malgos2 14.12.2009 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Odkad zobaczylam w sklepie to juz mi sie nie chce nic tanszego spodobac. Przerąbane - wiem jak jest No nic, moze cokolwiek utarguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2009 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zostawiam Cię - ja już po zakupach :) Idę jeszcze zrobić zakupy spożywcze i spadam spać - jutro do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Paaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ... a ja dzień dobry mówię zaraz będędzwonić i albo będę pić albo będę pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 aaaa i skopała mi się mozilla... i komp cały czas chodzi na procesorze 100% i nie wiem o co kaman... i jak zainstalowłam nowego firefoxa to mi nie chce otworzyc setup'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry aaaaaa Nefcia ta cena znacznie ładniejsza Rasiula cena zlewa mi sie nie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ... a ja dzień dobry mówię zaraz będędzwonić i albo będę pić albo będę pic Niooo... dzwoń dzwonku, to się razem napijemy... Dzień doberek wszystkim. Kuchni oczywiście dzisiaj NIE BĘDZIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.12.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 jak to nie bedzię !!!!!!!!! ciekawe czy Twój stolarz to też mój stolarz Rasia współczuję szczerze ........... wiem jak jest to wkurzające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.12.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 tak naprawdę podjechałam z nadzieją że kuchnia już gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.12.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wpadam z samego rana zobaczyć, czy kuchnia się montuje, a tu kicha Rasiu, współczuję, a na kiedy pan stolarz się zapowiedział ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jutro o 9.00............................ zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ślicznie. Już nie wspomnę o drzwiach od tego samego stolarza, których jeszcze nawet nie wymierzył... bo miał to zrobić przy montażu kuchni 3 tygodnie temu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ślicznie. Już nie wspomnę o drzwiach od tego samego stolarza, których jeszcze nawet nie wymierzył... bo miał to zrobić przy montażu kuchni 3 tygodnie temu!!! ja Ci współczuję to kiedy na psie zakupy się wybieramy, może pod koniec tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no jak by tak na mnie trafiło to jakby się jutro punkt 9 nie stawił to ja bym się stawiła u niego i chyba by przez święta piękne fioletowe cóś na twarzy oglądał aaaaa Rasia Ty weź jak już zamontuje ponegocjuj z nim wynagrodzenie odlicz sobie za straty moralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.12.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ślicznie. Już nie wspomnę o drzwiach od tego samego stolarza, których jeszcze nawet nie wymierzył... bo miał to zrobić przy montażu kuchni 3 tygodnie temu!!! A jebnij go drzwiczkami od szafek jak będzie montował kuchnię Albo dosyp mu laxygenu do herbatki i niech sra bez drzwi - ciekawe jak się będzie czuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.12.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ślicznie. Już nie wspomnę o drzwiach od tego samego stolarza, których jeszcze nawet nie wymierzył... bo miał to zrobić przy montażu kuchni 3 tygodnie temu!!! A jebnij go drzwiczkami od szafek jak będzie montował kuchnię Albo dosyp mu laxygenu do herbatki i niech sra bez drzwi - ciekawe jak się będzie czuł tylko ten laxygen to może w ostatniej herbatce już po montażu żeby nie miał wymówiki że musi wracać do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.12.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Tiaaaaaa.... Zły stolarz, zły. Ale była malutka nadzieja... Zmusiłaś nas potforze kochany do wyjścia z zagródki... To wyszłymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Tiaaaaaa.... Zły stolarz, zły. Ale była malutka nadzieja... Zmusiłaś nas potforze kochany do wyjścia z zagródki... To wyszłymy To nie będzie rózgi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.12.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Nosz obiecauam . A suka to jak ją o 1 w nocy postanowiliśmy wysiknąć, to spojarzała na nas spod opadających powiek jak na idiotów. Nam się podoba takie humanitarne zamęczanie cipsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts