nitubaga 10.12.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ja wiem wiem labcie to straszne żarłoki i......słowo żarłok jest określeniem wciąż delikatnym czeeeee Pasie - gratuluję wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.12.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ja wiem wiem labcie to straszne żarłoki i......słowo żarłok jest określeniem wciąż delikatnym czeeeee Pasie - gratuluję wylewek Dzięki Nitka potwierdzam żarłoki straaaaszne nasza butów już nie rusza ..................... ale w swoim pokoju ma sofę z ikei, na której nie śpi tylko ją od spodu notorycznie wygryza podejrzewam, że zanim się przeprowadzimy to sofa zostanie zżarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ja wiem wiem labcie to straszne żarłoki i......słowo żarłok jest określeniem wciąż delikatnym czeeeee Pasie - gratuluję wylewek Dzięki Nitka potwierdzam żarłoki straaaaszne nasza butów już nie rusza ..................... ale w swoim pokoju ma sofę z ikei, na której nie śpi tylko ją od spodu notorycznie wygryza podejrzewam, że zanim się przeprowadzimy to sofa zostanie zżarta przynajmniej będzie jeden mebel mniej do przenoszenia cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.12.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ja wiem wiem labcie to straszne żarłoki i......słowo żarłok jest określeniem wciąż delikatnym czeeeee Pasie - gratuluję wylewek Dzięki Nitka potwierdzam żarłoki straaaaszne nasza butów już nie rusza ..................... ale w swoim pokoju ma sofę z ikei, na której nie śpi tylko ją od spodu notorycznie wygryza podejrzewam, że zanim się przeprowadzimy to sofa zostanie zżarta przynajmniej będzie jeden mebel mniej do przenoszenia cześć wszystkim Eeeee... ja bym tą sofkę jednak zabrała do nowego domku, coby nowych mebelków nie napoczęła... Dzień doberek Laseczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Dzien doberek Laseczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.12.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Cze Laseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.12.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 rasia zajrzałam do ciebie i zbieram szczękę z podłogi.. jaki ty masz niesamowity dom!! jestem pod ogromnym wrażeniem!! a schody rewelacja! i bardzo bardzo zazdroszczę ci Czipsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Skabusia nie mów że dopiero teraz zobaczyłas Rasiowe cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ja bym powiedziala ze Rasia ma najladniejszy dom na forum, moj ulubiony jest. i zawsze sie zachwycam wsrod znajomych i z zapartym tchem opowiadam jak tam pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.12.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no widzicie... a ja do tej pory w głębokiej nieświadomości żyłam i nic mi koleżanki nawet nie podszepnęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no cóż koleżankom do głowy nie przyszło że nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.12.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Laseczki, co Wy opowiadacie? Czy dzisiaj jest dzień dobroci dla raś? Ale fakt dzisiaj jest: Międzynarodowy Dzień Praw Człowieka, rocznica śmierci Nobla, urodzinki mojego Młodego i wielki dzień internetu! bo MAM INTERNET!!! taki stały, kabelkowy... mniaaaam... juuuupiiiii!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.12.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 A z nowości: właśnie wróciłam ze sklepu ze śliczną czarniutką płytą: http://www.agd-rtv.net/images/img_mn/EH675TK11E.jpg i fajnistym antracytowym zlewusiem... http://a.swistak.pl/000/033/33516_1024.jpg Pan stolarz zadzwonił dzisiaj i rzekł, że nie jutro tylko w poniedziałek przyjedzie montować kuchnię... Może dla niego dzień na p, to bez różnicy, ale ja cały weekend przez tego p... będę jeszcze cierpieć bez kuchni... Ale przynajmniej zlewuś już sobie pogłaskałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Rasia, gratulacje stałego podłączenia do netu W końcu nie będziesz mieć wymówek, że nie możesz z nami siedzieć Zlew i płyta cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.12.2009 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Rasia, gratulacje stałego podłączenia do netu W końcu nie będziesz mieć wymówek, że nie możesz z nami siedzieć Zlew i płyta cudo Będę teraz z Wami siedzieć całą noc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Rasia, gratulacje stałego podłączenia do netu W końcu nie będziesz mieć wymówek, że nie możesz z nami siedzieć Zlew i płyta cudo Będę teraz z Wami siedzieć całą noc... Sprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2009 00:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Rasia, gratulacje stałego podłączenia do netu W końcu nie będziesz mieć wymówek, że nie możesz z nami siedzieć Zlew i płyta cudo Będę teraz z Wami siedzieć całą noc... Sprawdzam. Jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.12.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 a 7.30 to jeszcze noc czy już nie? zlew to mój typ nr 2 bardzo bardzo ładny z niecierpliwością czekam na fotki kuchni z tym zlewem, bo nadal się nad nim zastanawiam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Nie braknie ci pol na kuchence?? Zlew super, tez nad nim dumalam, ale metra miala wieksza komore, ktora sobie baaardzo chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 dzień dobry Rasiula stałe łącze jakby nie było to ideał a zlew cudny jak one mi się podobają to szok chyba nawet bym polubiła mycie garów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts