Nefer 17.12.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Widzę, widzę :) ZAJEBIASZCZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Widzę, widzę :) ZAJEBIASZCZO Sama jeszcze nie mogę w TO uwierzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Widzę, widzę :) ZAJEBIASZCZO Sama jeszcze nie mogę w TO uwierzyć... Prawda ? Znam to uczucie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Widzę, widzę :) ZAJEBIASZCZO Sama jeszcze nie mogę w TO uwierzyć... Prawda ? Znam to uczucie :) I widzę jeszcze jedno podobieństwo... Ty od razu po kuchni kupiłaś lampy... mi nic innego teraz nie brakuje jak lamp na suficie... ... on taki łysy się zrobił od razu... Też tak miałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 U mnie nie ma tegoproblemu bo jest od cholery ledów - zresztą u Ciebie też. Mnie bardziej brakuje drzwi - jutro montują. A lampy ... jakoś tak zamykają sprawę to prawda. Chyba jakoś z rozpędu zaczęłam je kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.12.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Rasica, mow szybko... Tam gdzie nie masz uchwytow w szafkach to co masz? Przefrezowane czy na kolano-przycisk, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 00:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Rasica, mow szybko... Tam gdzie nie masz uchwytow w szafkach to co masz? Przefrezowane czy na kolano-przycisk, czy jak? Mówięszybkokolanoprzycisk... ufff...ale się zziajałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 00:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 U mnie nie ma tegoproblemu bo jest od cholery ledów - zresztą u Ciebie też. Mnie bardziej brakuje drzwi - jutro montują. A lampy ... jakoś tak zamykają sprawę to prawda. Chyba jakoś z rozpędu zaczęłam je kupować Ja w kuchni nie mam jeszcze nic a nic oprócz zwisającej z sufitu jednej marnej żarówki... A drzwi to dopiero się dzisiaj zmierzyły i będą, jak znam życie... długo po Nowym Roku, ale na pewno w przyszłym roku będą już... Ale mam jedne - pierwsze! do spiżarki! takie jak chciałam... saloooonowe... A co z barierką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.12.2009 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Rasica, mow szybko... Tam gdzie nie masz uchwytow w szafkach to co masz? Przefrezowane czy na kolano-przycisk, czy jak? Mówięszybkokolanoprzycisk... ufff...ale się zziajałam... Dzieks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.12.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 rasiu kuchnia bajka powiedz szybko jakiej grubości jest blat na wyspie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.12.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Rasiu wypadly mi oczy przy Neferkowej kuchni przy Twojej wypadły mi poraz drugi tym razem jednaknie wiem gdzie się potoczyły jakbyś gdzieś je wypatrzyła to trulnij je w moim kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.12.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 szczenka opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.12.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 szczenka opada nooooooooooooooooooo ile kosztuje drutowanie żuchwy ?? bo moja sama się nie poddźwignie bjutiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 szczęka opada, paluszki drętwieją i nawet nie ma jak wypowiedzieć swoich zachwytów na twoją kuchnią przepiękna !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Bardzo ładne blaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 17.12.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Świetna kuchnia!!!!! Inna niz dotąd widziałam. Co to jest za materiał z którego zrobione są blaty boki mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Znow mnie zatkalo , wszystko juz zostalo powiedziane super polaczenie drewna z szaroscia, co to za drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.12.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Rasiu kuchnia jest bosssssska! Czy blacik jest dębowy? I napisz jeszcze co ty tam masz na tych kółeczkach od strony jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 rasiu kuchnia bajka powiedz szybko jakiej grubości jest blat na wyspie Blat wszędzie ma 4cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts