78mysz 03.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A ty juz mnie zadenuncjował. Kablowanie to moja specjalność - zajmuję się tym na codzień... o a to ciekawe- powiesz wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 03.02.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 o a to ciekawe- powiesz wiecej? hmmmm... a co chciałabyś wiedzieć ? Taką mam robotę, po prostu... jednym z jej elementów jest (o)kablowanie... mam nadzieję, że Cię nie rozczarowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nie, tez kiedys kladlam kable, nawet sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 oczywiscie był to jeden z elementów no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 03.02.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 oczywiscie był to jeden z elementów no nie? no... ale proponuję zmienić temat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 03.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A męcz mnie do woli! Mam dzisiaj superowy dzień!!! Właśnie miałam dwa telefony pod rząd! - jeden od Panów Kominkowych, że już dzisiaj przywiozą mi mój kominek! , a zamontują już w środę!!! , a drugi od Vadiola, że wchodzi już w następny poniedziałek!!! Oj będzie się działo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O! To z niecierpliwością wyczekuje na zdjęcia twojego pięknego kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ilonka własnie Rasia ma TE okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wkładzik mniaaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.02.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A wiesz Nefciu, że jak talizman przechowuję ten brykiecik o Ciebie i czeka on sobie na rozdziewiczenie mojego kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.02.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Rasia , własnie zobaczyłam w Twoim Dzienniku coś zaje.bis.tego !!! Rewelacyjny ten kominek...jak jeszcze obudowa dojdzie , to coś czuję,że z kolan nie wstanę , jak go na żywo oblookam . Zacznij Dziewczyno pobierać opłaty za podziwianie swojego domu - zobaczysz jak Ci się szybko budowa zwróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A wiesz Nefciu, że jak talizman przechowuję ten brykiecik o Ciebie i czeka on sobie na rozdziewiczenie mojego kominka. To mi bardzo miło :) Niech się pali pięknie Nitu też sobei wzięła na rozdziewiczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.02.2009 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Spać nie mogę z tych emocji... cudowne uczucie! Jutro, a właściwie dzisiaj już o 10.00 przyjeżdża Pan od Pieca i uruchamiamy z fanfarami grzejniki kanałowe, czyli moje baby jagi, żeby z kolei w niedzielę móc wyłączyć podłogówkę, a jednocześnie w ciepłym domku przyjąć Vadiola w moje progi... a w tak zwanym miedzyczasie Panowie od Kominka będą wstawiać ten mój wkład na miejsce i go obudowywać... wszystko zacznie się zmieniać w takim tempie, w jakim ściany z ytonga rosły... muszę się czegoś napić, bo moje serce tego nie wytrzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Spać nie mogę z tych emocji... cudowne uczucie! Jutro, a właściwie dzisiaj już o 10.00 przyjeżdża Pan od Pieca i uruchamiamy z fanfarami grzejniki kanałowe, czyli moje baby jagi, żeby z kolei w niedzielę móc wyłączyć podłogówkę, a jednocześnie w ciepłym domku przyjąć Vadiola w moje progi... a w tak zwanym miedzyczasie Panowie od Kominka będą wstawiać ten mój wkład na miejsce i go obudowywać... wszystko zacznie się zmieniać w takim tempie, w jakim ściany z ytonga rosły... muszę się czegoś napić, bo moje serce tego nie wytrzyma... Zajebiście, nieeeeeeeeeeeee ? Jak skończymy budować to trzeba by poskakać na spadochronie czy co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.02.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Tylko spadochron na trawie połozcie co byście se kolanek nie poobijały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Tylko spadochron na trawie połozcie co byście se kolanek nie poobijały PIeszczoszek Ty sobie po prostu przybijesz na ścianie poroże. Łosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.02.2009 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Spać nie mogę z tych emocji... cudowne uczucie! Jutro, a właściwie dzisiaj już o 10.00 przyjeżdża Pan od Pieca i uruchamiamy z fanfarami grzejniki kanałowe, czyli moje baby jagi, żeby z kolei w niedzielę móc wyłączyć podłogówkę, a jednocześnie w ciepłym domku przyjąć Vadiola w moje progi... a w tak zwanym miedzyczasie Panowie od Kominka będą wstawiać ten mój wkład na miejsce i go obudowywać... wszystko zacznie się zmieniać w takim tempie, w jakim ściany z ytonga rosły... muszę się czegoś napić, bo moje serce tego nie wytrzyma... Zajebiście, nieeeeeeeeeeeee ? Jak skończymy budować to trzeba by poskakać na spadochronie czy co ... Spadochron... marzy mi się Moja mama kiedyś skakała, to dlaczego ja nie mogę? Latałam szybowcem, żeglowałam przy 8 łupinką przez Bałtyk, czołgałam się po poligonach i siedziałam zasypana w gruzach, to teraz pora na spadochron... Nefcia super!!! To kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Spadochron... marzy mi się Moja mama kiedyś skakała, to dlaczego ja nie mogę? Latałam szybowcem, żeglowałam przy 8 łupinką przez Bałtyk, czołgałam się po poligonach i siedziałam zasypana w gruzach, to teraz pora na spadochron... Nefcia super!!! To kiedy??? Wieeeeeeeeedziałam . A to będzie tak : Ty będziesz skakać a ja na dole, będę Ci kibicować i pić tequille , dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.02.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Tylko spadochron na trawie połozcie co byście se kolanek nie poobijały PIeszczoszek Ty sobie po prostu przybijesz na ścianie poroże. Łosia Jak skończy projekt wykonawczy A strjelba na stryszku u mnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.02.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Spadochron... marzy mi się Moja mama kiedyś skakała, to dlaczego ja nie mogę? Latałam szybowcem, żeglowałam przy 8 łupinką przez Bałtyk, czołgałam się po poligonach i siedziałam zasypana w gruzach, to teraz pora na spadochron... Nefcia super!!! To kiedy??? Wieeeeeeeeedziałam . A to będzie tak : Ty będziesz skakać a ja na dole, będę Ci kibicować i pić tequille , dobra ? Nie mówiłem ze trawka potrzebna będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Spadochron... marzy mi się Moja mama kiedyś skakała, to dlaczego ja nie mogę? Latałam szybowcem, żeglowałam przy 8 łupinką przez Bałtyk, czołgałam się po poligonach i siedziałam zasypana w gruzach, to teraz pora na spadochron... Nefcia super!!! To kiedy??? Wieeeeeeeeedziałam . A to będzie tak : Ty będziesz skakać a ja na dole, będę Ci kibicować i pić tequille , dobra ? Nie mówiłem ze trawka potrzebna będzie Ale MY będziemy RAZEM skakać. Bo my jak siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts