Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

HEEELP!

Potrzebuję Waszej pomocy... 8) Dobrą pralkę i suszarkę muszę znaleźć... :roll: Kto ma coś sprawdzonego i najlepiej o pojemności większej niż 5 kg. Pliiiiiiiiiiiiiisssssssss... 8) 8) 8)

I jeszcze okap wyspowy o jak najprostszej formie i dużej mocy... :roll:

Rasieńko pralkę mogę z czystym sumieniem polecić siemensa WM 16S740OE Ma 8kg załadunku, 1600obr wirowania. Jest OK I ma fajne programy do usuwania plam.

Co do suszarki to nie mam pojęcia a okapy ma fajne teka

Nioooo...Monia... 8) to właśnie jedna z moich faworytek!!! :D Mów jak długo ją masz i czy nic nie szwankuje i czy faktycznie nie buczy przy wirowaniu... i podobno całkiem nie dużo prądu pożera...??? :roll: :roll: :roll:

Mam praleczkę już 1,5 roku i jest super.

Ogólnie chodzi cicho tylko ostatnio coś głośniej pompa wodę wyciąga i chyba to zgłoszę - no chyba że jestem przewrażłiwiona jak twierdzi mój D ale ma 5 lat gwarancji więc spoko.

Przy wirowaniu nie buczy nawet jak jest na 1600 - jeju pranie wtedy jest prawie suche :). Program skarpetkowy dopiera brudasy do białości.

Ma klasę chyba A+. Spokojnie mieści się w niej koc 180x200. Z fajnych funkcji to ustawienie zabrudzeń - lekkie, normalne, mocne

znokautowany telefonicznym zarzutem, że nie pisuję w komentach Twech, przylazłem posypawszy głowę popiołem, żeby Ci Rasiu łatwiej bylo trafić :)

Aaaaa dzisiaj trafiłam po linku w podpisie Nelli Sza - Dobre Mzimu Forum działa... 8) :D :D

:p