malgos2 04.12.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Eeeee, na takiej kuchence elektrycznej mozna cuda wyczarowac, wiem co mowie. Ja zmywam w wannie... dzięki temu mamy taki bogaty zasob przepisów na dania jednogarnkowe... Tak jest. Zwlaszcza fonduegarnkowe w tej chwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dzień Dobry Śpisz jeszcze? Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dzień dobry Rasiula odpoczywa już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Rasiula napisala mi wczoraj smsa ze 2 gumy zlapali po drodze i ze nie wpadnie juz do mnie bo za pozno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 o matko ale mieli podróż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.12.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Rasiula napisala mi wczoraj smsa ze 2 gumy zlapali po drodze i ze nie wpadnie juz do mnie bo za pozno szit to jakiś pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.12.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 przynajmniej będzie co wspominać znając rasię to się będzie śmiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Rasiula dojechala szczesliwie, na 2 zimowych i 2 letnich oponach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.12.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Rasiula dojechala szczesliwie, na 2 zimowych i 2 letnich oponach no to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 przynajmniej będzie co wspominać znając rasię to się będzie śmiała Nie zapomni tego wyjazdu.... kiedyś nam poprzebijali 4 opony..... Byliśmy z 80km od domu, noc, zima, Ktoś nam pożyczył wyjajone, łyse opony, jechaliśmy 40km/ha. Nigdy nie zapomnieliśmy tego wyjazdu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Eeeee, na takiej kuchence elektrycznej mozna cuda wyczarowac, wiem co mowie. Ja zmywam w wannie... dzięki temu mamy taki bogaty zasob przepisów na dania jednogarnkowe... Hej Rasiulka mam wreszcie internet dla pocieszenia dodam że ja obecnie myję zęby w bidecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.12.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Eeeee, na takiej kuchence elektrycznej mozna cuda wyczarowac, wiem co mowie. Ja zmywam w wannie... dzięki temu mamy taki bogaty zasob przepisów na dania jednogarnkowe... Hej Rasiulka mam wreszcie internet dla pocieszenia dodam że ja obecnie myję zęby w bidecie bosko ja dotychczas w bidecie myłam tylko ręce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Rasiula napisala mi wczoraj smsa ze 2 gumy zlapali po drodze i ze nie wpadnie juz do mnie bo za pozno Bo trzeba bylo do KRK jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.12.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Rasiula napisala mi wczoraj smsa ze 2 gumy zlapali po drodze i ze nie wpadnie juz do mnie bo za pozno Bo trzeba bylo do KRK jechac. Wy już się wspaniale bawicie... a ja właśnie dotarłam szczęśliwie do domku... ... bez żadnych przygód już niestety... ... już z 4 zimowymi gumkami... Dżem we Wrocku zagrał super! Atmosfera też była super! I wcale nie byłam najstarsza... A Wrocek, zwłaszcza nocą, jest CUUUUDOOOWNYYYY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.12.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 ale fajnie mialaś Raśka Ty to laska jesteśże niejedna młodsza na starszą przy Tobie wygląda więc przypadkiem nie marudź jak odchowam pisklaki to też się bedę szlajać po koncertach a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.12.2009 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 ale fajnie mialaś Raśka Ty to laska jesteśże niejedna młodsza na starszą przy Tobie wygląda więc przypadkiem nie marudź jak odchowam pisklaki to też się bedę szlajać po koncertach a co Pisklaki to już masz prawie odchowane, a i tak wyglądasz jak ich starsza siostra... Możesz z nimi ganiać na koncerty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ale fajnie mialaś Raśka Ty to laska jesteśże niejedna młodsza na starszą przy Tobie wygląda więc przypadkiem nie marudź jak odchowam pisklaki to też się bedę szlajać po koncertach a co Pisklaki to już masz prawie odchowane, a i tak wyglądasz jak ich starsza siostra... Możesz z nimi ganiać na koncerty... Nie tak dawno moje dziecko było na koncercie Illusion, oczywiście nie z mamusią, tylko z grupą znajomych. Dla mnie było to zabawne, bo występował mój kolega z roku... (choc poza tym nie jest tak źle, czasem razem się wybieramy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dzień dobry Rasia widzę że podładowała akumulatorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.12.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 berek mami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.12.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Cześć Wusiu! Witanko Synku marnotrawny! Mikołajkowe dzień doberek Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts