Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć i czołem! :D

Żeby nie było tak różowo... to nasza SZARA :wink: rzeczywistość... zmywarka wczoraj znowu się zepsuła! :evil: Ma dwa miesiące i to już drugi raz! Wrrrrr.... :x Serwis zapowiedział się na środę przed świętami :-? ... podobno wyjątkowo szybko...? :roll:

Ale powstająca kuchnia pomaga mi to przełknąć! :wink: :lol:

cześć i czołem! :D

Żeby nie było tak różowo... to nasza SZARA :wink: rzeczywistość... zmywarka wczoraj znowu się zepsuła! :evil: Ma dwa miesiące i to już drugi raz! Wrrrrr.... :x Serwis zapowiedział się na środę przed świętami :-? ... podobno wyjątkowo szybko...? :roll:

Ale powstająca kuchnia pomaga mi to przełknąć! :wink: :lol:

Oł szit no ale zlewik będziesz mała :roll: :p

Kurcze Rasiu a jaka to zmywarka? Chyba jak się trzeci raz zepsuje to możesz żądać nowej wolnej od wad.

A fotki jakieś nowe są?

Wiem, że już wszyscy smacznie śpicie... ale moi Panowie od kuchni dopiero co wyszli z MOJEJ KUCHNI!!! 8) i biedni, wykończeni pojechali do swoich domków... a mają straaasznie daleko i kilka godzin jeszcze im się zejdzie... :(

Ale... ad rem!

Oprócz kilku drobiazgów, które już w nowym roku będziemy doskonalić... no i oprócz baterii, filtra do wody, młynka, okapu, wykończenia ściany za blatem /jeszcze nie wiem czy szkło czy co insze? :roll: /, zasłonięcia kontaktów i lamp! :-? /zupełnie nie wiem na jakie lampy się zdecydować... :( / .............to kuchnię już mam!!! tamtaraaaam!!! :D :D :D :D :D

cześć rasia ... co Ty robisz, że malka u Ciebie się pojawia a Rodzinę olewa :wink:

... chyba, że jesteś Jej siostrą ... a wtedy ... ja jestem ... już zgłupiałem

... jak to bałwan :wink:

Nooooo... bardzo mi się te koligacje podobają... 8) Zaraz drzewko genealogiczne sobie sprawię... :D :D :D

Mam już Synka, będę miała i Siostrzyczkę i Brata... Bałwana... 8) :wink: :lol: :lol: