aniawmuratorze 15.12.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ale piszczała tak "szara, jest szara, jest szara...". Może to mysza była? o matko ja jej ostatnio picie doradzałam może ona ma jakieś zwidy już to chyba coś mocnego musi być Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ale piszczała tak "szara, jest szara, jest szara...". Może to mysza była? o matko ja jej ostatnio picie doradzałam może ona ma jakieś zwidy już to chyba coś mocnego musi być Monia Może ma zwidy, a tera czeźwieje Różnie to bywa. My mamy wizje pompy ciepła na przykład, chyba za duużo pijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.12.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ale piszczała tak "szara, jest szara, jest szara...". Może to mysza była? o matko ja jej ostatnio picie doradzałam może ona ma jakieś zwidy już to chyba coś mocnego musi być Monia Może ma zwidy, a tera czeźwieje Różnie to bywa. My mamy wizje pompy ciepła na przykład, chyba za duużo pijemy w mojej dzisiejszej sytuacji gdy ciągle nie mam przyłącza gazowego chetnie bym z Wami wypiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ale piszczała tak "szara, jest szara, jest szara...". Może to mysza była? o matko ja jej ostatnio picie doradzałam może ona ma jakieś zwidy już to chyba coś mocnego musi być Monia Może ma zwidy, a tera czeźwieje Różnie to bywa. My mamy wizje pompy ciepła na przykład, chyba za duużo pijemy w mojej dzisiejszej sytuacji gdy ciągle nie mam przyłącza gazowego chetnie bym z Wami wypiła Ba, ale w ogóle masz mieć... Chyba źe tylko masz przyłączowe zwidy, to wtedy llepiej jednak nie pij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.12.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ale piszczała tak "szara, jest szara, jest szara...". Może to mysza była? o matko ja jej ostatnio picie doradzałam może ona ma jakieś zwidy już to chyba coś mocnego musi być Monia Może ma zwidy, a tera czeźwieje Różnie to bywa. My mamy wizje pompy ciepła na przykład, chyba za duużo pijemy w mojej dzisiejszej sytuacji gdy ciągle nie mam przyłącza gazowego chetnie bym z Wami wypiła Ba, ale w ogóle masz mieć... Chyba źe tylko masz przyłączowe zwidy, to wtedy llepiej jednak nie pij matko to ja zeswoimi wizjami kwalifikujęsię tylko w jedno miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ale piszczała tak "szara, jest szara, jest szara...". Może to mysza była? o matko ja jej ostatnio picie doradzałam może ona ma jakieś zwidy już to chyba coś mocnego musi być Monia Może ma zwidy, a tera czeźwieje Różnie to bywa. My mamy wizje pompy ciepła na przykład, chyba za duużo pijemy w mojej dzisiejszej sytuacji gdy ciągle nie mam przyłącza gazowego chetnie bym z Wami wypiła Ba, ale w ogóle masz mieć... Chyba źe tylko masz przyłączowe zwidy, to wtedy llepiej jednak nie pij matko to ja zeswoimi wizjami kwalifikujęsię tylko w jedno miejsce I tak hausa nie przebijesz A ten zresztą ze zwidów wyszedł to mu się detektyw u Caddy zalągł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.12.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ...haus to mi się z domem kojarzy ... tylko i wyłącznie cześć napisał .....znów poszarpaną stylistyką .....Bałwan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Gwozdziku jaki Ty odmieniony, normalnie rozczulilam sie, a co za rytmy gra ten balwanek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Rasiu czekam na fotki kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.12.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ...gra coś świątecznego ... ja też czekam na pokaz kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To zabumbaj, może się ocknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.12.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ...gra coś świątecznego ... ja też czekam na pokaz kuchni na bębenku marsza gram ram tam tam, ram tam tam Gdzie kuchnia???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.12.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Trzeba ją czymś skusić Pojemniki przyniosłam na parapetówkę kuchenna Tylko nie wiem czy będą pasowały do szarości których jeszcze nie widzieliśmy http://www.rossi.pl/thumbnails_400/th_400_2866.jpg lub matowe http://www.rossi.pl/images/brabantia/brabantia_335341.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.12.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Może garnki ją ruszą http://www.rossi.pl/images/silit/silit_15151411.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.12.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Brzydkie? To może teee http://www.rossi.pl/images/silit/silit_0012.2101.1.jpg Matko mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 zboczona, garki jej sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 u rasi kuchnia już jest??? jesu jak mnie dawno nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.12.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ale piszczała tak "szara, jest szara, jest szara...". Może to mysza była? o matko ja jej ostatnio picie doradzałam może ona ma jakieś zwidy już to chyba coś mocnego musi być Monia Może ma zwidy, a tera czeźwieje Różnie to bywa. My mamy wizje pompy ciepła na przykład, chyba za duużo pijemy w mojej dzisiejszej sytuacji gdy ciągle nie mam przyłącza gazowego chetnie bym z Wami wypiła Ba, ale w ogóle masz mieć... Chyba źe tylko masz przyłączowe zwidy, to wtedy llepiej jednak nie pij mialam mieć w październiku z którego zrobił się kwiecień 2010 idę się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Rasia, dawaj fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Rasia no weź się zlituj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts