Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

ślicznie.

Już nie wspomnę o drzwiach od tego samego stolarza, których jeszcze nawet nie wymierzył... bo miał to zrobić przy montażu kuchni 3 tygodnie temu!!! :evil:

A jebnij go drzwiczkami od szafek jak będzie montował kuchnię :) Albo dosyp mu laxygenu do herbatki i niech sra bez drzwi - ciekawe jak się będzie czuł :lol:

tylko ten laxygen to może w ostatniej herbatce już po montażu

:roll: żeby nie miał wymówiki że musi wracać do domu :-?

oczywiście 8)

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nosz obiecauam :D . A suka to jak ją o 1 w nocy postanowiliśmy wysiknąć, to spojarzała na nas spod opadających powiek jak na idiotów. Nam się podoba takie humanitarne zamęczanie cipsów :wink:

A jak nam się podoba... mrrrrraaaaauuuuuu............. 8) 8) 8)

ślicznie.

Już nie wspomnę o drzwiach od tego samego stolarza, których jeszcze nawet nie wymierzył... bo miał to zrobić przy montażu kuchni 3 tygodnie temu!!! :evil:

A jebnij go drzwiczkami od szafek jak będzie montował kuchnię :) Albo dosyp mu laxygenu do herbatki i niech sra bez drzwi - ciekawe jak się będzie czuł :lol:

tylko ten laxygen to może w ostatniej herbatce już po montażu

:roll: żeby nie miał wymówiki że musi wracać do domu :-?

oczywiście 8)

Po montażu, to do herbatki coś o smaku gorzkich migdałów... :roll: :evil:

ślicznie.

Od tygodnia przypominam się mailowo, że na Boże Narodzenie sie przeprowadzam i balustrady potrzebuję :):) Jaja jak berety :) Ten pomiar co był to był taki "wstępny" był (3h) i ta umowa co miała dojść chyba też i ta wizualizacja 3d w sobotę 3 miesiące temu chyba też :)

W czwartek/piątek mamy spotkanie ... w tej miłej sprawie.

ślicznie.

Od tygodnia przypominam się mailowo, że na Boże Narodzenie sie przeprowadzam i balustrady potrzebuję :):) Jaja jak berety :) Ten pomiar co był to był taki "wstępny" był (3h) i ta umowa co miała dojść chyba też i ta wizualizacja 3d w sobotę 3 miesiące temu chyba też :)

W czwartek/piątek mamy spotkanie ... w tej miłej sprawie.

Nioooo.... bardzom ciekawa co z tego wyniknie... :roll: pamiętasz o mojej balustradzie, co przedzielona kamyczkami wyszła x2? :roll: :-? żeby u Ciebie też przedziałka żadnego nie znalazł... :lol: :lol: :lol:

Dziś miałam bardzo zabawną rozmowę - jak w ruskim cyrku :):)

"Na Święta ? Pierwsze słyszę !".

Szkoda gadać, ale stracę jeszcze pół godziny na tego pana co niedawano miał 2 misiące czasu a teraz ma 1,5 tygodnia ...

Znasz mnie - jestem jak Matka Teresa ... do czasu..

Dziś miałam bardzo zabawną rozmowę - jak w ruskim cyrku :):)

"Na Święta ? Pierwsze słyszę !".

Szkoda gadać, ale stracę jeszcze pół godziny na tego pana co niedawano miał 2 misiące czasu a teraz ma 1,5 tygodnia ...

Znasz mnie - jestem jak Matka Teresa ... do czasu..

Szkoda........ mi tego pana... :lol: :lol: :lol:

siem tylko przywitam, bo glowa mala, a roboty w ciul. Ja na swieta bez barierki niestety, jako straszaki dla dziecia powystawiam puchy z farbami na schody, boszzzzz, jak ja juz konam. za duzo i za szybko i za wolno jak na jedną małą mysz polną

Mysz, przecie Ty nie polna, tylko ciężarowo-wyścigowa jesteś! :D

I z motorkiem w doopce... :wink: :lol: :lol:

Jak ja bym chciała mieć chwilkę wolną 18... 8) :(

Kuzynie - Ty tu nie wzdychaj i nie mlaskaj ....tylko działaj ...

cześć rasia :lol:

Cześć Gwoździk! :D

A za co to Pan Barranek ma się zabrać w działaniu? :roll: :wink:

jutro znaczy dziś powiem ci :wink:

ale troche psoce :roll:

Psoć, psoć... :lol: :wink:

siem tylko przywitam, bo glowa mala, a roboty w ciul. Ja na swieta bez barierki niestety, jako straszaki dla dziecia powystawiam puchy z farbami na schody, boszzzzz, jak ja juz konam. za duzo i za szybko i za wolno jak na jedną małą mysz polną

NIe rób scen :)