Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Małgoś za parę dni impreza u Ciebie, a Ty jeszcze nie przeprowadziłaś się?

Ale łazienka i prysznic jest, bo czytałam, że przed wejściem mamy sie umyć... :wink:

Czy coś w ten deseń....

Kurde, już odloty mam....

Arnika, lepiej, zebym nie byla przeprowadzona. Wiecej miejsca przynajmniej jest. :lol: 8)

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

aaaa Rasia to i tak nieźle mój brachol kuchnię u mamy zdemolował znaczy remont robi

wczoraj słyszę weź sobie obiad

wchodzę kuchenka na środku kuchni prawie i nic więcej nie ma

pytam talerze kaj

w łazience słyszę

wzięłam talerz

dobra szukam w łazience widelca nie ma

wrzeszczę gdzie widelec - no cóż w pokoju

dobra idę do pokoju i w progu słyszę surówka w przedpokoju to sobie weź :lol: :lol: :lol:

dzień dobry

aaaa Rasia to i tak nieźle mój brachol kuchnię u mamy zdemolował znaczy remont robi

wczoraj słyszę weź sobie obiad

wchodzę kuchenka na środku kuchni prawie i nic więcej nie ma

pytam talerze kaj

w łazience słyszę

wzięłam talerz

dobra szukam w łazience widelca nie ma

wrzeszczę gdzie widelec - no cóż w pokoju

dobra idę do pokoju i w progu słyszę surówka w przedpokoju to sobie weź :lol: :lol: :lol:

ile się człowiek nachodzić musi, aby obiad zjeść :lol: :lol: :lol: :wink:

Ja mam tak do tej pory... :roll: Ale dzięki pożyczonej od Nefci /dzi/eki Nefciu!/kuchence elektrycznej jednopalnikowej 8) mogę czasem sobie coś podgrzać nie tylko w mikrofali, ale o normalnym gotowaniu to na razie nie ma mowy... :( A póty nie miałam zmywarki, to ze wszystkim do opłukania, zmycia, czy nalania wody do czajnika latałam do kotłowni... :-? :lol: ... teraz się wycwaniłam i wodę do czajnika nalewam z lodówki, przy okazji jest z filtra 8) :lol: :lol:

Witam się i macham łapką... do poniedziałku... jadę odpoczywać i szaleć...8) :D :D

Hej dziewczyny :D

No to nie ma zmiłuj sie.

Przeprowadzka jak przeschną wylewki... A dzisiaj zaczęli tynki kłasć :lol:

I choćbym miała z palet mieć meble do kuchni, to już na swoim...

A palety mamy prawie funfel nówka nie śmigane, założę tylko do nich blat... znaczy zainwestuje....

w krateczkę :lol: :lol: :lol: wiem że prowizorki najtrwalsze jak się wprowadzałam w sierpniu do mieszkanka to sobie sama firanki obszyłam w założeniu że na najbliższe świeta kupię nowe :D no to już są 3 święta a firanek nie kupiłam bo zawsze coś pilniejszego a teraz to już mi się nie opłaca :lol: :lol: :lol:

Hej Rasia

To jak Ty zyjesz bez kuchni? Masz jakas prowizorke czy tylko na take away'ach zyjesz?

zapodaj zdjecie pogladowe... :lol: :lol: Jak masz zlew? na czym gotujesz? gdzie talerze trzymasz?

Ja bym chyba panu od kuchni zeby wszystkie powybijala jakby mnie tak przed Gwiazdka urzadzil :roll: :roll: :roll:

a Neferka tylko Ci w oczy wszystko wyciera i sie Ferrari kuchnia chwali na prawo i lewo....super kuchnia :lol: :lol:

Zdjęcia są ocenzurowane... :oops: Absolutnie niepublikowalne... niestety, straszna prawda... :-? Ale możesz sobie wyobrazić lodówkę po lewej, między lodówką a ścianą z oknem plastikowa, tandetna szafka z garnkami, talerzami i kubkami... w prawo metr i natkniesz się na stołek z frytkownicą... znowu metr w prawo i stoi sobie samotna zmywarka, na której przepychają się czajnik z tosterem... potem miska dla psa i już ściana spiżarki... we wnęce na piekarnik własnoęczna-księciuniowa szafka na mikrofalę, na której przy okazji piętrzy się stos kaw, herbat, przypraw... i innych całkiem niepotrzebnych rzeczy... zwłaszcza w kuchni... :roll: :wink: :wink: :lol:

Piekna wizja!!

Zamknelam oczy i ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hej Rasia

To jak Ty zyjesz bez kuchni? Masz jakas prowizorke czy tylko na take away'ach zyjesz?

zapodaj zdjecie pogladowe... :lol: :lol: Jak masz zlew? na czym gotujesz? gdzie talerze trzymasz?

Ja bym chyba panu od kuchni zeby wszystkie powybijala jakby mnie tak przed Gwiazdka urzadzil :roll: :roll: :roll:

a Neferka tylko Ci w oczy wszystko wyciera i sie Ferrari kuchnia chwali na prawo i lewo....super kuchnia :lol: :lol:

Zdjęcia są ocenzurowane... :oops: Absolutnie niepublikowalne... niestety, straszna prawda... :-? Ale możesz sobie wyobrazić lodówkę po lewej, między lodówką a ścianą z oknem plastikowa, tandetna szafka z garnkami, talerzami i kubkami... w prawo metr i natkniesz się na stołek z frytkownicą... znowu metr w prawo i stoi sobie samotna zmywarka, na której przepychają się czajnik z tosterem... potem miska dla psa i już ściana spiżarki... we wnęce na piekarnik własnoęczna-księciuniowa szafka na mikrofalę, na której przy okazji piętrzy się stos kaw, herbat, przypraw... i innych całkiem niepotrzebnych rzeczy... zwłaszcza w kuchni... :roll: :wink: :wink: :lol:

Piekna wizja!!

Zamknelam oczy i ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: