rasia 18.12.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dzień dobry, chciałam powiedzieć, że masz fajną kuchnię. no i w ogole domek już robi wrazenie.... powiedz mi prosze jak szczelnosc drzwi przesuwnych ? dobrego dnia Witaj Malutka! Szczelność drzwi przesuwnych o niebo lepsza niż normalnie otwieranych, które mam w oranżerii i niestety są do poprawki... W salonie i gabinecie mam przesuwne i są po prostu doskonałe! Polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.12.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Dzień dobry http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/r020.gif No właśnie chora trochę jestem i tak wyglądam jak powyżej... A tak pięknie za oknem... znaczy że siedzisz w nausznikach w domu????? Hi hi Zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.12.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Dzień dobry http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/r020.gif No właśnie chora trochę jestem i tak wyglądam jak powyżej... A tak pięknie za oknem... znaczy że siedzisz w nausznikach w domu????? Hi hi Zdrówka! To znaczy, że się trzęsę i szczękam zębami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Rasiu cudnie w Twojej kuchni i szarości i drewno ... i całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.12.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Dzień dobry http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/r020.gif No właśnie chora trochę jestem i tak wyglądam jak powyżej... A tak pięknie za oknem... znaczy że siedzisz w nausznikach w domu????? Hi hi Zdrówka! To znaczy, że się trzęsę i szczękam zębami... ogrzewania jeszcze nie uruchomiliście???? Rasia herbatka z prądem ipod kocyk do łózia. Nawet mi się nie waż sprzątać czy porządkować kuchnie - poczeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.12.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Rasiu cudnie w Twojej kuchni i szarości i drewno ... i całość Dzięki Gosiasiaczku. Monia, ogrzewanie mam, ale temperaturę trochu podwyższoną też, więc z letka telepie... Ale siedzę grzecznie w domku i nosek wystawię dopiero na wigilię szkolną Młodej, wieczorkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.12.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Monia, ogrzewanie mam, ale temperaturę trochu podwyższoną też, więc z letka telepie... Ale siedzę grzecznie w domku i nosek wystawię dopiero na wigilię szkolną Młodej, wieczorkiem... Z tym ogrzewaniem to żartowałam A ty leniuchuj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dzień dobry a u nas niby słoneczko ale wietrzysko takie zimne że niby czujnik w aucie - 11 pokazuje ale odczuwa sie tak lekko -15 jak nie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.12.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Rasiu wpadłam kuchnię pochwalić - wyszła bosko! Super to sobie wymyśliłaś, a drewno po prostu piękne!!! Dużo zdrówka Ci życzę! Kuruj się żebyś w Święta była w formie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.12.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Chyba wszyscy już wszystko napisali na temat Twojej kuchni. R-E-W-E-L-A-C-J-A A blat cudny. Też bym taki chciała Oczywiście gratuluję też OLIMPU I zdrówka życzę. Nie daj się żadnej chorobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Dzień dobry http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/r020.gif No właśnie chora trochę jestem i tak wyglądam jak powyżej... A tak pięknie za oknem... O kurcze, to banie jakas walnij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.12.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Dzień dobry http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/r020.gif No właśnie chora trochę jestem i tak wyglądam jak powyżej... A tak pięknie za oknem... O kurcze, to banie jakas walnij... Taaa jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.12.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Dzięki Betko, Marysiu, Wusiu i Moniu za miłe i ciepłe słowa... ... już się lepiej czuję... ... i jeszcze telefonik od Nefci zadziałał jak najlepsza witaminka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no jak Słoneczko chorowac nie może prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.12.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Ja tez jestem chora, od trzech tygodni rycham jak gruźlik. Rasiul nie dawaj się choróbsku. Kuchnia wyszła przednia. oryginalna i taka właśnie bardzo Rasiowa . Parapecik masz też ładny w czołgowym oknie. A szerokość wyspy jest 120? Jak ja zaczełam przymierzac do swojej dwa blaty 60tki to się wystraszyłam tego kolosa, no i nie mogę się zdecydować na ile w końcu mam zrobić ten blat A Księciuniowi szacuneczek za fajnisty bareczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.12.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Cześć kochaniutka Zdrówko mam nadzieję lepiej????Jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Ja tez jestem chora, od trzech tygodni rycham jak gruźlik. Rasiul nie dawaj się choróbsku. Kuchnia wyszła przednia. oryginalna i taka właśnie bardzo Rasiowa . Parapecik masz też ładny w czołgowym oknie. A szerokość wyspy jest 120? Jak ja zaczełam przymierzac do swojej dwa blaty 60tki to się wystraszyłam tego kolosa, no i nie mogę się zdecydować na ile w końcu mam zrobić ten blat A Księciuniowi szacuneczek za fajnisty bareczek Choróbsku się nie dam... A wyspę mam 160/120cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Cześć kochaniutka Zdrówko mam nadzieję lepiej???? Jak się czujesz? Z gorączką dzisiaj pojechałam do fryzjera i na pazurki, bo termin by mi przepadł i przed świętami już bym się nie załapała... ... ale wytrzymałam i już mi lepiej... przynajmniej psychicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.12.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Cześć kochaniutka Zdrówko mam nadzieję lepiej???? Jak się czujesz? Z gorączką dzisiaj pojechałam do fryzjera i na pazurki, bo termin by mi przepadł i przed świętami już bym się nie załapała... ... ale wytrzymałam i już mi lepiej... przynajmniej psychicznie... http://www.cosgan.de/images/midi/boese/r020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/boese/r020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/boese/r020.gif No ale dobrze że psychika ma się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Cześć kochaniutka Zdrówko mam nadzieję lepiej???? Jak się czujesz? Z gorączką dzisiaj pojechałam do fryzjera i na pazurki, bo termin by mi przepadł i przed świętami już bym się nie załapała... ... ale wytrzymałam i już mi lepiej... przynajmniej psychicznie... Hejka - ja już do Ciebie nie mam siły. Byłaś w aptece ? A jutro i tak możesz wpaść - głupio wyszło, bo to że Łukasz bedzie u mnie w poniedziałek nie znaczy, że nie możesz do mnie wpaść w niedzielę. Wybiera się koło 14.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts