rasia 17.12.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Rasiu wypadly mi oczy przy Neferkowej kuchni przy Twojej wypadły mi poraz drugi tym razem jednaknie wiem gdzie się potoczyły jakbyś gdzieś je wypatrzyła to trulnij je w moim kierunku widziałam je rozmarzone i szczęśliwe w Twoim salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 szczenka opada nooooooooooooooooooo ile kosztuje drutowanie żuchwy ?? bo moja sama się nie poddźwignie bjutiiiiiiiiiiiiiiiiii Hej! Dzięki Dziewczynki!!! A wiecie, że razem z kuchnią wdrapałam się na olimp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 szczęka opada, paluszki drętwieją i nawet nie ma jak wypowiedzieć swoich zachwytów na twoją kuchnią przepiękna !!!!! Liduś, ja widziałam w nocy Twój piękny daszek... ...tylko martwię się o Twoich szybkich chłopaków, żeby nie pospadali, bo strasznie dzisiaj zasypało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Bardzo ładne blaty! Prawda? Z tego samego materiału zamówiłam drzwi wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 szczęka opada, paluszki drętwieją i nawet nie ma jak wypowiedzieć swoich zachwytów na twoją kuchnią przepiękna !!!!! Liduś, ja widziałam w nocy Twój piękny daszek... ...tylko martwię się o Twoich szybkich chłopaków, żeby nie pospadali, bo strasznie dzisiaj zasypało... ja też się martwię, ale nie chce mi się wychodzić z domu, aby pojechać na budowę. Dzwonić też się boję, bo jak chłopaki są na dachu, to nie chcę, aby szukając telefonu się poślizgnęli . Trochę ogarnę dom i potem pojadę zobaczyć. GRATKI OLIMPU !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Znow mnie zatkalo , wszystko juz zostalo powiedziane super polaczenie drewna z szaroscia, co to za drewno? Też mi się bardzo podoba drewno z szarością... Ale w kuchni nie chciałam żółtego drewna, wobec tego jest to dąb olejowany niebieskim olejem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Świetna kuchnia!!!!! Inna niz dotąd widziałam. Co to jest za materiał z którego zrobione są blaty boki mebli? Witaj Etiuda w mioch progach i komentach! Wszystkie blaty to dąb olejowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.12.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Rasia, aż mnie zatkałoNiebieski olej?! super wyszło!Kuchnia bardzo fajna, ładna, bezpretensjonalna i niebanalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Rasiu kuchnia jest bosssssska! Czy blacik jest dębowy? I napisz jeszcze co ty tam masz na tych kółeczkach od strony jadalni Aaaaaa... wypatrzyłaś! Miało to być zasłonięte cokołem, ale rama jest jeszcze do małego podszlifowania od dołu... żeby można było jeździć po domku i bez przeszkód po kamyczkach... To teraz zgaduj dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Rasia, aż mnie zatkało Niebieski olej?! super wyszło! Kuchnia bardzo fajna, ładna, bezpretensjonalna i niebanalna. Z Twoich ust, to WIELKI komplement... bardzo dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.12.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Rasia, aż mnie zatkało Niebieski olej?! super wyszło! Kuchnia bardzo fajna, ładna, bezpretensjonalna i niebanalna. Z Twoich ust, to WIELKI komplement... bardzo dziękuję... dorosłe dzieci ma, a taka głupia... przestań, bo juz więcej nie przyjdę i nic nie napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Rasia, aż mnie zatkało Niebieski olej?! super wyszło! Kuchnia bardzo fajna, ładna, bezpretensjonalna i niebanalna. Z Twoich ust, to WIELKI komplement... bardzo dziękuję... dorosłe dzieci ma, a taka głupia... przestań, bo juz więcej nie przyjdę i nic nie napiszę Dobra! Przestaję... tylko przyłaź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.12.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Helloł Gratuliję OLIMPU - ja sie doczłapię za jakieś 1000 postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Helloł Gratuliję OLIMPU - ja sie doczłapię za jakieś 1000 postów Dzięki... To całkiem fajne uczucie... Już nie zgadujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 U mnie nie ma tegoproblemu bo jest od cholery ledów - zresztą u Ciebie też. Mnie bardziej brakuje drzwi - jutro montują. A lampy ... jakoś tak zamykają sprawę to prawda. Chyba jakoś z rozpędu zaczęłam je kupować Ja w kuchni nie mam jeszcze nic a nic oprócz zwisającej z sufitu jednej marnej żarówki... A drzwi to dopiero się dzisiaj zmierzyły i będą, jak znam życie... długo po Nowym Roku, ale na pewno w przyszłym roku będą już... Ale mam jedne - pierwsze! do spiżarki! takie jak chciałam... saloooonowe... A co z barierką? drzwi nie zając (widziałam te od spiżarni - bardzo piękniaste som ) U mnie na razie tez wisi żarówa w kuchni A OLIMPU gratuluję :) Balustrada ? Ano dziś lub jutro mamy podobno się spotkać. Podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Rasiu kuchnia jest bosssssska! Czy blacik jest dębowy? I napisz jeszcze co ty tam masz na tych kółeczkach od strony jadalni Aaaaaa... wypatrzyłaś! Miało to być zasłonięte cokołem, ale rama jest jeszcze do małego podszlifowania od dołu... żeby można było jeździć po domku i bez przeszkód po kamyczkach... To teraz zgaduj dalej... a ja wiem a ja wiem ale nie będę psuła zabawy i niech Monia zgaduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.12.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Już nie zgadujesz? yyyyyyyyyyyyyyyyyyy ale o co chodzi?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.12.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Obstawiam na blacik dębowy bo biel dojrzałam aaa to na kółkach to może jakiś barek co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Obstawiam na blacik dębowy bo biel dojrzałam aaa to na kółkach to może jakiś barek co???? Niooooo.... Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.12.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Obstawiam na blacik dębowy bo biel dojrzałam aaa to na kółkach to może jakiś barek co???? Niooooo.... Brawo!!! ufff jeszcze mi na myśl przyszła przenośna lodóweczka na winko ale to chyba dla Nefci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts