anjamen 16.12.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 wiedzialam, wiedzialam ze bedzie pieknie i bede zazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.12.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 kuchnia bjuti taka rasiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.12.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Bardzo, bardzo , bardzo ...podoba mi się Rasiu Twoja kuchnia - te stalowe szarości w połączeniu z przepięknym drewnem - cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Rasieńko pięknie!!!!!! Już nie mogę się doczekać reszty. Matko ona ma kuchnię!!!! Będzie normalnie w święta gotować!!!!! Bardzo się cieszę że i ty się cieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 cud, miód, orzeszki !!!! pięknie wygląda a wyspa już jezd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 cześć i czołem! Żeby nie było tak różowo... to nasza SZARA rzeczywistość... zmywarka wczoraj znowu się zepsuła! Ma dwa miesiące i to już drugi raz! Wrrrrr.... Serwis zapowiedział się na środę przed świętami ... podobno wyjątkowo szybko...? Ale powstająca kuchnia pomaga mi to przełknąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 cześć i czołem! Żeby nie było tak różowo... to nasza SZARA rzeczywistość... zmywarka wczoraj znowu się zepsuła! Ma dwa miesiące i to już drugi raz! Wrrrrr.... Serwis zapowiedział się na środę przed świętami ... podobno wyjątkowo szybko...? Ale powstająca kuchnia pomaga mi to przełknąć! Oł szit no ale zlewik będziesz mała Kurcze Rasiu a jaka to zmywarka? Chyba jak się trzeci raz zepsuje to możesz żądać nowej wolnej od wad. A fotki jakieś nowe są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Część Słoneczko Ty się zmywarką nie denerwuj, bo się pierwszej zmarszczki dorobisz A naotki kuchni czekam.....czekam....w czekaniu dobra jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Kuchnia się robi... i chyba dzisiaj się nie skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 skończyła się ?? Bo to co do tej pory zobaczyłam - przytkało mnie no ja niepierdykam, ale wow więc boję się o swoje serce, co dalej zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.12.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 cześć rasia ... co Ty robisz, że malka u Ciebie się pojawia a Rodzinę olewa ... chyba, że jesteś Jej siostrą ... a wtedy ... ja jestem ... już zgłupiałem ... jak to bałwan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Bo Twoje komenty znów nie działają zazdrośniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.12.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ale piękny blat!kuchnia będzie śliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 rasiu, piękna będzie ta Twoja kuchnia. uwielbiam szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dobry wieczór piękna szara kuchnia a i ten COŚ w pozycji kolankowo-łokciowej na oknie całkiem całkiem się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2009 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Wiem, że już wszyscy smacznie śpicie... ale moi Panowie od kuchni dopiero co wyszli z MOJEJ KUCHNI!!! i biedni, wykończeni pojechali do swoich domków... a mają straaasznie daleko i kilka godzin jeszcze im się zejdzie... Ale... ad rem! Oprócz kilku drobiazgów, które już w nowym roku będziemy doskonalić... no i oprócz baterii, filtra do wody, młynka, okapu, wykończenia ściany za blatem /jeszcze nie wiem czy szkło czy co insze? /, zasłonięcia kontaktów i lamp! /zupełnie nie wiem na jakie lampy się zdecydować... / .............to kuchnię już mam!!! tamtaraaaam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.12.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nie wierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nie śpisz! Już właśnie odgrzebuję swój dziennik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 cześć rasia ... co Ty robisz, że malka u Ciebie się pojawia a Rodzinę olewa ... chyba, że jesteś Jej siostrą ... a wtedy ... ja jestem ... już zgłupiałem ... jak to bałwan Nooooo... bardzo mi się te koligacje podobają... Zaraz drzewko genealogiczne sobie sprawię... Mam już Synka, będę miała i Siostrzyczkę i Brata... Bałwana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.12.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nie śpisz! Już właśnie odgrzebuję swój dziennik... Gdzieeee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts