Nefer 02.12.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ale w doopie poukładane - to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2009 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 berek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dń dobry bajzel w głowie dobra rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Wusia czemu bajzel w głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Rasia napisała że ma bajzel w głowie ja też mam nie dość że bajzel to jeszcze i śmietnik ale wiesz co ......... dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czeee duży, piękny ogród najlepiej w dwa dni - to dla mnie w sam raz... ja tam raptus niestety jestem.... ... choć czekanie też jest ponoć kształcące ?! ale że działka mała... to może kiedyś się pokusze na większe rośliny.. aaaale to fiuuu kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.12.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czesc Rasiulka, dobrze pamietam ze kuchnia dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.12.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Muszę uciekać do pracy a taaak mi się nie chceee.Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 malka ja też mam staruszki w ogródku. ale moje to pewnie są młódki przy tym Twoim luby jest za rolką ze względu na szkło na działce ale ja wolę sianą bo wybieram odmiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czesc Rasiulka, dobrze pamietam ze kuchnia dzisiaj Ty słoneczko pamiętasz świetnie, ale pan od kuchni trochę ma kłopoty z pamięcią i wczoraj zadzwonił, że kuchnia będzie za !kolejny! tydzień! Ale jutro jadę do Wrocka! Bez Młodych i psów! Tylko z Księciuniem i znajomymi... Dzień doberek wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.12.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czyli jedziecie w czwartek, to moze jutro na kawke wpadniecie? co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czyli jedziecie w czwartek, to moze jutro na kawke wpadniecie? co? Jutro to pewnikiem w nocy będziemy, bo wyjeżdżamy po pracy, ale będę dryndać z drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Szcześliwej podróży i odpoczynku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.12.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 syćkiego dobrego, łodpocywajcie sobie, a potem do nas wrocojcie, heeeeeeej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jeno ostrożnie jedźcie i bezpiecznie wracajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.12.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Hej Rasia To jak Ty zyjesz bez kuchni? Masz jakas prowizorke czy tylko na take away'ach zyjesz? zapodaj zdjecie pogladowe... Jak masz zlew? na czym gotujesz? gdzie talerze trzymasz? Ja bym chyba panu od kuchni zeby wszystkie powybijala jakby mnie tak przed Gwiazdka urzadzil a Neferka tylko Ci w oczy wszystko wyciera i sie Ferrari kuchnia chwali na prawo i lewo....super kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Wyczekana, wymarzona, wytęskniona to teraz latam jak kot z pęcherzem po forum i się chwalę Jutro przywożą ostatnie elementy. Montaż blatu 14-16.12 Dopiero będzie ładnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Majeczka, jakbyśmy nieco pobłądzili we mgle, to bys miała szanse zobaczyć, Rasi kuchnię Kawęda sie zrobić, lód do wódki też.....co więcej w kuchni trzeba Rasiula - bobrej zabawy i szczęśliwej podrózy.....ale nie bycia nie wybaczam, a nawet własnoręcznie miałam pościel prasować : (u Ewy przeczytałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.12.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Majeczka, jakbyśmy nieco pobłądzili we mgle, to bys miała szanse zobaczyć, Rasi kuchnię pobladzilam, zaszlam, wyszlam, i nie wiem gdzie jestem....zgubilam sie a ciagle nic nie widac.... mocna ta mgla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts