Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Witam!

Dziś w DOMO oglądałam baaardzo ciekawy program o wykończeniówce,wystąpiła tam piękna Pani inwestorka w pięknych wnętrzach :wink: :D do tego uDuchowiony profesjonalista udzielał cennych rad na temat podłogi, a ja miałam wrażenie że skądś ich znam...hmm

W obiektywie kamery wnętrze jest jeszcze piękniejsze niż na fotkach,jakie to musi robić wrażenie "na żywo"?!!! :o cuuuudnie

Pozdrawiam serdecznie

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wpadłam z rewizytą.

Zlewik piękny.

Płyta fajna ale jednak ja bym wolała 4 palniki nawet i 5, bo mi zawsze jakoś ich brakuje.

Witaj Betko! Ja też się zastanawiałam nad 5-cio palnikową, ale doszłam do wniosku, że nigdy na 4 palnikach jeszcze nie zdarzyło mi się gotować, to po co mi 5? :roll: Jestem pewna, że przy dwóch piekarnikach trzy pola grzewcze mi w zupełności wystarczą... :D

Rasiu, ....

dziękuję wraz z Pinezką za wspólne, baaardzo miłe i rozrywkowe spędzenie pół nocy .... :lol:

Dom macie wspaniały ... pozytywnie nieporównywalny z tymi, które w życiu widzieliśmy...

...tylko kafelki macie nieprofesjonalnie położone ... mój "fachowiec" położyłby lepiej :wink: :lol: :lol: :lol:

... a i Księciunio uwieczniony nawet został w moim dzienniku .... :lol:

(Księciunio - to prezent ode mnie) :wink:

Dzięki !!!

To my ogromnie dziękujemy z Księciuniem za wspaniałe nas porwanie... wybawienie... ... :wink: i odtransportowanie!!! :D :D :D

Pobiegłam do Twojego (pół)... i nie mogłam się do niego dostać...

:( Dopiero sposobem i od okrężnicy... :wink: :D

Po szalonej nocy pół to baaardzo pracowity mieliście dzisiaj dzień... :o

No i cały czas nie wiem, co Ty chcesz od tych duszków? :roll: :lol: :lol:

Pozdrowienia dla Pineski i Młodego! 8) :D :D

Rasia, Małgoś mnie przysłała.....ponoć kuchnie powiekszasz , ja poproszę o 0,4 m2 by mi zmywarka wlazła :lol: :lol: :wink:

Przecież Ty będziesz miała większa kuchnię od Małgoś, to jak ma Ci nie wejść??? :o

Ale ona chce zebys jej obecna powiekszyla. :lol: :lol: :lol:

Eee jak to się mówi... moje czary jak prawo, nie działają wstecz... :wink: :lol:

Własnie zakupiłam dwa plafony na wejście ( z czujnikami ruchu) i jedną tubkę czarną do łazienki dzieci (bo nie wiedzieć czemu wydawało mi się, że są dwie a są trzy).

Właśnie pobiegłam je zobaczyć i jeśli nie mają jakiejś skomplikowanej bardzo żarówki i nadają się na zewnątrz, to ja też taki jeden poproszę... 8) Nefciu, dasz namiar? :roll:

A ja negocjuje cene na uchwyty na srajtasme i recznik blomusa na ebayu... :roll:

pokaż!!! 8)

http://www.blomus.com/blomus.php?l=en&a=detail&i=68580#i68580

http://www.blomus.com/blomus.php?l=en&a=detail&i=68580#i68575

I jeszcze gdyby mi sie takie udalo kupic pod prysznic to bylabym mega szczesliwa...

http://www.blomus.com/blomus.php?l=en&a=detail&i=68395#i68395