MonikaC 14.12.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ślicznie. Już nie wspomnę o drzwiach od tego samego stolarza, których jeszcze nawet nie wymierzył... bo miał to zrobić przy montażu kuchni 3 tygodnie temu!!! A jebnij go drzwiczkami od szafek jak będzie montował kuchnię Albo dosyp mu laxygenu do herbatki i niech sra bez drzwi - ciekawe jak się będzie czuł tylko ten laxygen to może w ostatniej herbatce już po montażu żeby nie miał wymówiki że musi wracać do domu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Nosz obiecauam . A suka to jak ją o 1 w nocy postanowiliśmy wysiknąć, to spojarzała na nas spod opadających powiek jak na idiotów. Nam się podoba takie humanitarne zamęczanie cipsów A jak nam się podoba... mrrrrraaaaauuuuuu............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ślicznie. Już nie wspomnę o drzwiach od tego samego stolarza, których jeszcze nawet nie wymierzył... bo miał to zrobić przy montażu kuchni 3 tygodnie temu!!! A jebnij go drzwiczkami od szafek jak będzie montował kuchnię Albo dosyp mu laxygenu do herbatki i niech sra bez drzwi - ciekawe jak się będzie czuł tylko ten laxygen to może w ostatniej herbatce już po montażu żeby nie miał wymówiki że musi wracać do domu oczywiście Po montażu, to do herbatki coś o smaku gorzkich migdałów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.12.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Rasia panu stolarzowi Wesołych Świąt od forum muratora pożycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.12.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Nosz obiecauam . A suka to jak ją o 1 w nocy postanowiliśmy wysiknąć, to spojarzała na nas spod opadających powiek jak na idiotów. Nam się podoba takie humanitarne zamęczanie cipsów A jak nam się podoba... mrrrrraaaaauuuuuu............. Niom niom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Kuzynie - Ty tu nie wzdychaj i nie mlaskaj ....tylko działaj ... cześć rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.12.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Kuzynie - Ty tu nie wzdychaj i nie mlaskaj ....tylko działaj ... cześć rasia No co, to już pomlaskać nie wolno? Mamy konstytucyjną wolność mlaskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2009 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Kuzynie - Ty tu nie wzdychaj i nie mlaskaj ....tylko działaj ... cześć rasia Cześć Gwoździk! A za co to Pan Barranek ma się zabrać w działaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ślicznie. Już nie wspomnę o drzwiach od tego samego stolarza, których jeszcze nawet nie wymierzył... bo miał to zrobić przy montażu kuchni 3 tygodnie temu!!! Od tygodnia przypominam się mailowo, że na Boże Narodzenie sie przeprowadzam i balustrady potrzebuję :) Jaja jak berety Ten pomiar co był to był taki "wstępny" był (3h) i ta umowa co miała dojść chyba też i ta wizualizacja 3d w sobotę 3 miesiące temu chyba też W czwartek/piątek mamy spotkanie ... w tej miłej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2009 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ślicznie. Już nie wspomnę o drzwiach od tego samego stolarza, których jeszcze nawet nie wymierzył... bo miał to zrobić przy montażu kuchni 3 tygodnie temu!!! Od tygodnia przypominam się mailowo, że na Boże Narodzenie sie przeprowadzam i balustrady potrzebuję :) Jaja jak berety Ten pomiar co był to był taki "wstępny" był (3h) i ta umowa co miała dojść chyba też i ta wizualizacja 3d w sobotę 3 miesiące temu chyba też W czwartek/piątek mamy spotkanie ... w tej miłej sprawie. Nioooo.... bardzom ciekawa co z tego wyniknie... pamiętasz o mojej balustradzie, co przedzielona kamyczkami wyszła x2? żeby u Ciebie też przedziałka żadnego nie znalazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dziś miałam bardzo zabawną rozmowę - jak w ruskim cyrku :) "Na Święta ? Pierwsze słyszę !". Szkoda gadać, ale stracę jeszcze pół godziny na tego pana co niedawano miał 2 misiące czasu a teraz ma 1,5 tygodnia ... Znasz mnie - jestem jak Matka Teresa ... do czasu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2009 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dziś miałam bardzo zabawną rozmowę - jak w ruskim cyrku :) "Na Święta ? Pierwsze słyszę !". Szkoda gadać, ale stracę jeszcze pół godziny na tego pana co niedawano miał 2 misiące czasu a teraz ma 1,5 tygodnia ... Znasz mnie - jestem jak Matka Teresa ... do czasu.. Szkoda........ mi tego pana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.12.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 siem tylko przywitam, bo glowa mala, a roboty w ciul. Ja na swieta bez barierki niestety, jako straszaki dla dziecia powystawiam puchy z farbami na schody, boszzzzz, jak ja juz konam. za duzo i za szybko i za wolno jak na jedną małą mysz polną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2009 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 siem tylko przywitam, bo glowa mala, a roboty w ciul. Ja na swieta bez barierki niestety, jako straszaki dla dziecia powystawiam puchy z farbami na schody, boszzzzz, jak ja juz konam. za duzo i za szybko i za wolno jak na jedną małą mysz polną Mysz, przecie Ty nie polna, tylko ciężarowo-wyścigowa jesteś! I z motorkiem w doopce... Jak ja bym chciała mieć chwilkę wolną 18... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Kuzynie - Ty tu nie wzdychaj i nie mlaskaj ....tylko działaj ... cześć rasia Cześć Gwoździk! A za co to Pan Barranek ma się zabrać w działaniu? jutro znaczy dziś powiem ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Kuzynie - Ty tu nie wzdychaj i nie mlaskaj ....tylko działaj ... cześć rasia Cześć Gwoździk! A za co to Pan Barranek ma się zabrać w działaniu? jutro znaczy dziś powiem ci ale troche psoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2009 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Kuzynie - Ty tu nie wzdychaj i nie mlaskaj ....tylko działaj ... cześć rasia Cześć Gwoździk! A za co to Pan Barranek ma się zabrać w działaniu? jutro znaczy dziś powiem ci ale troche psoce Psoć, psoć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2009 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 siem tylko przywitam, bo glowa mala, a roboty w ciul. Ja na swieta bez barierki niestety, jako straszaki dla dziecia powystawiam puchy z farbami na schody, boszzzzz, jak ja juz konam. za duzo i za szybko i za wolno jak na jedną małą mysz polną NIe rób scen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2009 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Pierwsza tura lamp kupiona - reszta to będą gołe żarówy :) Do wglądu w dzienniku- reklamacji nie przyjmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.12.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 idę zobaczyć do NeferkiRasia a Ty daj cynk jak kuchnia przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts