rasia 07.12.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 HEEELP! Potrzebuję Waszej pomocy... Dobrą pralkę i suszarkę muszę znaleźć... Kto ma coś sprawdzonego i najlepiej o pojemności większej niż 5 kg. Pliiiiiiiiiiiiiisssssssss... I jeszcze okap wyspowy o jak najprostszej formie i dużej mocy... ja suszarki tez szukam i wychodzi mi ze siemens No daj Swój typ Ancia! Ja się nad tą zastanawiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.12.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 HEEELP! Potrzebuję Waszej pomocy... Dobrą pralkę i suszarkę muszę znaleźć... Kto ma coś sprawdzonego i najlepiej o pojemności większej niż 5 kg. Pliiiiiiiiiiiiiisssssssss... I jeszcze okap wyspowy o jak najprostszej formie i dużej mocy... ja suszarki tez szukam i wychodzi mi ze siemens No daj Swój typ Ancia! Ja się nad tą zastanawiam? :SIEMENS WT46S512PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.12.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 HEEELP! Potrzebuję Waszej pomocy... Dobrą pralkę i suszarkę muszę znaleźć... Kto ma coś sprawdzonego i najlepiej o pojemności większej niż 5 kg. Pliiiiiiiiiiiiiisssssssss... I jeszcze okap wyspowy o jak najprostszej formie i dużej mocy... ja suszarki tez szukam i wychodzi mi ze siemens No daj Swój typ Ancia! Ja się nad tą zastanawiam? :SIEMENS WT46S512PL az tak gleboko nie wnikalam bo mialam dostac od Dejwa pod choinke, ale chyba nie bedzie kasy wiec odpuscilam troche i jeszcze aeg bralam pod uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ja mam simensa na 6kg, jest ok... od 4-5 lat....Ale widziałam ostatnio whirlpoola na 10kg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.12.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ja mam simensa na 6kg, jest ok... od 4-5 lat.... Ale widziałam ostatnio whirlpoola na 10kg! Mam nadzieję, że 8 kg to na kapę z łóżka wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 .... kurde aż szkoda, ze mój 4,5kg Indrsit działa bez zarzutu.... cze Rasia.... jak siądziesz na chwilkę przy kompie daj znak że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 poleciał priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzień dobry Nitusia a Ty mnie też nie miałas czegoś przysłac przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzień dobry Nitusia a Ty mnie też nie miałas czegoś przysłac przypadkiem jesooo racja zapomniałam Wusia... ja się dziś z Menszem namówie i wyśle do końca tyg oki ? bo chciałabym zadać wsie pytania jakie tylko mi się urodzą a do tego potrzebuje burze mózgów z MOjnym osobistym Mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja mam simensa na 6kg, jest ok... od 4-5 lat.... Ale widziałam ostatnio whirlpoola na 10kg! Mam nadzieję, że 8 kg to na kapę z łóżka wystarczy? Rasia mnie na narzutę z łóżka taką 220/250 piorę w mojej pralce i się mieści... jest dość gruba, i nie ma to tamto, jest uprana i czysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 eeeeeeeee Nitusia no nie problem tyle że ja ostatni dzień w pracy w czwartek jestem a potem dopiero po Świetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 eeeeeeeee Nitusia no nie problem tyle że ja ostatni dzień w pracy w czwartek jestem a potem dopiero po Świetach aaaa dobra... to dam Ci wypocząć i jak wrócisz to Cię zapędzę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 taaaaaa po 18 dniach leżenia akurat mi się robić bedzie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 taaaaaa po 18 dniach leżenia akurat mi się robić bedzie chciało będzie się będzie zobaczysz... jakiś wabik, albo nachaję wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 marchewka bywa skuteczniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ... taaa i ja mam uwierzyć, że po obżartych świętach Ty się na postną marchewkę nabierzesz? akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja mam simensa na 6kg, jest ok... od 4-5 lat.... Ale widziałam ostatnio whirlpoola na 10kg! Mam nadzieję, że 8 kg to na kapę z łóżka wystarczy? Rasia mnie na narzutę z łóżka taką 220/250 piorę w mojej pralce i się mieści... jest dość gruba, i nie ma to tamto, jest uprana i czysta. Łoooo! To suuuperśnie! Bo do mojej 5 kg się nie mieści... a w każdym razie jak ją wepchnę na siłę i udepczę, to się nie dopiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ale Nituś no oczywiście że tak jak isę już tak obeżrę to na konkrety patrzeć nie będę mogła a Ty nie słyszałaś o zasadzie kija i marchewki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ale Nituś no oczywiście że tak jak isę już tak obeżrę to na konkrety patrzeć nie będę mogła a Ty nie słyszałaś o zasadzie kija i marchewki co no słyszałam, ale co mam CI powiedzieć, ze jak nie zeżresz kija to dostaniesz marchewką ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts