bordowych, pachnących- Linkoln (chyba dobrze zapamiętałam... i może też być biały Chopin...

Z zielonych to kosodrzewina ....

Żadnej tui, bo w moim ogródku nie cmentarz (tak tuje i bukszpany kojarzą mi się z cmentarzem)..... :roll: :roll: :roll:

Ale się rozmarzyłam........

Już chcę wiosnę............

Jak dobrze, że ta zima jest łagodna :D

Arniko, myślę, że i tynki zdążycie zrobić i ja zdążę pogrzebać jeszcze w ziemi... :D

A co do ogródka, to mam tak jak z całym życiem... lubię wszystko duże... 8)... więc wnerw mnie bierze jak mam sadzić jakieś dziubinki i czekać aż wyrosną... :roll: :-? ... będę potrzebować więc duuużych sadzonek... :wink: :lol: :lol: :lol: i nie wykluczam trawy z rolki... :oops: :lol:

Arniko, myślę, że i tynki zdążycie zrobić i ja zdążę pogrzebać jeszcze w ziemi... :D

A co do ogródka, to mam tak jak z całym życiem... lubię wszystko duże... 8)... więc wnerw mnie bierze jak mam sadzić jakieś dziubinki i czekać aż wyrosną... :roll: :-? ... będę potrzebować więc duuużych sadzonek... :wink: :lol: :lol: :lol: i nie wykluczam trawy z rolki... :oops: :lol:

no to mamy podobnie :oops:

mam dęba takiego 150 letniego,duży jest :p

a teraz to mam jeno duzy bajzel :oops: