pasie 07.12.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 http://drewa999.blox.pl/resource/slonko.gif na poprawę nastroju zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Hello Ale fajnie miałaś, że na koncert udało się dojechać, chociaż słyszałam, że z małymi przygodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.12.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 i ja się przywitam Rasiulka widzę, że na szczęście humorek lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.12.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Heeej Rasia, to mnie tu taki szmat czasu nie było?! Już mieszkacie! Eeee,to ja też się wprowadzam! Co prawda łazienki nie skończone...ale kuchnia prawie jest! Jak to jest MIESZKAĆ??? Napisałam Asia u Ciebie... MIESZKAĆ jest ZA - JE - BI - Ś - CIE !!! I kuchni wciąż nie mam... ... ale i tak robię u SIEBIE Święta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.12.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dzień dobry Dziewczęta! Dziękuję za poprawienie humorku... ,bo dzień kiepsko mi się zaczął... , stolarz zadzwonił, że nie ma jeszcze rolety z rehau i meble może w przyszły poniedziałek!!! Powiedziałam mu żeby się bujał i mam mieć kuchnię w tym tygodniu, nawet bez tej rolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.12.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Co tam kuchnia Masz całą resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.12.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Co tam kuchnia Masz całą resztę Znaczy co? Bo się jakoś doliczyć nie mogę? Cze Gosiek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.12.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Jak to Masz piękny, wymarzony dom (wszyscy na dodatek zazdraszają ) dom z dachem, tynkami na ścianach, podłogi pod stopami i to jakie - że ho ho cieplutko, ciepła woda z kranu leci, nawet płot już masz A w domku miejsca dużo dla wszystkich domowników dla psów, dla gości i taras masz i ogród - w każdym razie miejsce na piękny ogród a i drewutnię też masz otwórz oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.12.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Jak to Masz piękny, wymarzony dom (wszyscy na dodatek zazdraszają ) dom z dachem, tynkami na ścianach, podłogi pod stopami i to jakie - że ho ho cieplutko, ciepła woda z kranu leci, nawet płot już masz A w domku miejsca dużo dla wszystkich domowników dla psów, dla gości i taras masz i ogród - w każdym razie miejsce na piękny ogród a i drewutnię też masz otwórz oczy Tak tak i ja sporo naocznie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.12.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 HEEELP! Potrzebuję Waszej pomocy... Dobrą pralkę i suszarkę muszę znaleźć... Kto ma coś sprawdzonego i najlepiej o pojemności większej niż 5 kg. Pliiiiiiiiiiiiiisssssssss... I jeszcze okap wyspowy o jak najprostszej formie i dużej mocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Tez jestem na tym etapie i wychodzi mi Siemens albo Bosch. Rasia, wystawilam na licytacji dla Franka macanie betonu. Bedziesz licytowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.12.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 HEEELP! Potrzebuję Waszej pomocy... Dobrą pralkę i suszarkę muszę znaleźć... Kto ma coś sprawdzonego i najlepiej o pojemności większej niż 5 kg. Pliiiiiiiiiiiiiisssssssss... I jeszcze okap wyspowy o jak najprostszej formie i dużej mocy... Rasieńko pralkę mogę z czystym sumieniem polecić siemensa WM 16S740OE Ma 8kg załadunku, 1600obr wirowania. Jest OK I ma fajne programy do usuwania plam. Co do suszarki to nie mam pojęcia a okapy ma fajne teka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ... nooo opis ma fajny 8 kilo to i mnie kusi Monia Ty taką masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dobry wieczór Monia to jeszcze powiedz ile to Twoje cudo kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Rasia, licytuj macanie, bo sie obraze... http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dobry wieczór Monia to jeszcze powiedz ile to Twoje cudo kosztuje porównywarki niestety pokazują 2,6 k sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 HEEELP! Potrzebuję Waszej pomocy... Dobrą pralkę i suszarkę muszę znaleźć... Kto ma coś sprawdzonego i najlepiej o pojemności większej niż 5 kg. Pliiiiiiiiiiiiiisssssssss... I jeszcze okap wyspowy o jak najprostszej formie i dużej mocy... ja suszarki tez szukam i wychodzi mi ze siemens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 uuuuuuuuu drogo wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.12.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Rasia, licytuj macanie, bo sie obraze... http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm jeeeesoooo... już lecę.... a co to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.12.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 HEEELP! Potrzebuję Waszej pomocy... Dobrą pralkę i suszarkę muszę znaleźć... Kto ma coś sprawdzonego i najlepiej o pojemności większej niż 5 kg. Pliiiiiiiiiiiiiisssssssss... I jeszcze okap wyspowy o jak najprostszej formie i dużej mocy... Rasieńko pralkę mogę z czystym sumieniem polecić siemensa WM 16S740OE Ma 8kg załadunku, 1600obr wirowania. Jest OK I ma fajne programy do usuwania plam. Co do suszarki to nie mam pojęcia a okapy ma fajne teka Nioooo...Monia... to właśnie jedna z moich faworytek!!! Mów jak długo ją masz i czy nic nie szwankuje i czy faktycznie nie buczy przy wirowaniu... i podobno całkiem nie dużo prądu pożera...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts