malgos2 03.12.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Małgoś za parę dni impreza u Ciebie, a Ty jeszcze nie przeprowadziłaś się? Ale łazienka i prysznic jest, bo czytałam, że przed wejściem mamy sie umyć... Czy coś w ten deseń.... Kurde, już odloty mam.... Arnika, lepiej, zebym nie byla przeprowadzona. Wiecej miejsca przynajmniej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień dobry aaaa Rasia to i tak nieźle mój brachol kuchnię u mamy zdemolował znaczy remont robi wczoraj słyszę weź sobie obiad wchodzę kuchenka na środku kuchni prawie i nic więcej nie ma pytam talerze kaj w łazience słyszę wzięłam talerz dobra szukam w łazience widelca nie ma wrzeszczę gdzie widelec - no cóż w pokoju dobra idę do pokoju i w progu słyszę surówka w przedpokoju to sobie weź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.12.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień dobry aaaa Rasia to i tak nieźle mój brachol kuchnię u mamy zdemolował znaczy remont robi wczoraj słyszę weź sobie obiad wchodzę kuchenka na środku kuchni prawie i nic więcej nie ma pytam talerze kaj w łazience słyszę wzięłam talerz dobra szukam w łazience widelca nie ma wrzeszczę gdzie widelec - no cóż w pokoju dobra idę do pokoju i w progu słyszę surówka w przedpokoju to sobie weź ile się człowiek nachodzić musi, aby obiad zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no nie Lidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.12.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ja mam tak do tej pory... Ale dzięki pożyczonej od Nefci /dzi/eki Nefciu!/kuchence elektrycznej jednopalnikowej mogę czasem sobie coś podgrzać nie tylko w mikrofali, ale o normalnym gotowaniu to na razie nie ma mowy... A póty nie miałam zmywarki, to ze wszystkim do opłukania, zmycia, czy nalania wody do czajnika latałam do kotłowni... ... teraz się wycwaniłam i wodę do czajnika nalewam z lodówki, przy okazji jest z filtra Witam się i macham łapką... do poniedziałku... jadę odpoczywać i szaleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Eeeee, na takiej kuchence elektrycznej mozna cuda wyczarowac, wiem co mowie. Ja zmywam w wannie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hej dziewczyny No to nie ma zmiłuj sie. Przeprowadzka jak przeschną wylewki... A dzisiaj zaczęli tynki kłasć I choćbym miała z palet mieć meble do kuchni, to już na swoim... A palety mamy prawie funfel nówka nie śmigane, założę tylko do nich blat... znaczy zainwestuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Arnika a tam na pewno Ci jakie dechy po budowie zostana to luzik przybij dechy do palet i blat miodzio Rasiulka odpoczywaj Słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.12.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Rasiu to miłego wypoczynku Wracaj do nas szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Arnika a tam na pewno Ci jakie dechy po budowie zostana to luzik przybij dechy do palet i blat miodzio Rasiulka odpoczywaj Słońce Wusia przecież wiesz, że najdłużej prowizorki zostają.... I na te dechy ceratkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 w krateczkę wiem że prowizorki najtrwalsze jak się wprowadzałam w sierpniu do mieszkanka to sobie sama firanki obszyłam w założeniu że na najbliższe świeta kupię nowe no to już są 3 święta a firanek nie kupiłam bo zawsze coś pilniejszego a teraz to już mi się nie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No bo i po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no do takiego samego wniosku doszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no do takiego samego wniosku doszłam I bardzo dobrze Wusia.... Ja też nie inwestuje... Nawet w mycie okien na te święta nie zainwestuję Brak czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.12.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Rasia miłego wypoczynku!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.12.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No to miłej zabawy Rasiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 03.12.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Heeej Rasia, to mnie tu taki szmat czasu nie było?! Już mieszkacie! Eeee,to ja też się wprowadzam! Co prawda łazienki nie skończone...ale kuchnia prawie jest! Jak to jest MIESZKAĆ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.12.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hej Rasia To jak Ty zyjesz bez kuchni? Masz jakas prowizorke czy tylko na take away'ach zyjesz? zapodaj zdjecie pogladowe... Jak masz zlew? na czym gotujesz? gdzie talerze trzymasz? Ja bym chyba panu od kuchni zeby wszystkie powybijala jakby mnie tak przed Gwiazdka urzadzil a Neferka tylko Ci w oczy wszystko wyciera i sie Ferrari kuchnia chwali na prawo i lewo....super kuchnia Zdjęcia są ocenzurowane... Absolutnie niepublikowalne... niestety, straszna prawda... Ale możesz sobie wyobrazić lodówkę po lewej, między lodówką a ścianą z oknem plastikowa, tandetna szafka z garnkami, talerzami i kubkami... w prawo metr i natkniesz się na stołek z frytkownicą... znowu metr w prawo i stoi sobie samotna zmywarka, na której przepychają się czajnik z tosterem... potem miska dla psa i już ściana spiżarki... we wnęce na piekarnik własnoęczna-księciuniowa szafka na mikrofalę, na której przy okazji piętrzy się stos kaw, herbat, przypraw... i innych całkiem niepotrzebnych rzeczy... zwłaszcza w kuchni... Piekna wizja!! Zamknelam oczy i ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.12.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hej Rasia To jak Ty zyjesz bez kuchni? Masz jakas prowizorke czy tylko na take away'ach zyjesz? zapodaj zdjecie pogladowe... Jak masz zlew? na czym gotujesz? gdzie talerze trzymasz? Ja bym chyba panu od kuchni zeby wszystkie powybijala jakby mnie tak przed Gwiazdka urzadzil a Neferka tylko Ci w oczy wszystko wyciera i sie Ferrari kuchnia chwali na prawo i lewo....super kuchnia Zdjęcia są ocenzurowane... Absolutnie niepublikowalne... niestety, straszna prawda... Ale możesz sobie wyobrazić lodówkę po lewej, między lodówką a ścianą z oknem plastikowa, tandetna szafka z garnkami, talerzami i kubkami... w prawo metr i natkniesz się na stołek z frytkownicą... znowu metr w prawo i stoi sobie samotna zmywarka, na której przepychają się czajnik z tosterem... potem miska dla psa i już ściana spiżarki... we wnęce na piekarnik własnoęczna-księciuniowa szafka na mikrofalę, na której przy okazji piętrzy się stos kaw, herbat, przypraw... i innych całkiem niepotrzebnych rzeczy... zwłaszcza w kuchni... Piekna wizja!! Zamknelam oczy i ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.12.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Eeeee, na takiej kuchence elektrycznej mozna cuda wyczarowac, wiem co mowie. Ja zmywam w wannie... dzięki temu mamy taki bogaty zasob przepisów na dania jednogarnkowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts