rasia 11.12.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Cze Rasiulka ja już przyszły tydzień planuję kiedy Ci pasi wpaść w moje strony domek byś zobaczyła Pasiku, w poniedziałek śmigam rano do Ożarowa, ale potem to koło południa mają przyjechać z kuchnią... , ale jeśli po raz setny przełożą termin, to mogę śmignąć do Ciebie na 12.00... Tylko ja to będę wiedziała dopiero w poniedziałek rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 dzień dobry Rasiula stałe łącze jakby nie było to ideał a zlew cudny jak one mi się podobają to szok chyba nawet bym polubiła mycie garów Wusia, zapomniałam Ci powiedzieć, że te zlewy teraz bardzo tanieją... Taaaa? A ja sprawdzalam na allegro i byly wlasnie drozsze niz wczesniej... Na allegro, to teraz jest już prawie wszystko droższe... Porównywałam wszystkie sprzęty, które mnie interesowały i wszystkie były droższe na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 dzień dobry Rasiula stałe łącze jakby nie było to ideał a zlew cudny jak one mi się podobają to szok chyba nawet bym polubiła mycie garów Wusia, zapomniałam Ci powiedzieć, że te zlewy teraz bardzo tanieją... Taaaa? A ja sprawdzalam na allegro i byly wlasnie drozsze niz wczesniej... Na allegro, to teraz jest już prawie wszystko droższe... Porównywałam wszystkie sprzęty, które mnie interesowały i wszystkie były droższe na allegro To gdzie kupowalas ten zlew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.12.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Chyba mamy takie same zlewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 dzień dobry Rasiula stałe łącze jakby nie było to ideał a zlew cudny jak one mi się podobają to szok chyba nawet bym polubiła mycie garów Wusia, zapomniałam Ci powiedzieć, że te zlewy teraz bardzo tanieją... Taaaa? A ja sprawdzalam na allegro i byly wlasnie drozsze niz wczesniej... Na allegro, to teraz jest już prawie wszystko droższe... Porównywałam wszystkie sprzęty, które mnie interesowały i wszystkie były droższe na allegro To gdzie kupowalas ten zlew? W firmie podstolicznej, z własnym odbiorem i lekkim targowaniem 9 stówek z niewielkim haczykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 01:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Cześć rasiu ... nie wiem czy pamiętasz .... ale rok temu, o tej porze podjechałem z Juniorem pod Twój dom (właściwie jego zaczątki) .... ... szkoda, że Junior nie widział Młodej ..... zrobilibyśmy ognisko na drodze ... Junior by wciąż podkładał .... Może powtórzymy to co piękne i wspaniałe... ... i podjedziesz pod mój dom i dzisiaj... po drodze do HardRock'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.12.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 hm, też mam ten zlew... ..i tę baterię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Cześć rasiu ... nie wiem czy pamiętasz .... ale rok temu, o tej porze podjechałem z Juniorem pod Twój dom (właściwie jego zaczątki) .... ... szkoda, że Junior nie widział Młodej ..... zrobilibyśmy ognisko na drodze ... Junior by wciąż podkładał .... Może powtórzymy to co piękne i wspaniałe... ... i podjedziesz pod mój dom i dzisiaj... po drodze do HardRock'a? no pewnie .... dałem namiar już na priva .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzień dobry Rasia a Bozia Cię broń wyglądasz super tylko pozazdrościć też bym tak chciała wyglądać za kilka lat staniał ten zlew to znaczy ile kosztuje możesz mnie na uszko szepnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.12.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzień dobry Rasiula stałe łącze jakby nie było to ideał a zlew cudny jak one mi się podobają to szok chyba nawet bym polubiła mycie garów Wusia, zapomniałam Ci powiedzieć, że te zlewy teraz bardzo tanieją... Taaaa? A ja sprawdzalam na allegro i byly wlasnie drozsze niz wczesniej... Na allegro, to teraz jest już prawie wszystko droższe... Porównywałam wszystkie sprzęty, które mnie interesowały i wszystkie były droższe na allegro O, tak!! Też mi tak wyszło. rasia, a poniedziałek coraz bliżej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzień dobry Rasia a Bozia Cię broń wyglądasz super tylko pozazdrościć też bym tak chciała wyglądać za kilka lat staniał ten zlew to znaczy ile kosztuje możesz mnie na uszko szepnać Pisala rasia wyzej, ze troche ponad 9 stowek dala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Wow! Tomka! Witaj po... tak długim niebycie!!! Wusia, już Ci MAłgoś napisała... Gwoździk... czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 będziemy ... przed 9 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Cześć Rasieńko Widziałam w dzienniku piękną płytę i zlewik - kurde też bym głaskała Hmmm a do poniedziałku już blisko - w razie czego się upij i prześpij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.12.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Wpadłam z rewizytą.Zlewik piękny.Płyta fajna ale jednak ja bym wolała 4 palniki nawet i 5, bo mi zawsze jakoś ich brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 no i jak zwykle cena niezbyt ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Rasiu, .... dziękuję wraz z Pinezką za wspólne, baaardzo miłe i rozrywkowe spędzenie pół nocy .... Dom macie wspaniały ... pozytywnie nieporównywalny z tymi, które w życiu widzieliśmy... ...tylko kafelki macie nieprofesjonalnie położone ... mój "fachowiec" położyłby lepiej ... a i Księciunio uwieczniony nawet został w moim dzienniku .... (Księciunio - to prezent ode mnie) Dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Cze Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Rasia, Małgoś mnie przysłała.....ponoć kuchnie powiekszasz , ja poproszę o 0,4 m2 by mi zmywarka wlazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dobry wieczór Piękna i dodam Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts