anjamen 02.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czyli jedziecie w czwartek, to moze jutro na kawke wpadniecie? co? Jutro to pewnikiem w nocy będziemy, bo wyjeżdżamy po pracy, ale będę dryndać z drogi... dzwon cos uradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Hej Rasia To jak Ty zyjesz bez kuchni? Masz jakas prowizorke czy tylko na take away'ach zyjesz? zapodaj zdjecie pogladowe... Jak masz zlew? na czym gotujesz? gdzie talerze trzymasz? Ja bym chyba panu od kuchni zeby wszystkie powybijala jakby mnie tak przed Gwiazdka urzadzil a Neferka tylko Ci w oczy wszystko wyciera i sie Ferrari kuchnia chwali na prawo i lewo....super kuchnia Zdjęcia są ocenzurowane... Absolutnie niepublikowalne... niestety, straszna prawda... Ale możesz sobie wyobrazić lodówkę po lewej, między lodówką a ścianą z oknem plastikowa, tandetna szafka z garnkami, talerzami i kubkami... w prawo metr i natkniesz się na stołek z frytkownicą... znowu metr w prawo i stoi sobie samotna zmywarka, na której przepychają się czajnik z tosterem... potem miska dla psa i już ściana spiżarki... we wnęce na piekarnik własnoęczna-księciuniowa szafka na mikrofalę, na której przy okazji piętrzy się stos kaw, herbat, przypraw... i innych całkiem niepotrzebnych rzeczy... zwłaszcza w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 W takim razie ja też się przeprowadzam, bez dwóch zdań! Jesli można żyć bez kuchni, to bez garderoby z pewnością też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Hej Rasia To jak Ty zyjesz bez kuchni? Masz jakas prowizorke czy tylko na take away'ach zyjesz? zapodaj zdjecie pogladowe... Jak masz zlew? na czym gotujesz? gdzie talerze trzymasz? Ja bym chyba panu od kuchni zeby wszystkie powybijala jakby mnie tak przed Gwiazdka urzadzil a Neferka tylko Ci w oczy wszystko wyciera i sie Ferrari kuchnia chwali na prawo i lewo....super kuchnia Zdjęcia są ocenzurowane... Absolutnie niepublikowalne... niestety, straszna prawda... Ale możesz sobie wyobrazić lodówkę po lewej, między lodówką a ścianą z oknem plastikowa, tandetna szafka z garnkami, talerzami i kubkami... w prawo metr i natkniesz się na stołek z frytkownicą... znowu metr w prawo i stoi sobie samotna zmywarka, na której przepychają się czajnik z tosterem... potem miska dla psa i już ściana spiżarki... we wnęce na piekarnik własnoęczna-księciuniowa szafka na mikrofalę, na której przy okazji piętrzy się stos kaw, herbat, przypraw... i innych całkiem niepotrzebnych rzeczy... zwłaszcza w kuchni... Wiesz co Rasia... ja tak dzisiaj z wujkiem rozmawiałam o naszej przeprowadzce, i doszłam do wniosku, że będę się przeprowadzać jak najszybciej, żeby nie płacić tyle za wynajmowane mieszkanie, a kuchnię to ja sobie z palet zrobię... tyle ich mam, najwyżej jakiś blat zakupię.... Ciekawe, jak długo bym wytrzymała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 W takim razie ja też się przeprowadzam, bez dwóch zdań! Jesli można żyć bez kuchni, to bez garderoby z pewnością też! Sure... bez garderoby??????? Na pewno nikt nie zauważy, że jej nie masz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 W takim razie ja też się przeprowadzam, bez dwóch zdań! Jesli można żyć bez kuchni, to bez garderoby z pewnością też! Sure... bez garderoby??????? Na pewno nikt nie zauważy, że jej nie masz..... No przesadziłam - jeszcze bez ogrzewania! znaczy, z mało sprawnym, grzejniki będą wymieniane, to trochę zamieszania narobią, ale co mi tam... no i bez listew.. kanap i stołu (ale mam barek, tylko bez stołów) tarsaów fugi nie-brokatowej kawałka elewacji podsypanego wjazdu (bo się "wieszam") ech.. ..nie wiem, czego jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 W takim razie ja też się przeprowadzam, bez dwóch zdań! Jesli można żyć bez kuchni, to bez garderoby z pewnością też! Sure... bez garderoby??????? Na pewno nikt nie zauważy, że jej nie masz..... No przesadziłam - jeszcze bez ogrzewania! znaczy, z mało sprawnym, grzejniki będą wymieniane, to trochę zamieszania narobią, ale co mi tam... no i bez listew.. kanap i stołu (ale mam barek, tylko bez stołów) tarsaów fugi nie-brokatowej kawałka elewacji podsypanego wjazdu (bo się "wieszam") ech.. ..nie wiem, czego jeszcze?? wszystko rozumiem, ale bez garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 W takim razie ja też się przeprowadzam, bez dwóch zdań! Jesli można żyć bez kuchni, to bez garderoby z pewnością też! Sure... bez garderoby??????? Na pewno nikt nie zauważy, że jej nie masz..... No przesadziłam - jeszcze bez ogrzewania! znaczy, z mało sprawnym, grzejniki będą wymieniane, to trochę zamieszania narobią, ale co mi tam... no i bez listew.. kanap i stołu (ale mam barek, tylko bez stołów) tarsaów fugi nie-brokatowej kawałka elewacji podsypanego wjazdu (bo się "wieszam") ech.. ..nie wiem, czego jeszcze?? wszystko rozumiem, ale bez garderoby no właśnie! garderoby to mi brakuje już od lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Malka masz w zasadzie racje.... Jak można bez garderoby? Bez kuchni, łazienki... rozumiem... ale garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A ja sie nie moge przeprowadzic bez mozdzierza do pieprzu. Na szczescie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Małgoś za parę dni impreza u Ciebie, a Ty jeszcze nie przeprowadziłaś się? Ale łazienka i prysznic jest, bo czytałam, że przed wejściem mamy sie umyć... Czy coś w ten deseń.... Kurde, już odloty mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Rasia, ślepa jestem sie naszukałami nie znalazłam, powiesz mi czy Ty tez od pan D. z allegro okna zamawialaś ?? Znajomy szuka ,a ja dobra ciocia powiedziałam ,że sprawdze u Ciebie....i co i wyjde na niedobra wyjdę (znów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2009 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Rasia, ślepa jestem sie naszukałami nie znalazłam, powiesz mi czy Ty tez od pan D. z allegro okna zamawialaś ?? Znajomy szuka ,a ja dobra ciocia powiedziałam ,że sprawdze u Ciebie....i co i wyjde na niedobra wyjdę (znów) Moje okna z Lublina, nie z allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Rasiu ze Spectrum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2009 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Rasiu ze Spectrum ? No niestety... a może stety - nie... Ale bardzo polecam jakbyco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 aleś Ty tajemnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2009 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 aleś Ty tajemnicza A to o nazwę firmy Ci biega??? A proszę bardzo - AllTop Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jeeeeeeeeee, a myślałam, że ja mam ciężkie kojarzenie dzięki o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2009 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jeeeeeeeeee, a myślałam, że ja mam ciężkie kojarzenie dzięki o to mi chodziło Ależ jak mi miło... że jest Pani zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 bardzo zadowolona mnie łatwo uszczęśliwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts