wu 08.12.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nie myślisz Kobieto jak mi kijem pogrozisz to co najwyżej jako ten osiołek kopytko Ci sprzedać mogę ale jak odpowiednią marchewkę zapodasz to zapewne mnie namówisz do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 To sobie królicze osiołki pogadały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Nituś, zaraz Ci napiszę, albo zadzwonię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.12.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 HEEELP! Potrzebuję Waszej pomocy... Dobrą pralkę i suszarkę muszę znaleźć... Kto ma coś sprawdzonego i najlepiej o pojemności większej niż 5 kg. Pliiiiiiiiiiiiiisssssssss... I jeszcze okap wyspowy o jak najprostszej formie i dużej mocy... Rasieńko pralkę mogę z czystym sumieniem polecić siemensa WM 16S740OE Ma 8kg załadunku, 1600obr wirowania. Jest OK I ma fajne programy do usuwania plam. Co do suszarki to nie mam pojęcia a okapy ma fajne teka Nioooo...Monia... to właśnie jedna z moich faworytek!!! Mów jak długo ją masz i czy nic nie szwankuje i czy faktycznie nie buczy przy wirowaniu... i podobno całkiem nie dużo prądu pożera...??? Mam praleczkę już 1,5 roku i jest super. Ogólnie chodzi cicho tylko ostatnio coś głośniej pompa wodę wyciąga i chyba to zgłoszę - no chyba że jestem przewrażłiwiona jak twierdzi mój D ale ma 5 lat gwarancji więc spoko. Przy wirowaniu nie buczy nawet jak jest na 1600 - jeju pranie wtedy jest prawie suche . Program skarpetkowy dopiera brudasy do białości. Ma klasę chyba A+. Spokojnie mieści się w niej koc 180x200. Z fajnych funkcji to ustawienie zabrudzeń - lekkie, normalne, mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 znokautowany telefonicznym zarzutem, że nie pisuję w komentach Twech, przylazłem posypawszy głowę popiołem, żeby Ci Rasiu łatwiej bylo trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 znokautowany telefonicznym zarzutem, że nie pisuję w komentach Twech, przylazłem posypawszy głowę popiołem, żeby Ci Rasiu łatwiej bylo trafić Aaaaa dzisiaj trafiłam po linku w podpisie Nelli Sza - Dobre Mzimu Forum działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dzień dobry Rasiowa tropicielko. Uż się stęskniłam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 czeee Rasiulka fajnie Cię było znów usłyszeć dzięki za pomoc... poczekam na decyzję R i jak co to zadzwonię do p. G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 czeee Rasiulka fajnie Cię było znów usłyszeć dzięki za pomoc... poczekam na decyzję R i jak co to zadzwonię do p. G Nitusia, trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dzień dobry Rasiowa tropicielko. Uż się stęskniłam bardzo Hej Chomiczku! Właścicielko najpiękniejszej wygódki świata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.12.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Cze Rasiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.12.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Hej Pasiku! Po jakieś uszy lub łapki do Ciebie wybrać się muszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.12.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Hej Pasiku! Po jakieś uszy lub łapki do Ciebie wybrać się muszę... ja w przyszłym tygodniu też się będę wybierać, daj znać kiedy Ci pasi to się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ooooo a dla mnie uszki byście wzięły? ze 3 worki? jak by mi chłopcy do końca tygodnia wydobrzeli to się bym do Was dołączyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ooooo a dla mnie uszki byście wzięły? ze 3 worki? jak by mi chłopcy do końca tygodnia wydobrzeli to się bym do Was dołączyła... no problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dzień dobry to psiaki będą miały uciechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.12.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dzień dobry to psiaki będą miały uciechę u nas jak się uszy skończą to Maya dostaje ususzone kromki chleba i też się cieszy i nic się nie marnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no tylko pies nie powinien chlebka dostawać raz kiedyś kawałeczek to nie problem ale tak na dłużej to nie bardzo ale lepiej żeby szamnął kromę chleba niż buty pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no tylko pies nie powinien chlebka dostawać raz kiedyś kawałeczek to nie problem ale tak na dłużej to nie bardzo ale lepiej żeby szamnął kromę chleba niż buty pani tak średnio raz na tydzień, bo przeważnie w piątek nie ma już nic ze zwierzęcych ususzeńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ja wiem wiem labcie to straszne żarłoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts